Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elmentem reggel a boltba kenyeret, hagymát meg retket venni, aztán vettem kés készletet is ott árulták a bolt előtt
Mit szívtál? van még belőle?
Még annyit, hogy ha leveszed a hűtőt akkor célszerű letakarni az első sárvédőt, akaratlanul is igen könnyű összekarcolni a hűtővel szerelés közben.
Ha épp hűtőfolyadék csere is esedékes (amit 2-3 évente egyébként is kell) akkor úgy a legegyszerűbb.
Szokták úgy is csinálni hogy csak lelazítják a hűtőt és elhúzzák, akkor van annyi hely hogy oda lehet férni, nakeden viszont nem nagy mutatvány leakasztani a hűtőt a helyéről.
Ha viszont nem (hacsak nem bányász méretű kezed van) akkor a jobb oldalról támadható a h.fej egy rövid csőkulccsal. (bár ügyesnek és nyugodtnak kell lenni hozzá)
Hacsak nem bányász méretű kezed van és elég perverz vagy, akkor a jobb oldalról is támadható a h.fej egy rövid csőkulccsal (bár ügyesnek és nyugodtnak kell lenni hozzá) a bal oldalon a vízcső van útban, az útban lesz.
Sziasztok. FZ6N gyertya cseréhez le kell venni a hűtőt is?

Nagyon jó.
Itthon leszek.
Mondjuk jövő pénteken megyek németbe és vasárnap jövök de lehet akkor túl fáradt leszek lemenni hozzád de ha mégsem akkor vasárnap dolgozol e?
Akkor megdumáltuk.Elötte hivlak,hogy lássam hogy dolgozol.
Ez egy kiváló ötlet!
Három hét múlva megyek megint Ha esetleg gondolod meghivhatsz egy KV ra
Voltam 2 hete Pesten,gondoltam leugrok megmérni a garázskaput,de mivel csak két és fél napot voltunk ott nem tudtam beszoritani.
A 80-as évek legjobb dolga az volt,hogy megszülettem
...azok a 80-as évek..... amikor ez még olyan sokat jelentett.
Köszönöm probléma megoldása folyamatban, bízom benne sikerül megtalálni és megoldani mielőbb
Sanyi msélj,most milyen buszt hajtasz?
. .
Azért a mociért én is vállalnék nullázást, még rövid ideig fázist is
A vespa se volt olcsó annak kb 60 volt a forgalomba helyezese, ha megnézzük Te mit kaptál 100 ért en mit kaptam 60 ért, Te jobban jártál
Hát ez ezzel jár. Nem olcsó. A Pirosnak a forgalomba helyezése+friss műszaki+névreírás, kereken 100 000ft-ban.állt meg. Erre plusz a biztosítás 16 000/év.
Na átirattam a fekete harcost,de le is nullázta a bankszámlámat.
ha logikusan gondolkodom,a nullás vagy egyes kód energiaellátási probléma.Ha beindul a gép akkor aksiról megy,de gyanítom nincs töltés.A fesszabályzó nem tölt,vagy a generátor nem ad áramot.
A Hayabusának egyébként egész jó a szélvédelme, ha van rajta egy bubis plexi.