Ez AttilaFzr1000-nek írom: nem felejtettem el, feltártam a garázs utolsó sarkát is (azaz már beköltöztem teljesen az új műhelybe) de sajnos nem találtam exup szabadonfutót. (minden mást viszont igen, beleértve a 3 új mechanikus egérfogót amit évek óta kerestem, mert biztosan emlékeztem rá hogy valamikor vettem)
Ma összeraktam. Végre tavaszi idő volt és nem fagytam szét mosás közben. Még a láncot kell beállítani és járatni hogy kijöjjön az összes levegő a vízrendszerből aztán kész.
Jöhet a papírozás :D
Oké hogy te emelted, de azért csak nézegesd meg közelről az emelőt, aztán gondold át hogy arra a lemezből préselt menetes anyára és a menetorsóra szeretnél-e hagyatkozni. (az arra való hogy az út szélén ha defektet kapsz akkor egyszer-egyszer meg tudd emelni a gépet amíg kicseréled a kereket, nem pedig arra hogy tartósabban azon álldogáljon)
Emelés után dobj a küszöb vagy valamelyik főtartó alá egy-két fakockát/néhány vastagabb deszkát és engedd rá a teher nagy részét, hogy az emelő csak éppen alatta legyen. (legyen biztos)
Az emelő nem tart semmit a kocsin hosszában, a kézifék nem jáccik, mert a dobot szerelted, a motor meg nem tartja meg. Szóval leeshet előre-hátra könnyen, legközelebb tegyél az első kerék elé-mögé fakockát, vagy ami van, akkor tuti. Vagy vegyél egy olcsó krokodilt, azzal emelheted nyugodtan, és az úgyis kell egy műhelyben mindig.
Amúgy fasza lett a verda, örülök neki, hogy így rendbe szeded
Azért valamit alá tehetnél hogy ne csak az emelőn álljon. Ugyan a Swift nem egy kéttonnás tank de azért nem árt ha valami biztosabban áll mint az emelő.
Gratulálok a motorhoz! Egy igazi túragépet vettél. Lóerőben nem lesz hiány az biztos és legalább ismerni lehet az előéletét most már csak dobozokat rá aztán hajrá!
Jöhet a papírozás :D
Emelés után dobj a küszöb vagy valamelyik főtartó alá egy-két fakockát/néhány vastagabb deszkát és engedd rá a teher nagy részét, hogy az emelő csak éppen alatta legyen. (legyen biztos)
Amúgy fasza lett a verda, örülök neki, hogy így rendbe szeded
Gratulálok a motorhoz. Erősen meglepődtem, túrásabbra számítottam :)