Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksi. Csinálj képet a Puchról, mert ha engem nem is , de egy barátomat lehet, hogy érdekli...
Ő puchozott már egy párszor, volt neki olyanja

Esetleg egy Metzeler 120/60 ZR 17-es használt de még jó gumi nem érdekel valakit ócsóért?
Sziasztok!
Mivel aki lefoglalózta nem jött meg érte, ezért ismét eladó a mocim!Yamaha FZR 600 Streetfighter építésű (Ducati ülésidom, DNA fejidom, crosskormány...) új gumikkal, friss olaj (+szűrő), nagyon szép, megkímélt állapotban eladó. Ár:410.000HUF, érd.:20/9187842, dadis@freemail.hu
SÜRGŐS!
Csovi csovi!
Nekem van egy Puch veteranom.Elisadnam meg nemis
60-an akarhanyas masina mukodo allapotban.festes es chrom csillogositas meg javitas kell neki.Motorja uzemel.2 sebesseges kormanyvaltos.holnap csinalhatok rola kepet ha esetleg erdekel.
De csak okos arert adom mert en is szeretem a veteran gepeket.
Megvennék én mindent csak a hely kevés, meg a pínz, de inkább veterán motorok érdekelnének.
Esetleg ha van a sufni mélyén egy háborús BMW, Harley, rohamsisak, harcoló német katona teljes menetfelszerelésben...
Na mentem.
Csövi!
ft500 honda, xl blokk önindítóval a mágnes hullott szét, ki van szerelev a forgórész, előtte vettem a motort egy héttel, szépen járt. a másik egy 160ezerér felújított aprilia red rose , ami valszeg karburálási hiba miatt kilukasztotta a dugóját. henger lehúzva, dugó leszedve, blokk kinnt, félig elvégezve a meló.. ez is rendszámos.
Szentendrei szigeten vagyok...
Milyen motorok?
merre lax? amúgy nekem van két motorom, amik hibasak, de papírosak, és eladóak! ha iylen nagy bizniszmen vagy hátha köll..
Köszi
panonnia lehet akad. holnapra megnézem neked
Veterán alkatrészek, olyanokat is csinálgatok (Csepel 125, Danuvia, Pannonia), vagy most motoros csizmát keresek, esetleg FZR 750 -em van ahoz valami...vagy Seiko karóra...nem tudom....
Ehhez a 750-es hez is van egy csinált dobom, azt is eladom, ha kell valakinek esetleg...
neked mi érdekes?
Köszi de tablettát nem kérek....
De cserélhető, ha van valami érdekes...
babetta nem kell cserébe?
Ez 15eFt lenne...és a belső átmérő a 40mm
én a 400-t sem tudom
mekkora a 250es kipuff belső átmérője?
hétfő reggel 8kor.. nemtom amúgy.. mikor hogy. de ha belegondolsz nyilván szombat vasáérnap a telítettebb..
ez a kakucson van?
meddig van nyitva idén? jövö honapban remélem eljuttunk oda. melyik nap érdemes menni mikor nincsenek sokan?
tudjátok mi a durva? hogy egy iylen puha motorral mint enyém, fogtam ezt a pályára igazított (legalábbis enyémnél 110%al inkább oda való) rs-t. a durva meg h a képen is látszik, hog általában sokkal kisebb dölésszögekkel is nagyobb kanyarsebességet érek el mint a nagymotorok. állat. itt már be volt fogva..
te is csinálhatsz
csináltatni vagfy csinálni? enyémre pl mi csináltuk az fzr-feliratot.. asszem nemrég dobtam ide képet..
nem akarsz olcso pénzért esetleg FZR+YAMAHA+stb. matricákat csináltatni?
forintosítsuk ez a kérdést. esetleg apáméknak nyomdája van....
Egy vtz 250-es Hondán