Én azon a héten péntek estig dolgozok. Megbeszélem a főnökömmel holnap, hogy elenged-e előbb, aztán úgy megyek. Írok mihelyst tudok valamit. Lehet csak szombat lesz belőle.
Sziasztok motoros kollégák.
Az emailemre küldjetek megerősítést aki tutira jön a talira:19-edike délután,20,21.
aki nem jön pénteken csak szombaton azt is írja le.
pontos létszámot el szeretném küldeni a kempingbe.
csaplar.zsolt@upcmail.hu
Engedjetek meg egy kis reklámot.
Ki komázza közületek a R'N'R-t? Annak itt egy kis promóanyag a zenekaromról, tessék nézni, hallgatni, élvezni! (én vagyok a sapkás buzigyerek)
Nekem egy ismerös rakta fel, de szerszám kell hozzá. Meg a leszedéshez is, ha kulturáltan akarsz dolgozni amúgy nem egy nagy mozzanat.. lehet venni is szerszamot, de én 10000ért nem akartam..
Én azon a héten péntek estig dolgozok. Megbeszélem a főnökömmel holnap, hogy elenged-e előbb, aztán úgy megyek. Írok mihelyst tudok valamit. Lehet csak szombat lesz belőle.
Az emailemre küldjetek megerősítést aki tutira jön a talira:19-edike délután,20,21.
aki nem jön pénteken csak szombaton azt is írja le.
pontos létszámot el szeretném küldeni a kempingbe.
csaplar.zsolt@upcmail.hu
Ki komázza közületek a R'N'R-t? Annak itt egy kis promóanyag a zenekaromról, tessék nézni, hallgatni, élvezni! (én vagyok a sapkás buzigyerek)
http://www.youtube.com/watch?v...
Remélem holnap fel tudom rakni gond nélkül a láncomat. Jajj de jó lesz, nem fog kattogni, meg rázni.