Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemnagyon szeret fizetni az tuti. Én voltam már mind2 oldalon nem is egyszer, de kész szopás az egész... mindent összeszoroznak mindennel, csakhogy kisebb összeg jöjjön ki a végén.
Sziaztok, van valakinek tapasztalata, hogy mennyire szeret fizetni a biztosító? Én voltam a vétlen, viszont nincs cascom. Nekem unionos a vétkes félnek k&h biztosítója van. Nem tudom, hogy a vétkes félnek van e cascoja, illetve számít e.
Hát a szakaszos nyúlást a V2 hirtelen fellépő beton nyomatéka/motorfékje okozhatja szerintem, na meg persze az, hogy húzod a bajszát rendesen
Oké felvállalom... Szeretem a p.nát meg a sört.. ezé nincs hornetem
Elég jó a kerekek fogprofilja. Kort sajna nem tudok. Előző motoromon is a szakaszos nyúlás volt a baj. Nem tudom, hogy azt mi okozza. Feltételezem hülye vezetési stílus.

Te, normális ember nem vesz TL-t Hagyhatod a látszat dolgokat
najó csak próbálom azt a látszatot kelteni, hogy normális ember vagyok.. Talira is próbálom majd kockára koptatni a gumit
Nekem is szakaszosan volt megnyúlva az ezt megelőző, de mondjuk elég öreg is volt már, kerekek is kukák voltak, ezért kompletten cseréltem. Neked mennyire régi? Mert ha nemtúl öreg akkor lehet, hogy elfut még egy lánc azokon a régi lánckerekeken..
100km/h 6-ban? :D 1-ben vazze :D

Nekem a lánckereket teljesen rendben vannak, de a lánc szakaszosan nyúlt. Nem tudom szabad-e ilyenkor csak láncot cserélni. Gondolom kompletten lenne jó.
Jaja DID lánc meg JT kerekek. Minden gyári méretben, hát most már úgy ahogy használható a városban is.. Eddig nem nagyon lehetett vele vonulni ha 30-cal kevesebbel akartam menni, ki kellett kuplungolnom, mert lefulladt volna és 100km/h körül még nem igazán komálta a 6. fokozatot de mostmár zsear
Jah, de legalábbis supermotot
Ne csak off legyen, milyen láncot vettél múltkor, meg milyen méretű lánckerekeket? Gyárit?
Okés Krosszmocit kellett volna venned
lövök a hétvégén pár fotót, hogy milyen elszomorító a Mátra..
Felétek ez csúnya dolog, nálunk meg elfogadott
Mennyi rossz?

Kőszegen nemrégiben (főúton)
Nekem itt a Mátra, csak szar az út...
Sajna nekem se a két széle kopott le. Tanulság, hogy többet kell kanyargós útra menni
erre felém nincsenek kanyarok,1enes út vezet minen hova
valakit éredekel?eladom a hátsó gumimat .középen kilátszik a vászook,de a két széle vadi új sosem használtam
Lehet nem véletlen kopott hamar
Ez olyan dolog, hogy csak Te tudod eldönteni, akárki akármit mond. Lehet illik a vezetési stilusodhoz, lehet nem. Bemelegítésre tényleg figyelni kell az elején, utána nekem nem volt gond. Az enyémen mindig tök forró a gumi, de sokak szerint nem melegszik be. 600 horneten 80-nál lehet tényleg nem
Ha ez lefut, bepróbálok én is egy vágott slicket. Mindenki mást mond, muszáj lesz személyesen is megtapasztalnom
Jaja az van, nekem tetszik, bár amíg nem ér el egy adott hőmérsékletet kicsit mereven viselkedik kanyarban, de mire a motor is bemelegszik már lehet állatkodni. Nem hiszem, hogy mást veszek rá.
Az valóban karcsú.. vágott slicked van ugye?
Jaja, kapar, vehetek is első-hátsó gumit a taliig. Fizetésig éppen kitart. hamar fogy a lágy gumi 3000-et se bír ki.