Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

páleszt viszek 2l
benzinre gyűccsé csak, a többi meg lesz oldva
Na ja, csak a motor benzinnel megy, én meg pálesszel. A fogyasztás meg magas Még van két hetem, hogy összeszedjem maga.
Talit nem ér visszamondani ugye tudod :D amúgy meg van sok sopronis nyerõfülem.. max bebaszunk abból. :D
tök mind1 mit veszel-rá megesz mindent a tlr
akkor mondom még1x viszek sátrat is a LIGET-VELENCE KEMPING-be
ha esetleg valaki kimaradna a kőházból.
Nem mertem simát venni. Állítólag jobb az erősebb DID lánc a V2-re. Ára is szép.
Mire leérek, már csak a fém zörög a keréken :D Lánc viszont már a postán van, azt fel kell dobni, mert hátbavág ha elszakad.

Már nézem itthon mit tudnék eladni.
ja ja én sem veszek gumit,láncot-lkereket rá majd a tali után.
Hagyjad már azt a gumit.
Addig míg nincs ki a fém addig mehet
Így már meg is maradt a lóvéd a talira
Bassza meg, elkaptak megint gyorshajtásért. Belefutottam valami mozgó trafiba. Nem tudom hogy lesz a tali. Most rendeltem 45-ért erősített láncszettet, első-hátsó gumi kell erre tessék. Még egy 45-ös kiadás. Lassan viszem zaciba a családi ékszert. Remélem össze tudok szedni lóvét addigra.
értem, fasza, ha felhívtad őket, és van valami friss info, kérlek oszd meg vélünk
a helyszínen lesz fizetve,bíztos ami bíztos felhívom a liget-velence campinget bíztos legyen minden
amúgy, ami ki lett nézve, nemkell előleget fizetni? vagy majd a helyszínen? vagy hogy lesz ez a része?
aki szeretne csatlakozni a 19-edikei velenvei talihoz az jelezze ,szívesen látunk minden kedves motorost
Jah, ő volt.
Azt a rendőr a helyszínen megállapította volna, és beírja a jegyzőkönyvbe. Nem szerepelne úgy, mint vétlen fél. Szerintem...
Ja kérdés Krizsánszki esett előtted?
Legyen szerencséd de a szar rágók minden be bele kötnek.
te is jössz a talira?
az tény szarrágók,fizetni nem akarnak.és ha fizetnek ,keveset.
Miből gondolod, hogy nem tartottam be a követési távolságot? Nem a követési távolság volt a gond, hanem a kikerülés közben is lassítottam és annyira lecsökkent a sebességem, hogy nem bírtam visszahúzni egyenesbe a motort.
Nolte nem akarlak elkeseríteni de mivel nem tartottad be a követési távolságot így nem fognak fizetni nagy szerencséd lesz ha egy forintot is ki tudsz szedni belőlük.
hello
a taliig ne hogy szét szedd ,majd utána ha kijózanodttál
Sajna tapasztalatból beszélek.
Egy barátom belém durrantott hátulról. Nem hívtunk rendőrt, h majd elintézzük a biztosítóval.
A biztosító a kárfelmérés meg a sok idő után egy olyan levelet küldött, h Ő ezt nem tartja megalapozottnak. Ennyi. Pereljem be őket...
Mind a ketten k&h-sak voltunk. Szóval sehonnan pénz, csak sérült motor...
Kormánycsapágy biztos nem, mert a Bazsi TLR-jén is cseréltem tűgörgősre, és a hang megmaradt. Csavarok biztos nem lazák, szóval marad a teló. Csak lenne egy kis időm rá...