Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia. téged melyik évjárat adata érdekelne?
Üdv!
régen volt téma de a 400-ashoz 435 ccm telo olajat írtál, ez hanyas évjáratúhoz való adat?
köszi
tényleg, van itt oylan aki variált a szekunder áttétellel?
hmm.. a 250-be vajon mekkora blokk megy bele?
Én meg ma voltam egy keveset ...de ha így marad az idö ahogy az időjosok mondják akkor jövő7et is ki kell használni
szia. tegnap voltam egy kevesett. te voltál ?
Hello Gábor! Voltatok a Mátrában gurulni?
írj ha tudsz konkrétat
Kell 1 kis idő, mert megkérdezem nem kell e haveromnak
1wg-s
Szeva markoati
Multkor kérdezted ezt a peproggramozási dolgot,bocsi hogy csak fényévekkel válaszolok,de csak most vettem észre .A lényeg hogy kell egy injektoros moci,aminek a komputerét kicsit átirják,gyujtásgörbe,többletüzemanyag,stb.Power commandert akartam elöször venni de az durván egy kiló lenne+50000ért lövik be ugyh erröl letettem.Viszont van 1 olyan dolog hogy a suzukiknak gyárilag irható az agya,ami azt jelenti hogy 500/fordulatonként +5%üzemanyagot simán elvisel,mivel eladtam a yamit és 1 banditra váltottam ez a lehetőség egyböl szimpibb lett.Ha meg belegondolsz hogy15000ér megcsinálják ingyen van szerintem.Persze kell még mellé 1jó direktszürö+1nyitott dob.
engem csak ezek érdekelnek. amugy mi a baja a blokknak? és mi pénzért adod? motor kodja?
De, az egész blokk eladó. Mire van szükséged? Mennyit szánsz rá?
norgee@freemail.hu a címem.
a blokbol nincsenek alkatrészek eladók? pl. egy jobb oldaldekni, öniditó?
Szasztok!
Nem kell valakinek 1hátsó lánckerék fzr 1000hez gyári 47fogas,alig futott.
És Q...
Miért nem veszel bele egy másik blokkot. Szerintem szarul csinálod, mert a felújítás ritkán szokott tökéletesen összeforni. Ha igen, akkor meg eredeti cuccok vannak benne csak az meg naon drága. Szerintem jobban járnál egy másik blokkal.
Ha meg valamit esztergáltatsz vagy préseltetsz bele, akkor KO. Ezer km, és kuka megint
csöcs
Ja nekem megfeküdt a 400-as blokk és tetetek bele 600-ast. Feltéve ha belemegy a thundercat. 180.000 a blokk, és "sose" lesz baja. Járj utána mit lehet beletenni. Mert ha már a 4. szerelő javítja, akkor hidd el, nem lesz jó. Nem könnyű megcsinálni és ahoz profi kell. Az meg nem olcsó.
De te tod
Haliho
Ja már nincs meg sajna ,én is hirdettem egy jó darabig végül is beszámitattam 1új 1250es banditba.És elég jól,6kilót adtak a 92vasért,persze onnan egy héten belül elvitték(motorrad) .Összes cimbim ezen agonizál hogy nem nagyon tudják eladni az idösebb gépeiket,mert mindenki ráül 1 hiteles újra,pedig nekem az öreg yami k..va jóóóó volt!
széles utat
Hellosztok!
Hát, jaja, sajna eladó az ezres... 420 lehet sok érte, mert még nem kelt el. De igazából ősök sürgetik a dolgot, mert féltenek. Nem nagyon van időm használni, mert vagy tanulok vagy alszok. Pesten meg nincs garázsunk (még) és nem merem kint hagyni a lépcsőházban, pedig már nagyon gondolkozok rajta. Te eladtad már?
Sziasztok!
Zoli csak nem megválsz a jó ezrestől,miért?
hali. itt gyöngyösön van a yamaha tátrai. a végh jana motorját is ott készitik fel a versenyekre. ( az árak azok horror kat. vannak szerintem)
Sebaj azért kőszőnőm a segitséget.
További jó motorozást.
na ez az, amiben ne mtudok segiteni. jelenleg a 3. szerelonel van a motor, es o atviszi egy negyedikhez,mert nem tudja megcsinalni.allitolag nincs ideje.3 honap ne mvolt eleg neki. szoval szerelot ne kerdezz tolem. rebesgetnek mendemondakat,h va ntalan kiskunmajsan egy jo szerelo,de meg nem lattam .
pest kornyeken tala na red baron,de ok meg eleg dragak,gondolom en.
Hát kőszi most megnyuktattál.
Esetleg tudsz valakit aki jol tud karbit szinkronizálni, és szelepet állitani.
ez valtozo, de legjobb esetben is 6 szamjegyu.nekem 110-be faj,de en ne mcserelek dugokat,gyuruket,hanem csak perselyt.igy vesztek par LE-t,de nyerek nemi kompressziot:) ha teljesen akarod felujitani,300E kornyeken fog megallni eredeti alkatreszekbol. most epitunk ki egy sraccal (akinek szinten ilyen motorja van,szinten ilyen problemaval) egy (nem rohog) orosz kapcsolatot,ahonnan utangyartott alkatreszekbol fillerekert megvan postkaoltseggel egyutt.az enyem mar 3 honapja folyamatban van,mar a haszalhatatlansagig tonkrement. de eloszor meg maradjunk a szelepallitasnal,ami 10E ft-bol megvan.ha az nem segit a bajodon, csak utana aggodjunk! esetleg lehet nem art egy gyertyacsere,lehet az is,h csak a gyertyad ment tonkre.
szoval amit tenned kell sorrendben:
1. kompressziomeres. ha 8 bar alatt van,akkor baj van,felette nincs
2. szelephezag allitas - majd ujabb kompressziomeres
3. gyertyacsere
4. karburatorszinkron
5. teljes motorgeneral.
e nmar utl vgyok mindegyiken,es ha isten is ugy akarja egy ket heten belul ujra motorozhatok.na nem a yamahaval,mert azt csak a szerelom igeri, hanem a simsonnal,amit en csinalok!
Kb. Mégis menyibe fályhat ez nekem?
Te már megcsináltadtad?
akkor nem sokat tevedtem, nem volt benne eleg benzin,csak nem a hiany miatt,hanem a benzincsap miatt:) jo motorozast!
udv!