Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kézigráno te jösz?
okés janó ,
Hali!

Én azon a héten péntek estig dolgozok. Megbeszélem a főnökömmel holnap, hogy elenged-e előbb, aztán úgy megyek. Írok mihelyst tudok valamit. Lehet csak szombat lesz belőle.
Sziasztok motoros kollégák.
Az emailemre küldjetek megerősítést aki tutira jön a talira:19-edike délután,20,21.
aki nem jön pénteken csak szombaton azt is írja le.
pontos létszámot el szeretném küldeni a kempingbe.
csaplar.zsolt@upcmail.hu
jópézé bármit. :D
Mulatóst is játszotok?...lesz egy esküvő a szomszédban és kérdezték, hogy tudok-e valami zenekart, gondoltam beajánlanálak Titeket.
Engedjetek meg egy kis reklámot.
Ki komázza közületek a R'N'R-t? Annak itt egy kis promóanyag a zenekaromról, tessék nézni, hallgatni, élvezni! (én vagyok a sapkás buzigyerek)

http://www.youtube.com/watch?v...

15/38. Kopott is a láncvezetőm.
Milyen áttétel volt eddig?
Jó egyszerű volt felrakni. Mehet is a szerpentinre 16/40-es áttétellel
Nekem egy ismerös rakta fel, de szerszám kell hozzá. Meg a leszedéshez is, ha kulturáltan akarsz dolgozni amúgy nem egy nagy mozzanat.. lehet venni is szerszamot, de én 10000ért nem akartam..
Na meg tudtam szerezni a nittelőt. Délután már mehet talán a szerpentin
Te, hogy raktad fel? Igértek nekem a lánchoz szerszámot, de a csókát necces utolérni. Fa.....om. Minek embereknek telefon.
Vagy valami wc lánc
Ahogy elnézem valami márkátlan kacat lehet rajta. 3000km alatt is jól tönkrement amióta használom. Lehet szövőszékről szedték le :D
Én is mikor lecseréltem, ég és föld volt. Nekem már nagyon kivolt a lelke a láncnak...

Remélem holnap fel tudom rakni gond nélkül a láncomat. Jajj de jó lesz, nem fog kattogni, meg rázni.
nem szoktam én olyan balgaságot csináni
Aztán nem ér kihányni
Jó gyorsan
húú, hogy iszunk meg ennyi páleszt?
Van nekem is egy jó beszerzési forrásom. Talán lesz még neki eladó. Attól butul a magyar :D