Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őszintén szólva a konkrét címet én se tudom, de valaki csak elárulja addig :D Gyere csak
Lehet hogy én is lenézek majd. Ha valaki megmondja hova kell menni :) Nem alszom ott vagy maximum a fűben valahol. Szombat lesz esedékes.
Több ember jobb lett volna, de így is elég hangosak leszünk
Ahol részeg fiatalok indokolatlanul tiltatják a motorjaikat... oda kell jönni
hát akkor ezt meg is beszéltük. Szombaton légy ott, a címet meg majd itt a forumon megválaszolják nálamnál okosabb ikreket lovagló férfiak.
Még nemtudom. Nekem az nincs nagyon messze, szóval egy laza fél óra alatt letekerek... Sztem inkább szombaton, mert akkor fel lehet borulni este...
No! Agárd, 19-20-21. A pontos helyszín számomra nem ismert, mivel nem én voltam a foglaló. :) Szerintem 19-én délutáni-esti órákban érünk le, gondolom este tivornya, szombat meg kérdőjel. Márhogy mit csinálunk. Te mikor jössz?
Úgyis akartam beszélni veled.
Most már csak azt kéne tudni, h mikor is lesz?
csakelnézzük! De ha meglátod a pólomat, akkor mindent megértesz majd! Most nem batman.
Énis megyek. Igaz sor4-el...
Jah és még Bazsi ha minden igaz! Akkor hat. Azért ettől többen vagyunk itt.
Viszont azt sajnálattal veszem tudomásul, hogy csak öten jövünk össze. (Tljano, Six, Luká, Csaplarzs, és jómagam). De javítsatok ha tévednék. Remélem még valaki becsekkol a végére, és jóféle polgárpukkasztó módon csak fölkeltjük az alvó, pihenni vágyó nyaralókat!
na csak összejön ez :)
Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!
Mellékelve megküldöm megrendelésük visszaigazolását, a többieknek is rendben van a helyük,de nekik a holnapi nap folyamán fogom tudom elküldeni.

Köszönettel,
László Anikó
Énis inkább kiszedtem, kocsiba be az új gumival együtt, el a gumishoz, ami van a közelben is, azt'csá
Nem olyan nehéz azt kiszedni. Én beruháztam egy 36-os krovafejre (4000Ft), meg kerestem 1méteres csövet hozz :D
http://www.motorgumishop.hu/mo...

19 ker?

Amúgy nekem kb 30 km-t kell utaznom, hogy olyan helyre vigyem ahol nem kiszedve kell vinnem a kereket cserére...
B aján tudok 1 jó gumist
Sürgősen kéne egy gumiszervíz aki lecseréli a gumimat úgyh neki kell kiszedni a kereket. jah és X. ker vna jó
Két személlyel térdkoptatón. Na én összeszartam volna magam a csaj helyébe
TeisTeisTeis
ÉnisÉnisÉnis?
Beszéltem a kempinggel elvileg minden OK, mehetünk :D
Számomra megfelel.
Írtam is már a kempingnek.
rendben van ?