Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

103-104 de sztem függ attól is hogy milyen vagy mekkora érzékelő van a ventinél...
S-nál 105-106. Pont figyeltem most összerakás után.
Úgy látom a kánikulában mindenki izzasztja a vasakat! Kicsit lecsökkent az aktivitás a meleg hatására. R-esektől kérdezném: Mikor kell, hogy kapcsoljon a venti? 104-nél még nem igazán hallottam,éreztem, hogy kapcsolna.
Tiszta, meleg láncra fehér Valvoline, állnihagyni egy éjszakát és nem szórja le 180 felett sem :)
Hátrafelé
de hát én nem is megyek 180-nal
Olyan nincs ami 180k/h-nál nem fröcsköl össze mindent. Nekem van egy literes Ipone versenykrosszmotorra való amit öcsémtől örököltem, elméletileg mindennek ellenáll.
az kemény baazzzz :D
Én egy ellenállással simán kikötöttem az enyémben. Mindig 6-ban megyek. Elvileg
Hali! Akik használnak GiPro fokozatkijelzőt, azoktól kérdezném, hogy melyik TRE funkciót használják? A használatia szerint:
-- kikapcsolt TRE
4-es DL1000-hez
5-ös Gsx-R-ekhez
6-os egyéb Suzukihoz
Illetve van még benne egy 7-es amit a használati nem említ
Még jó, hogy ki tudtam szedni a H-fej leszedés nélkül....
Csavarom vissza a motorba a gyertyát finoman, és érzem reccs....gondoltam megszabtam a menetet, de nem annál izgibbdolog történt :D B...meg az NGK a K.... annyát.
Elfogultak vagyunk na
Kivették a férfiasságot belőle
inkább lebutított, rusnyaság
Castrolt vettem, de nem tetszik egyáltalán.
Molosat
Ti milyen lánc-sprayt használtok? Olyan érdekelne, ami nem túlzottan b@ssza össze a hátsó felnit, meg a faridom alját.
sv 1000 ,2003-tól gyártot felvart suzuki tl 1000 s .
Szia Zsolt! Szeretném megkérdezni tőled,hogy az sv1000-ben a TL1000 blokkja van?
evvel az anya lelazulással vigyázz,a blokkot szét lehet töretni a lánckerék tengelz környékén,az blokk csrét jelent.1ik kollégának itt volt baja ez miatt
ezt a poént én akartam elsütni
de anya csak egy van...
Hát akkor anya csere....
Tengely még jó :D Még csak annak a hibája hiányozna. Szerintem az anya végén lévő rögzítőrész nem működik úgy ahogy kellene. Szinte kézzel feltekerem az elvileg önzáró anyát.