Gyerekek akkor olyan kérdésem lenne hogy mi lesz a TL talival.
Mert jó páran mondtátok hogy jönnétek, "csaplarzs" kolegánk foglalt magának és családjának kempinget én is nekem meg dallosj-nek de tudtommal összesen ennyien vunk eddig.
Mert döntsük el mert ha nem jöttök akkor total felesleges az egész és inkább eltöltöm máshol és másokkal a hétvégémet.
Jó lenne ezt a héten lezongorázni mert a kempingek elég jól telnek itt a nyár közepén.
Ivás, szóban vagánykodás, kit basznak ki először a kempingből vetélkedő, majrécsík verseny, profilmélység mérés, fedett pályás keménykedés és kamu csajozós sztorik. én megyek egyébként
Üdv!
Nagyjából tudjuk már, hogy mennyien leszünk a talin? Főleg Zsoltinál érdeklődök. No meg úgy egyébként lesz valami progi is, vagy csak ott vagyunk, strand, ivászat, szóban motorozás? Csak, hogy mégis mire készítsem a lelkemet.
Frontálisan ütközött egy motorkerékpár és egy autó az 5305-ös úton Harta és Dunatetétlen között vasárnap, a motort vezető 36 éves hartai férfi a helyszínen meghalt. A személyautóban utazó két nő
is megsérült, őket a mentők kórházba szállították. (MTI)
Normálisan megcsinálják de olcsó is legyen jah és motorostól viszem nem csak a kereket
Mert jó páran mondtátok hogy jönnétek, "csaplarzs" kolegánk foglalt magának és családjának kempinget én is nekem meg dallosj-nek de tudtommal összesen ennyien vunk eddig.
Mert döntsük el mert ha nem jöttök akkor total felesleges az egész és inkább eltöltöm máshol és másokkal a hétvégémet.
Jó lenne ezt a héten lezongorázni mert a kempingek elég jól telnek itt a nyár közepén.
Pilot Pure és Pilot Power
http://youtu.be/TJ_FiQkQklg
Nagyjából tudjuk már, hogy mennyien leszünk a talin? Főleg Zsoltinál érdeklődök. No meg úgy egyébként lesz valami progi is, vagy csak ott vagyunk, strand, ivászat, szóban motorozás? Csak, hogy mégis mire készítsem a lelkemet.
is megsérült, őket a mentők kórházba szállították. (MTI)