Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nem tudsz
Szia Robesz!

Mizujs?
De jó is volt!

Laci még pókfocizott is.
Ez a gyártási hibás szériából van?
Hozzájárulok a felhasználásához, ha akarod.
Én az 1000 miután kivonattam, átírattam a biztosítás bónuszt a 600ra.
Nagggyonjóóóó
Tudod, az elvakult hívőnek hiába mondanak bármit, az úgy sem lehet jó.
Itt van.
Cinkeskedéssel tele apadlás, de mi az ami tud időjárásvédelmet, kiváló a futóműve, megfizethető, NAGY (nem nézek ki rajta úgy mint egy cirkuszi medve a triciklin) és megbízható...
Áááá, alig 20 centi, az nem számít
Nekem az a kép tetszett, amin a GS-en ülsz, kár, hogy nem mentettem le - az vitt mindent Odaát a másik topicon vannak néhányan, akik hasonló alkattal azon vitézkednek
Mert egy vadállat leszel vele, egy országutak réme ezt tudja ám a biztosító is, ők mindent látnak
Sanyám te Tiszafüredről hazafelé még az eredeti állapotún ültél ahogy a képen is látszik, na meg az is hogy mennyivel vagy magasabb mint én.
Aminek a birtoklásától ennyire meg tudnak szédülni maguktól a tulajok és amin ennyi konstrukciósan elb&szott de legalább drága megoldás van?
Nem, ilyet tényleg nem tudok mondani.
De simán leért a lábam.
Én is az átalakítottan ültem? Mert nagyon kényelmes volt a GTR. Nekem csak egy valamit furcsálottam,de az az én "hibám". A 49-es motoros csizmám nem fért el a sebváltónál rendesen.
Most kötöttem meg rá a biztosítást,de hiába van már biztosításom B09-el,ez újra A0-val indul,26000/év.
Az áráról Zsoltit kérdezd,én tartózkodom,de mondjuk úgy, baráti,téli áron kaptam.
Mivel már te is az átalakított ülésen ültél amikor mentél vele.
Azt venni valami hitvány endurót, vagy régi sportmotort addig, ami viszonylag biztosan elhúzza a belét két szezont.
Összességében úgyis csak gs vagy rt jöhetne ha újragyűjtöm. Mi más olyan méretű, képességű és áru dolog amúgy?
Nekem is de télleg széles. Az enyém sokkal keskenyebb, mondjuk nem ott, ahol kilóg a két köcsög, csak ott, ahol a lában van - ez biztos véletlen
Bocsi, de ezt a magas labdát le kellett csapnom.