Sziasztok!
Mivel aki lefoglalózta nem jött meg érte, ezért ismét eladó a mocim!Yamaha FZR 600 Streetfighter építésű (Ducati ülésidom, DNA fejidom, crosskormány...) új gumikkal, friss olaj (+szűrő), nagyon szép, megkímélt állapotban eladó. Ár:410.000HUF, érd.:20/9187842, dadis@freemail.hu
SÜRGŐS!
Csovi csovi!
Nekem van egy Puch veteranom.Elisadnam meg nemis
60-an akarhanyas masina mukodo allapotban.festes es chrom csillogositas meg javitas kell neki.Motorja uzemel.2 sebesseges kormanyvaltos.holnap csinalhatok rola kepet ha esetleg erdekel.
De csak okos arert adom mert en is szeretem a veteran gepeket.
Megvennék én mindent csak a hely kevés, meg a pínz, de inkább veterán motorok érdekelnének.
Esetleg ha van a sufni mélyén egy háborús BMW, Harley, rohamsisak, harcoló német katona teljes menetfelszerelésben...
Na mentem.
Csövi!
ft500 honda, xl blokk önindítóval a mágnes hullott szét, ki van szerelev a forgórész, előtte vettem a motort egy héttel, szépen járt. a másik egy 160ezerér felújított aprilia red rose , ami valszeg karburálási hiba miatt kilukasztotta a dugóját. henger lehúzva, dugó leszedve, blokk kinnt, félig elvégezve a meló.. ez is rendszámos.
Veterán alkatrészek, olyanokat is csinálgatok (Csepel 125, Danuvia, Pannonia), vagy most motoros csizmát keresek, esetleg FZR 750 -em van ahoz valami...vagy Seiko karóra...nem tudom....
Ehhez a 750-es hez is van egy csinált dobom, azt is eladom, ha kell valakinek esetleg...
tudjátok mi a durva? hogy egy iylen puha motorral mint enyém, fogtam ezt a pályára igazított (legalábbis enyémnél 110%al inkább oda való) rs-t. a durva meg h a képen is látszik, hog általában sokkal kisebb dölésszögekkel is nagyobb kanyarsebességet érek el mint a nagymotorok. állat. itt már be volt fogva..
Ő puchozott már egy párszor, volt neki olyanja
Esetleg egy Metzeler 120/60 ZR 17-es használt de még jó gumi nem érdekel valakit ócsóért?