Igen,bejött vele,kivitt,aztán már egyedül hoztam be Szegedre.Persze csak óvatosan,hideg is van,meg szoknom kell,de nem nehezebb kezelni mint a Yamit.ennek lejjebb van a súlypontja,viszont kanyarban más,még szokni kell.
Na akkor én dolgozok helyettetek is. Ha valakinek sok elkölteni való pénze van és szét akarja szopatni magát, vegyen egy mazda6 2.0TD-t. Kb7-8 órás meló volt leszedni a hengerfejet, h tömítést tudjak cserélni. Most végeztem a szétszedéssel, kezdem összerakni. Alig kellet pár dolgot leszedni hozzá.
Bogi lányom egész éjjel a falfestményét csinálta. Sztem baromi ügyes,egész jól kidekorálta a szobája falát. Nem sablonról csinálta,hanem monitoron látott képet megfigyelve festette fel kis ecsetekkel a falra akril festékkel. A színeket ő keverte ki.
Rengeteg dolgom lenne,de qrvára lusta vagyok. Meg kéne metszeni még egy jó nagy almafát,vissza kéne rakni a házivízművet,le kéne permetezni a gyümölcsfákat,le kéne cserélni a Peókába az olajat és a szűrőket. Mára csak ennyi lenne. Ehelyett itt fekszek és basztatom a fórumot.
... meg hobbi eszköznek van beárazva... arra szívesen fizet ki a jónép többet. A gyártó-forgalmazó meg röhög, és elteszik az extra profitot, mivel nem gondolnám, hogy egy motorbicikli abroncsot drágább legyártani, mint egy autóra valót - még anyagból is kevesebb van benne
Gratulálok hozzá,sok örömetek legyen benne!
Zsolti gépe?
Megosztom veletek a képeket.
Hideg van, ilyenkor nem fűlik a fogam semmihez.
Sziasztok.