Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

750 genesis úgy rémlik láttam egyet ma
Hello mindenkinek! azt szeretném kérdezni hogy 750es FZR létezik? mert én ugy tudtam h 250-400-500-600-1000! ma meg láttam egy eladó, állítólag 750es FZR-t. szerintetek?
mármint valaki tud e adni :)
nem magázódunk ;)
Tud adni nekem valami yamaha specializált motor szerelő telszámot, aki nem bunkó és segít nekem némi infóval, hogy milyen 600-as moci megy a 400-asomba.
thx
Hali.Rendelkezek egy 600-as blokkal,de nem tudom,kompatibilis e a tieddel.Ez a "94-ig tipus/bár az Amcsiknál 95-ben még ez a blokk volt/.Németből hozták,állítólag 25000-et futott,mielőtt felborult..Annyi a rákja,hogy szétkaptuk.Úgy néz ki,tényleg jó állapotú.A saját gépemhez hozattam alkatrésznek,de mivel nem akar szétesni az enyém,valszeg megválok tőle.Ha érdekel, írj az fzr@djuice.hu-ra,max küldök róla fotót.
HI all.
Kéne egy FZR blokk, olyan ami a 96-os 400 -asal kompatibilis. Lehetőleg 600-as blokk legyen. Szoljon már aki tud.
en amr tul vagyk ezen, egy ido utan mar jon a csendes beletorodes...
ha hiszed ha nem,en is erre gondoltam,esmar inteztem is,csak baromi draga. egy felevre egy 100-as es 2 eves. pedig itt helyben lenne. most mar erre gyujtogetek,es hajra! mar kineztem egy szinkronizalot is, apamnak rengeteg nem speci szerszama van, szoval csak a speciket kel lbeszerezni...
én már szétvágtam volna mint zíl a fost
Ez is 1 megoldás
én jártam, de semmi szerszám, azóta semmi gyakorlat.. szal szinte lehetetlen.,. egy aprilia blokk-kiszedéssel egy délutánt izzadtam.. egy új motor kéne és csókolom.
Mi a tanulság? Motorszerelő suliba kell járni
pedig aszittem rekordot dontok.pitsaba
nekem a gilerám másfél évig volt szerelőnél..

szted? nemhogya szuzukit,de mast se.este mar megint nem vette fel a telefont, mostanaban ez az uj maniaja,napokra letunik. elotte meg mondta,h valsozinu ingyen meg tudja botolni a hengerfej cseret. en mar csak rohogok az egeszen. probalom kivulallokent kezelni a dolgot. hihetetlenul vicces,ahogy igerget,aztan semmi nem lesz belole. most mar csak azert se hozo mel. kivancsi vagyok meddig tudja elhuzni.2 nap es meglesz a 3 honap
hát akkor még kitartást. megkaptad a suzukit?
nem fogod elhinni,de meg mindig semmi. meg mindig nicsn eksz,es mar belfaradtam a harcba.mar tobbszor majdnem elhoztam,de mindig megesett rajta a szivem,mert epp akkor elkezdte csinalni. jelenleg ott tartunk,h komplett hengerfejet cserelunk,mert lehetetlen csinaltatni szelepeke.kicsik a 3,5mm-es atmeroju szelepszarak,ne mtudjak leesztergalni anelkul,h el ne gorbuljon. talalt a yamahanal egy komplett hengerfejet 4-es szelepekkel, es ha ra lehet tenni az en hengeremre,akkor megprobalja egy az egyben kicserelni, persze rafizetessel. azokban is ujak a szimmeringek,szoval veszteni nem vesztek sokat,csak erosebbek lesznek a szelepek. kivancsi leszek menyniert utdja megbotolni. addig meg ideadja az o motorjat fajdalomdijkent- legalabb is ezt mondta.ma delben kel lhivnom, es ma allitolag ide is adja a mocit (egy suzuki bandit 400-ast).
hali Q! Mivan a mocidal?
Hello, hát nekem 1988-as ezresem van sajna, viszont eladó, alkudni lehet, infomban van minden
üdv srácok minimum 91 es exup fzr 1000 et keresek azonnali kp fizetéssel! max 430 ig de az ár is ugyebár megbeszélés tárgyát képezi jó motorú! eseleg néhány esztétikai hibával keresek egy megbizható gépet a külső annyira nem lényeg de ne legyen hányás cimem: reeeman@freemail.hu akinek van vagy ismerősének van az irjon! fontos
De ti nem úgy halljátok mintha balról a negyediké, meg a baseball sapkásé lenne a leghangosabb?
Á, nem, de mire visszanéztem nem voltak benne a kerekek, de mondták hogy ők nem tudnak semmiről, de hallották hogy van eladó ha érdekelne...megadnák a címet, hagyjam ott nyugodtan a motort...vigyáznak rá! Saját annyuk életére! Neem amúgy neten találtam valahol, mert ide mentünk nyaralni, aztán kellett valami kedvcsináló.
hmm, es ezt most hogy? csak azert megalltal a mocival,h lefenykepezd oket? es nem vettek el a gepet? v ra van ragasztva a bukora,es csak egy gombot kell nyomnod?:)
igaz aranycsillagok
Hát akkor közkívánatra mindenki szabályzás Tiszafüreden , amúgy egyik legjobb hely ahol valaha voltam