Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Puhább azért kopik jobban szerintem, és négyévszakos azt meg kell fizetni
Már a 3-ban is nagy jóindulat volt lehet inkább 4 az... de akkor a motorgumi pont 10x annyiba kerül
Azt elfelejtettem említeni hogy hazafelé Hirdnél kanyarodott ki a 6-osra a JPS Kawasaki meg egy másik gép.
A *3 a sötét folt, mert az nem teljesen igaz (szerintem annál többet elmennek az autókon, persze kivéve bmw-n) bár gyanítottam hogy ilyesmi akar lenni.
2 abroncs árának aránya ezresek nélkül és a gk abroncs 3x annyit bír, így jön ki a 8
Én sem vagyok vizsgabiztos de gk gumiabroncs a vizsgán szerintem is elhasalna, de egy egyedi chopperen akár nagyon vagány is lehetne, máshol azonban én nem látom értelmét, még ha paramétereiben meg is felelne. Érdekes tény, hogy oldalkocsis mkp-nál viszont engedi a rendelet a gépkocsi gumiabroncsot.
(bár nem igazán értem a képletet)
Nem bosszant, mivel érdekes módon könnyebben adtam ki motorgumira a lét (igen hosszú kiválasztási folyamat után) mint a Pözsóra most. (mondjuk a GTR penge is lett az új gumikkal, míg a Pözsó eddig is jó volt)
Biztos vagyok benne, hogy elcserélné. 132mFt
Én ennyire nem vagyok benne, bár nem is a szakterületem.
Az már kész. Karbi állítás-finomhangolás, usb aljzat és egy óra kell még rá. Meg doboz tartón gondolkozok, hogy lehetne megoldani...
Az öreget reszelgeted? egész eddig azt hittem, az újra csinálod a féket...
Arni lecserélte a motorját?
Nekem Dunlop Sportmax Qualifier van elöl és hátul is. Nyáron már használtam,tök jól tapad.
Haladtam ma is egy kicsit de nagyon hideg volt. Felkerült a fékcső meg a folyadék bele.
Ez nem autó hátulra csak egy kell neki
Igazán párban lenne jó cserélni szerintem.
Vennem kell hátsó gumit a TDM re.Mit vegyek?Kis segitsèg jól jönne.
Itt is indul a gumi háború
Jobb, ha az ember ezt ki sem számolja de csak hogy bosszantsalak kicsit: [72/(53/2)]*3=8,15 vagyis több, mint 8x annyiba kerül a motorgumi
A 6/1990-es KÖHÉM ami meghatározza.
Köszi de orosz motorok annyira nem hoznak lázba, egyébként ilyesmi van nekem is csak német gyártmány...