Bassza meg, elkaptak megint gyorshajtásért. Belefutottam valami mozgó trafiba. Nem tudom hogy lesz a tali. Most rendeltem 45-ért erősített láncszettet, első-hátsó gumi kell erre tessék. Még egy 45-ös kiadás. Lassan viszem zaciba a családi ékszert. Remélem össze tudok szedni lóvét addigra.
Miből gondolod, hogy nem tartottam be a követési távolságot? Nem a követési távolság volt a gond, hanem a kikerülés közben is lassítottam és annyira lecsökkent a sebességem, hogy nem bírtam visszahúzni egyenesbe a motort.
Nolte nem akarlak elkeseríteni de mivel nem tartottad be a követési távolságot így nem fognak fizetni nagy szerencséd lesz ha egy forintot is ki tudsz szedni belőlük.
Sajna tapasztalatból beszélek.
Egy barátom belém durrantott hátulról. Nem hívtunk rendőrt, h majd elintézzük a biztosítóval.
A biztosító a kárfelmérés meg a sok idő után egy olyan levelet küldött, h Ő ezt nem tartja megalapozottnak. Ennyi. Pereljem be őket...
Mind a ketten k&h-sak voltunk. Szóval sehonnan pénz, csak sérült motor...
Kormánycsapágy biztos nem, mert a Bazsi TLR-jén is cseréltem tűgörgősre, és a hang megmaradt. Csavarok biztos nem lazák, szóval marad a teló. Csak lenne egy kis időm rá...
akkor mondom még1x viszek sátrat is a LIGET-VELENCE KEMPING-be
ha esetleg valaki kimaradna a kőházból.
Már nézem itthon mit tudnék eladni.
Addig míg nincs ki a fém addig mehet
Így már meg is maradt a lóvéd a talira
a taliig ne hogy szét szedd ,majd utána ha kijózanodttál
Egy barátom belém durrantott hátulról. Nem hívtunk rendőrt, h majd elintézzük a biztosítóval.
A biztosító a kárfelmérés meg a sok idő után egy olyan levelet küldött, h Ő ezt nem tartja megalapozottnak. Ennyi. Pereljem be őket...
Mind a ketten k&h-sak voltunk. Szóval sehonnan pénz, csak sérült motor...