Érdekesség: haverommal mentem motorozni a hétvégén. Én a TLS-el gyári áttétel, gyári gumiméret stb, haverom SV650 ott is minden gyári. Együtt mentünk, az SV órája szerint 110km-t mentünk az enyém szerint közel 120-at. Ennyi eltérés/csalás lehet ezekben?
Három szobában tudjuk Önöket fogadni. 2000 Ft/fő/éj
430 Ft/fő/éj minden 18. életévét betöltött személynek meg kell fizetni
parkolás 500 Ft/éj
Amennyiben megfelel Önnek az ajánlat, az alábbi linken részletesebb tájékoztatást talál a szálláshellyel kapcsolatban, valamint megteheti foglalását, amennyiben az ajánlat elnyerte tetszését.
Nekem ma pont ugyanezt kezdte el csinálni az eleje. Sikerült már megcsinálni? Nem túl kellemes hangok.. voltam ma a fővárosunkban és ezek a jó pesti utak kihozták belőle...
Ma bemelegítettem a talira. Lenyomtunk haverral 320km-t balaton fele. Betört a TL engem rendesen. Még mentem volna :D Fura az elején 50km-at alig bírtam rajta :D
Amit írtál igaz minden hónapra kevés a fizetés.
ezért nem járunk 2013-as évjárató busával,han a jó oreg bevált suzuki tl ami ma is kibaszott jó élményt adott nekem.
kollégák ,olvassátok faház,nincs csak sátorhely,nekem az is jó,melegvízes fürdés,van a központi zuhanyzóban,a többi meg nem is fontos csajok lesznek dögivel.
szerintem megbeszéltük részemről,megyünk júli 19 délután tali .
Aki tud még suzuki tl-s%r kollégát zsezsgesse fel hívja minnél többen legyünk,dübörögjön a velence utcái-Gárdony
Mert azok mindig csalnak egy tizest :D
Liget-Velence Kemping partnerünk személyre szabott ajánlata:
Három szobában tudjuk Önöket fogadni. 2000 Ft/fő/éj
430 Ft/fő/éj minden 18. életévét betöltött személynek meg kell fizetni
parkolás 500 Ft/éj
Amennyiben megfelel Önnek az ajánlat, az alábbi linken részletesebb tájékoztatást talál a szálláshellyel kapcsolatban, valamint megteheti foglalását, amennyiben az ajánlat elnyerte tetszését.
http://szallas.hu/liget-velenc...()
Ha a továbbiakban a segítségére lehetünk, állunk rendelkezésére,
Üdvözlettel:
Nagy Márton
Szallas.hu Kft. I 3529 Miskolc, Lévay u. 2.
Telefon: +36 30/ 344-2000
Email: szallas@szallas.hu
Talán csak Imrufó meg Gambesz-nek rajtam kívül....a többiek túlléptek...
Lehet hogy Én is leugranék Gárdonyba addigra hazajövök külhön-ból!
Addig is mindenki vigyázzon a TL-jére és magára is!
Motoros üdvözlettel:Tasi
(addig is egy kép a hűsölő Elenor-ról)...
Berúgtál gyerek?
ezért nem járunk 2013-as évjárató busával,han a jó oreg bevált suzuki tl ami ma is kibaszott jó élményt adott nekem.
szerintem megbeszéltük részemről,megyünk júli 19 délután tali .
Aki tud még suzuki tl-s%r kollégát zsezsgesse fel hívja minnél többen legyünk,dübörögjön a velence utcái-Gárdony