Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélhetőleg a tengelyen még jó a menet....
Cseréld le az anyát, nagy eséllyel párszor már túl lett húzva és a menet nem tökéletes........a menetrögzítő egy darabig jó lesz, de azzal is fellazul
egy idő után.....
mit piszkáltál már az alapjárati csavar helyett?
Mondhatnám úgy is, aki hülye haljon meg :D:D:D
háhá, jó lesz a motor. Az ostoba én voltam. Ugye aki rossz helyen matat rába..ik.
Szerintem darabos a benzin
lehet a deekompresszor?
Ha húzom neki megy az rendesen, csak alapjáraton akar elvérezni.
Meghúztam mint állat tegnap, ma már laza, még jó, hogy rajta a km/óra érzékelő, és nem tud leesni a csavar :D
Loctite 243-as menetrögzítővel kend be, és jóóu lesz :)
ne parázz,ez normális,menetszél hűt 85-84 fokig,ha állsz és jár a motor 104-fok nál kapcsol a ventillátor hűtés ezeken,nem gond.
gyere a talira ott szerelünk,veszünk neked tejesládát a feles alkatrészeknek,
ezt a nyikorgó hangot hallom én is,és más csörgést is a blokk-ból,és a első kerék kattog is menet közben,ha felveszem a bukósisakot halkabb lesz,olyan száz körul már semmi hangja sincs.
Nektek mennyire melegszik a motor? Ma csapattam egyet. Menet közben 85° körül van. Megálltam egy pár másodpercre, alapjáraton felment 100-ra. Aztán visszahült amint elindultam. ez normális? Az alapjáratom is tegnap óta elég alacsonyan jár. 1000körül, ha hozzáérek a csavarhoz meg felbőg. Olyan érzésem van mintha meg akarna szorulni a blokk. De csak kis fordulaton, aztán megtekerem neki, és megy.

Lehet nem tudok menni talira. Attól félek szét kell burítani a motort.
Megpróbálom, meg veszek egy új önbiztosító csavart is ha kapok egyáltalán.
egy kis menetrögzítővel csavard vissza
Nekem meg állandóan lelazul az első lánckerék csavarja, nem tudom mit lehetne vele kezdeni.
WD40 csak tüneti kezelés. Tulajdonképpen a rugóstag közepét ki kellene kukázni...
Igen wd40 segitett az eleje.. hat az olyan mintha eltort vagy letort volna a teloszarban vmi, meg csorog benne vmi nagyon halkan. Es olyan mintha logna az egesz. Olaj sztem van benne, mert folyasnyom nincs.. kormany csapagy (sztem) okes. de lehet a kormanycsapagy a kaki neemtudom.
a hátsó rugóstag a tls-en azért szokott mert kicsit beázik.
WD40 és megoldódik
az eljével mi volt a gond?
Megoldottam :)
Fiatalok! Lehet hülyeség amit kérdezek. Ha esőben megyek, utána olyan szinten elkezd nyikorogni nyüszögni az első villa, meg a hátsó is, hogy az eszméletlen. Komolyabb bontás nélkül hozzá lehet férni ezeknek a zsírzási pontjaihoz? Illetve elöl fingom sincs, hogy mit kéne kenni ahhoz, hogy ne nyikorogjon.
Én a túloldaliban fogok pakolni....kb 11 körül érek oda ha minden jól megy és 1-2 órát maradok...
Ott-ott.
Akkor vendégem vagy egy kv-ra...
Jövő héten hozzátok fogok járni ha még ott dolgozol...
Jolvan Gyöngyös majd meglásssuk