Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ami a szállással kapcsolatos azt igen.
Szia megkaptad az emailem?
Jaja, nincs para, megyünk, max alszunk ahol akad egy sík placc.
Pesten hol érdemes gumit cseréltetni?(hátsó)
Normálisan megcsinálják de olcsó is legyen jah és motorostól viszem nem csak a kereket
Telefonon is próbálta Janó elérni őket, de nemtudta, holnap ismét zaklatja őket. Ha nem lesz hely, toljuk sátorban
Mi Janóval meg Bazsi kollegával bótoljuk a helyet. Írtunk ma a kempingnek, de még nem válaszoltak. De vagy így, vagy úgy érkezünk mi is! No para
Gyerekek akkor olyan kérdésem lenne hogy mi lesz a TL talival.
Mert jó páran mondtátok hogy jönnétek, "csaplarzs" kolegánk foglalt magának és családjának kempinget én is nekem meg dallosj-nek de tudtommal összesen ennyien vunk eddig.
Mert döntsük el mert ha nem jöttök akkor total felesleges az egész és inkább eltöltöm máshol és másokkal a hétvégémet.

Jó lenne ezt a héten lezongorázni mert a kempingek elég jól telnek itt a nyár közepén.
Akkor jó, köszi skacók
nekem a 200-as gumi miatt kicsit belevolt reszelve a láncvédőbe, de a 190-es nem érne bele.
A láncvédőt szerintem nem is érinti. Legalább is nálam nem.
Nekem 195/65 van. 4-5mm van a láncig. Szóval simán. Nekem tetszik a púpos gumi.
A láncvédőtől is elfért?
nekem akkora van, most vettem a 200/55 helyére. az is elfért
190/55-ös gumi befér a TLS hátuljába?
Pilot Pure és Pilot Power
szigoruan nélküle. egyszer beletettem, de felsejlett egy 600-as hornet hangja, úgyhogy gyorsan kivettem
Ezazzz. Fojtás nélkül mész gondolom, vagy azzal is egy tank?
nekem fasza, tetszik, mikor megyek az utcán látom az arcokat: "mi a geci ez? tank?" csattog dübörög minden ami kell
Tényleg, hogy szólnak a BOS dobok? Lehet tudok talig szerválni olcsón egyet. Netes videok alapján még Db killerrel is brutál
Ennyi. Megy ez
Én a garázsból is így fordulok ki
Mondjuk 1:25-nél jól vettem a kanyart na
Én látom a jövőt/talit

http://youtu.be/TJ_FiQkQklg
Ivás, szóban vagánykodás, kit basznak ki először a kempingből vetélkedő, majrécsík verseny, profilmélység mérés, fedett pályás keménykedés és kamu csajozós sztorik. én megyek egyébként
Üdv!
Nagyjából tudjuk már, hogy mennyien leszünk a talin? Főleg Zsoltinál érdeklődök. No meg úgy egyébként lesz valami progi is, vagy csak ott vagyunk, strand, ivászat, szóban motorozás? Csak, hogy mégis mire készítsem a lelkemet.
Frontálisan ütközött egy motorkerékpár és egy autó az 5305-ös úton Harta és Dunatetétlen között vasárnap, a motort vezető 36 éves hartai férfi a helyszínen meghalt. A személyautóban utazó két nő
is megsérült, őket a mentők kórházba szállították. (MTI)