Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is azt hittem hogy már rég eladta,csak tavaly mondta még megvan,na akkor hajrá,lehet pénzt gyűjteni.
Nagyon erős lehet.
Valamit biztos vesz Zsolti majd,csak még keresi az igazit.
Én is gondolkodtam rajta,de akkor még Zsolti se volt magabiztos.
Igen,bejött vele,kivitt,aztán már egyedül hoztam be Szegedre.Persze csak óvatosan,hideg is van,meg szoknom kell,de nem nehezebb kezelni mint a Yamit.ennek lejjebb van a súlypontja,viszont kanyarban más,még szokni kell.
Ezért nem mondhattam előre,honnan veszem,mert ismeritek,nem volna meglepetés.Még tavaly nyár végén beszéltem vele róla,végülis már akkor megegyeztünk.
Kipróbáltad már?
Zsolti vesz valamit?
Olyan keményre van állítva a rugó,még kettőnkkel is dobált.
Elkunyeráltam tőle némi zöldhasúért.
Na ez biztos elbír benneteket!

Gratulálok hozzá,sok örömetek legyen benne!
Ez igen!

Zsolti gépe?
De Zsolti mögé mégegyszer nem ülök fel.
Na itthon vagyok vele.
Az nem semmi Vezérlést össze tudod majd rakni meg az adagolót? Vagy ezen már nincs olyan? Mitől lett hengerfejes?
Na akkor én dolgozok helyettetek is. Ha valakinek sok elkölteni való pénze van és szét akarja szopatni magát, vegyen egy mazda6 2.0TD-t. Kb7-8 órás meló volt leszedni a hengerfejet, h tömítést tudjak cserélni. Most végeztem a szétszedéssel, kezdem összerakni. Alig kellet pár dolgot leszedni hozzá.
Nagyon ügyes
Én se csinálok semmit - hisz vasárnap van! de várom már a jó időt...
Gratula jó képek nekem tetszik. Nekem sincs kedvem semmihez olyan hideg van még...
Bogi lányom egész éjjel a falfestményét csinálta. Sztem baromi ügyes,egész jól kidekorálta a szobája falát. Nem sablonról csinálta,hanem monitoron látott képet megfigyelve festette fel kis ecsetekkel a falra akril festékkel. A színeket ő keverte ki.

Megosztom veletek a képeket.
Rengeteg dolgom lenne,de qrvára lusta vagyok. Meg kéne metszeni még egy jó nagy almafát,vissza kéne rakni a házivízművet,le kéne permetezni a gyümölcsfákat,le kéne cserélni a Peókába az olajat és a szűrőket. Mára csak ennyi lenne. Ehelyett itt fekszek és basztatom a fórumot.

Hideg van, ilyenkor nem fűlik a fogam semmihez.
Ja,
Sziasztok.
Hát ebben lehet valami. A motorkerékpár alkatrészek aranyárban mennek,pedig azok sem annyival drágábban előállíthatóak sztem.
Egy zöld Z 1000 kawasaki volt. Lacikáék már motoroznak. Pedig tegnap sem volt jó idő.
... meg hobbi eszköznek van beárazva... arra szívesen fizet ki a jónép többet. A gyártó-forgalmazó meg röhög, és elteszik az extra profitot, mivel nem gondolnám, hogy egy motorbicikli abroncsot drágább legyártani, mint egy autóra valót - még anyagból is kevesebb van benne