Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép is a nagy család
na jo,nem hiszem el,h mind a tied
vagy ha megis, tanits mester!
uyge ugye... aki tud.. kis pupákokat szerettem naon!
ez igen
FZR rulez!
Ezt a takony időt Nem tom kitolni 1 kis körre se a kis drágámat Na de talán majd a hétvégén
az nagy büdös műegyetem
elotte megrugdossuk,csak aztan lesz a gilisztake!
hovajárol?
Hali, ez nem volt benne a kék fénybe annyi volt a szitu hogy 1 erös balos kanyarba rafordult a cimbim erre a sóderos trutyira,elesett és lecsuszott az útrol egyenesen a susnyásba.Kb 2méter szintkülömbség a motor forgott a tengelye körül párat,ugyhogy nem sok maradt belöle.Viszont a spanom legalább tulélte,kisseb nagyobb karcokkal.De ha rajtakapok 1 ilyen olajlocsolgatós köcsögöt biztos hogy élve ásom el az erdöbe. Üdv
én is arra járok suliba,remélem egyszer én is láthatlak
na és hallhatom a gépcsoda hangját
azt írtam. merre lax?
Én Öveges Jociba . tf-en tolod?
hova? én tf-re haladtam épp.
Mentem suliba sajnos
mit mozogtál arra?
Szép szép Na ezekszerint jól tippeltem ismerősnek tünt a kékség
lassan járok én ahhoz hogy fosni kelljen.. hallgasd meg dob nélkül, fenn van itt. amúgy ja, csak lóvéé.. de ha valaki csinált már iylet, pár sört megérne ha segytene heggeszteni egy dobot.. amúgy jól nézett ki a gép?
Szép a gépezet valamit majd a hangjával alkoss Csak óvatosan pulcsiba
őőő, hát lehet, bár csak ha szabályos voltam. mit tudunk erről?
Ádám! Téged láttalak Déli előtt gangolni hétfőn olyan 07:35 körül?
nee gecc! hallottam a kékfényben hogy dobogókőn elesett egy motoros! ő volt? mi történt?
Áve fzr-esek Vigyázzatok ha felmentek dobogóköre döntögetni,mert rengeteg kanyar le van olajozva meg sóderezve,naggggyon durva a k..va anyukáját aki ilyennel játszik.Legyetek résen mert ma a cimborámmal fent voltunk ér ö le is amortizálta a motorját+magát is.Üdv
Ez odabasz! eredeti FZR promo: http://www.youtube.com/watch?v...
keresek yamaha axis 1998 első idomot. Esetleg, ha olcsó van akkor az a lábtartó rész is érdekel amiben az indítókulcs helye van, vagy eladom a motort 100 ezerért.