N atehát itt kéne találkozni.
6. Sz. Főút Bal, 2030 Érd
OMV benzintyúk.
Az időpont még képlékeny de csütörtök estig még írok.
Sztem 6-7-8 körül.
ekkor már lehet haladni is a 7.-en így kb 35-40 min.
Nyilván én sem úgy gondoltam. De pont a héten jártam arra és mondhatom a Velencei tó melletti 7. főút szakasz katasztrófa volt. Minden volt, csak örömmotorozás nem. Remélem luká ránéz ma forumra és megossza velünk, hogy hol és mikor talizzunk. Addig is kitartás.
Mi Lukával pénteken kb. 17-18 óra körül találkozunk Érden. Ha gondoljátok csatlakozzatok. A pontos helyszínt meg időpontot majd Ő mondja, mert tőle függ, a meló miatt. Én magam részéről ráérek Pénteken, nekem nincs meló, meg szabit vettem ki. De nagy csapatás nem lesz, (kb. 40 km és fullon van forgalommal).
Na mivan mégse jön? A fenébe. Én majd 8 körül érek oda, vagy később. Attól függ Szombathely-Agárd utat mennyi idő alatt teszem meg. Benzinnel, gumival spórolnom kéne. Szóval lassú leszek, mint a tetü.
Kérdésem:
Tud valaki ajánlani vezetékező progit amivel újra tudom rajzolni a kapcsolási rajzot?
olyat ami tud 2 szinű vezetéket rajzolni, mert nekiálltam Photoshoppal de kb 1 heti munka lenne minden este több órát.
Ki akarom nyomtattatni laminálni leglaább A3 méretben.
Vagy esetleg van valakinek ilyen nagy felbontású rajza E4 es jelü TL R hez színesben? az küldhetné az emailomra.. bikeking@freemail.hu
Előr is köszi !
Hello mindenkinek!
Akartam menni talira de szerencsére dolgoznom kell, azért szerencsére mert keveset dolgozom.
De lesz pénz akkor a telóra stb. stb
Kuplugom is furcsa, de azt máskor idén igyis keveset használtam..
jó bulit a találkozóra!
Már csak menni kell
Háromnegyed 6-kor indulok a melóhelyről. Rohadt necces lesz leérnem sötétedésig. Veszprémig sima ügy. Utána totál ismeretlen minden.
6. Sz. Főút Bal, 2030 Érd
OMV benzintyúk.
Az időpont még képlékeny de csütörtök estig még írok.
Sztem 6-7-8 körül.
ekkor már lehet haladni is a 7.-en így kb 35-40 min.
Majd ha kiderült, hogy Érden pontosan hol és mikor, légyszi írjátok már ki ide, köszi.
Tud valaki ajánlani vezetékező progit amivel újra tudom rajzolni a kapcsolási rajzot?
olyat ami tud 2 szinű vezetéket rajzolni, mert nekiálltam Photoshoppal de kb 1 heti munka lenne minden este több órát.
Ki akarom nyomtattatni laminálni leglaább A3 méretben.
Vagy esetleg van valakinek ilyen nagy felbontású rajza E4 es jelü TL R hez színesben? az küldhetné az emailomra.. bikeking@freemail.hu
Előr is köszi !
Akartam menni talira de szerencsére dolgoznom kell, azért szerencsére mert keveset dolgozom.
De lesz pénz akkor a telóra stb. stb
Kuplugom is furcsa, de azt máskor idén igyis keveset használtam..
jó bulit a találkozóra!