s-r kuplung-bowdenes-hidraulikus
szerintem az hidraulikus kuplungnálsajnos lamellakopás leheta gond,vagy rugótörés,a blokkban lehet a bibi szét szedés után többet tud az ember
Figyeljetek mar!Sajnos elojott az a problemam hogy 4.5.6 ban ha odacsavarom istenigazabol megcsuszik a kuplungom es ugye porog a motor enmeg nemmegyek egymetersem elore ha pedug szepen huzom akkor semmi gond!utannalehet allitani vagy lamellacsere?
Ugye-ugye. Szeretik a kerek Tl formát. Hétvégén is megdícsérte egyik csaj ismerősöm, hogy szép ez a motor. Már csak hangosítanom kell rajta picikét, mert nem elég feltűnő :D:D
Bazzeg Jano igazad volt hogy a csajoknak tecccik TL és a hangja na meg a motoros kiesik a szemük ugy néznek integetnek bazsalyognak meg mindenek DE JÓ TL TULAJ LENNI
Hát pl, van e valami olyan zorej a blokkban ami nem odavalo, az elso teleszkopnal mik azok a hangok amik mostanaban elojottek, meg olyan dolgokat amikhez kell a motorom is, hogy bemutassam a pontosam a problemat :) ilyesmikre gondolok. Tudom tudom nem hallgatni hanem hasznalni, de akkoris szeretnem karban tartani a masinat :)
tl-s tl-r találkozó lesz,dübörögni fog a környék.én szívesen látok mindenkit 1ébként nem kötelező semmi,ismerkedjünk össze mind többen,evvel azt szeretném mondani csatlakozzon aki akar,
szerintem az hidraulikus kuplungnálsajnos lamellakopás leheta gond,vagy rugótörés,a blokkban lehet a bibi szét szedés után többet tud az ember
Én nem alszok ott, csak kimegyünk meglátogatni a bandát.
Bár ha lesz jó pálinka...
akár én is alhatok így a sátorban