Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!engem nagyon érdekelne a plexi ha megvan légyszi csörgess meg ezen a számon.06703845480 előre is kösz
Ajjajjj.. épp kérdezni akartam, hogy mi a helyzet a vele. Hát, csak nem kamuzik, és tényleg csak a címe b@szta el... :/
Nem hsied el, de még mindig nincs itt a dobom. Már a tök tele. Azt irja a gyerek, hogy elrontotta a címzést, és visszakapta. Na persze..... indítottam is panaszt az e-bay fele.
Zsolt,

Küldtem e-mailt, majd nézd meg légyszi. Fontos lenne. Kösz!

Gurulással kapcsolatban köv. hétvégén (auguszt 11) tervezek nagyobb gurulást arra a balatonfele haverral, vagy esetleg ausztria. Reggeltől-estig tartó program lesz szerintem.
majd beteszem a hornet effect db killert :D
Sok szép van erre, de tényleg mérnek, meg nem szeretik a hangos kipufogót, se a magyart.
trafiznak kint renesen engem lemeszelnek ha arra járok .
legutobb pisztoly kamerával mért be a rendőr ,30 euro
Szép osztrák utak
Gurulhatnánk arra feléd is.
Van arra valami szép ?
Urak,
Lett egy eladó füst Puig túraplexim TLR-re. ÚJ! Fólia rajta, papírok, szigetelés... 4cm-el magasabb a gyárinál.
http://www.motostyling.hu/webs...
Helyett 8e ft...
Az a baj, hogy ahhoz nekem a fél országot át kell utaznom, hogy gurulhassunk egy órát, utána meg a fél országon át haza. Max egy balaton megnézésbe benne lennék ha összeáll a vas. Ott találkoznánk, kaja, dumálás, kis gurulás stb. Azt haza.
Tavasszal szedtem le már. Akkor jó sok csavarlazítóval jött szépen. Akkor új csavart raktam bele bezsírozva. Így most gyerekjáték volt leszedni.
Nekem speciel mindkettőnek letört a feje. Alig értem hozzá és nyekk. Lakatos kifúrta, és raktam bele tőcsavart anyával. De majdnem beszoptam. Ha nem muszáj ne állj neki.
A kipufogó leömlő könnyen lejött? Nem szakadt bele a csavar az első hengernél? Nem nagyon merek nekiállni, mert hallottam egy-két elrettentő példát!
Srácok, képzeljétek el hogy a hűtőkupaknál elkezdett csöpögni a fagyálló, és akármit csináltam vele nem lett jó. A tömítés úgyláttam nem lehet cserélni benn. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Láttam bizony!
Jólvan, mehetünk!
Láttad magadat a talin készült képeken?
Szeptemberben gurulunk.
Engem érdekelhet.
Szeptember elején cimborával akarunk egy Balcsi körbemotorozást, kajával egybekötve, szigorúan túra tempóba, nézelődősre véve a figurát. Szerintem az jó lenne egy közös gurulásra, meg azért az nem kis kör oda lemenni körbemotorozni és vissza haza, ez egy egész napos program lenne. No meg addigra mindenki fel tudna készülni technikailag anyagilag, lelkileg. Ha valakinek van kedve, jelezze. Az időpont még nincs meg, de az tuti hogy szeptember eleje.
Valamelyik vasárnap menjünk el gorulni valamerre.
Délbe betérünk kajálni valahova.
Vázat kell rendberakni, 1-2 tönkrement menetet újravágni nagyobbra. Idomzörgéseket megpróbálom megszüntetni, tartók konzolokat egyengetni kell, ilyesmik. Szivatót megcsinálni. Szerencsére szerkezetileg jobb állapotban van a motor, mint vártam. Szétszedéskor nem jött elő gond.
Összerakás nem egy délután lesz sörözés közben Szeretem a kihívásokat
Tényleg elszánt vagy. Szezonban így szétborítani a gépet. Nyilván lesz vele meló az összepakolásnál, de tuti jó lesz majd. Kíváncsi vagyok milyen lesz majd, jól meglessük. Csak a vázat fested? Mit csinálsz még rajta?
Vázszámot kitakartatom velük, mert még porlakkot is fog kapni a szín után.
Mert több állítási lehetősége van, jobb a féke, jobban néz ki, olyan áron van mint a régi teló.
Az ára attól függ, h mit mennyiért tudsz megszerezni.
40e tuti van a teló, fék meg villahid...
Sztem nem érdekli őket. Viszont a vázszám ha vastagon porfestik, akkor eléggé el fog tűnni sztem...