Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most ilyen van éppen, de ezt még nem ismerem. (kaptuk) Nemrég volt Oro az egész finom volt.
A segafredot meg a Lavazzat együtt említeni... a segafredo egy ihatatlan égetett vacak, kb Brando szint, szememben a legalja.. a Lavazza crema e gusto dolce-t meg belerakod egy sima bialettibe és kapsz egy finom kávét, és nem kell hozzá "gép" se. Őszintén szólva a Pellini-nél nekem az osztrák Illiy is jobban ízlik. Az ismeretségemben van aki széfgardnak hívja a segafredot és ízre a kettő valóban közel állhatat egymáshoz
A Lavazza meg a Segfredo itthon kapható fajtái mind túl vannak pörkölve, nem olyan jó egy rendes gépben. A drágább fajta Lavazza jó, de az meg olyan drága, hogy annyiért már nem azt érdemes venni.
És miért ne isztok inkább Lavazzat, azzzal nem kell vacakolni, alapból finom
3500-ér láttam mostanában a pirosat, tecsóban meg médiában is, ez meg 4800 volt, az még kibírható, 8 grammal 38 Ft-ra jön ki egy adag... presszóban ócó helyen 150-200, jobb helyen meg 4-500, ahhoz képest még a 10 eFt/kg-os kávéból főzve is nagyon kedvező
Feketét sosem vettem mert még a piros is elég drága. (kivéve amikor még volt 2600/kg-ért) Kettővel ezelőtt vettem Tesco Selection mittudoménmilyet (2900/kg) meglepően jó volt.
Képzeld, vettem a fekete Pellinit, és hát elég szar... a piros sokkal jobb. Csak itt épp nem volt piros, gondoltam, megveszem a drágább fajtát, és nem jött be. Alig várjuk, hogy elfogyjon, mert azé' meg lehet inni, de nem ehhez vagyunk szokva. Olyan, mintha túltárolt lenne, pedig a szav. idő 2019/10 rajta, mégis tipikusan "öreg KV" íze van. Lehet, valami spec. teszkós átbaszás, ők csinálnak ilyet mással is
Bár az sem segített neki, hogy Paljoc pörkölése után következett http://www.pallyotzcoffee.hu
Hát akkor el kell jönnöd, mert nem viszem sehova, kb. 8 kg de nyáron csinálhatunk itt Tisza partos, bográcsozós 7végét, majd leszervezem.
Finom, ha van türelmed kivárni....
Jó sokan motoroznak,nálunk 20 fok van.
Lehet megfogadom amit tanácsoltál,és keresek egy fényezőt. Így sosem lesz kész az alsó idom javítása sajnos.
Ma reggel olaj és szűrő csere a Peókán,utána megmetszettem még a visszalévő fákat,majd visszaraktam a házivízművet a kis házba. Még jó lenne délután lepermetezni,de eléggé elfáradtam ma,azt még meglátom.
Az tényleg jó ár érte.
Ej de megkóstolnám már azt a kv-t amit azzal őrőlsz.
Nem köszi, jelenleg nincs szállítmány.
József, kell valamit vinnem vagy hoznom? Holnap de. a dföldi cukinál leszek
Ötezerig sikerült levinni. Nem volt olcsó de annyit megért nekem. 11 darabos kevesebb mint 500 Ft darabja de a kis alu koffer is nagyon tetszik
...meg nekem is könnyű, mert esztergált nekem a komám faxa KV daráló alkatrészt, és mindig eszembe jut, mikor darálok vele
Könnyű annak, akinek van gépe
Nem lehet javítani ha már elment, ezt meg úgy másoltam be egy előzőből.
Mert?
Hogy-é adták?