Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mivanmá? Mindenkinek harap-kapar a moci? Senkinek semmi gond? Milyen munka ez? Mit?
Jah, télen berhelünk, nyáron dõtünk
én már nagyon várom a talit ,csatlakozzon még aki akar.rájöttem ha trlérellel viszem a motort a talira nem is muszáj uj gumit venni rá,de tankolni is sem kélen igy
télen majd +csinálod-juk szét esni nem fog addig
Vonat? Akkor ihatok hazafele is
Majd a tali csúcspontja hajnali kettőkor a telód szétszedése lesz, csak hozzd a söröd, ha már van :D Jó sokat Legrosszabb esetben vonattla mész haza
Érdemes hozzáértőhöz, illetve megfelelő eszközökkel rendelkező emberkéhez elvinni. Én nem nagyon kezdenék bele otthon. Se szerszám, se rutin, csak sör van. Pedig valami nálam is kopog az elejében.
Köszi szépen ! !
nincs első emelőm, kikötni, bakolni nem tudom , panelos garázsban macerás minden,
Elviszem szerelő haverhoz.
Köszi mindenkinek!
1kis hang sosem árt ,
Még eszembe jutott pár dolog:
szimering beütő
kalapács(több fajta)
1-2 csavarhúzó
1 doboz féktisztító
ha kopog a teló akkor még pár gyűrű a belsejébe...

én kb ezekkel szerelek elsőtelót...
Kocsival kevertünk arra. Pont jöttünk vissza a nyaralásból...
Normálisan vagy paraszt módszerrel?
Mert normálishoz nem árt:
szimeringek,
olaj,
porvédők(ha ki lenne a mostani repedezve)
teleszkóprugó összenyomó
nyomatékkulcs
injekciós fecskendő+gumicső
tolómérő
levegőkulcs
minimum 1 doboz sör...
valami heveder szerűség amivel fellógatod az elejét, meg egy erős gerenda vagy valami ami elbírja a motort, hogy ne bukjon orra a kicsike vagy fejre állítod mint a kempingbringát
Üdv!

Emelő Nélkül mennyire macerás Első teló szimmeringeket cserélni Suzuki TL 1000 R- ben? Mi kell hozzá?
1: simmering , ...
?
Köszi !
Szia, igen mentünk egy Balaton kört, tökéletes nap volt... Te mivel voltál?
zene füleimnek :D

http://youtu.be/JqeiAXIMi-M
Ha nem jön közbe semmi lehet neki kellene állnom valami nyitott kipuff projektek. Had durrogjon jobban
azt a durogást imádom nekem is durrran 1 nagyot,6000 ről engedem vissza a motorféket és 3500 nál bumm 1 nagyot
Tegnap láttalak Alsóörsön... Jó időtök volt...
jaja remélem
. Mehet a tali!
Valami fals levegő gond volt azt hiszem. Meghúztam a csavarokat a gumiösszekötőnél (tudtam rajt húzni). Újra kellett egyből szinkronizálni a gépet. Lekopogom most jó volt. Remélem sokáig za is marad. 1100-1200 körül puforog.
tavaj én is itt találtam vadi uj gumit méret és fajta azonost,DOT 1101-számút ,az lesz ,felhívom a srácot,közel a házához fel is szerelték szombaton.
Én egy környékbeli sráctól vettem. Külföldről hoz be új, meg használt gumikat és jó áron adja. Képesmotoron nézelődj sztem
jó, mielőtt megrendelem a csapágyat nyilván megnézem, hogy milyen állapotban van és elegendő e csak meghúzni... áááá