Nem hsied el, de még mindig nincs itt a dobom. Már a tök tele. Azt irja a gyerek, hogy elrontotta a címzést, és visszakapta. Na persze..... indítottam is panaszt az e-bay fele.
Küldtem e-mailt, majd nézd meg légyszi. Fontos lenne. Kösz!
Gurulással kapcsolatban köv. hétvégén (auguszt 11) tervezek nagyobb gurulást arra a balatonfele haverral, vagy esetleg ausztria. Reggeltől-estig tartó program lesz szerintem.
Urak,
Lett egy eladó füst Puig túraplexim TLR-re. ÚJ! Fólia rajta, papírok, szigetelés... 4cm-el magasabb a gyárinál. http://www.motostyling.hu/webs...
Helyett 8e ft...
Az a baj, hogy ahhoz nekem a fél országot át kell utaznom, hogy gurulhassunk egy órát, utána meg a fél országon át haza. Max egy balaton megnézésbe benne lennék ha összeáll a vas. Ott találkoznánk, kaja, dumálás, kis gurulás stb. Azt haza.
Nekem speciel mindkettőnek letört a feje. Alig értem hozzá és nyekk. Lakatos kifúrta, és raktam bele tőcsavart anyával. De majdnem beszoptam. Ha nem muszáj ne állj neki.
Srácok, képzeljétek el hogy a hűtőkupaknál elkezdett csöpögni a fagyálló, és akármit csináltam vele nem lett jó. A tömítés úgyláttam nem lehet cserélni benn. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Szeptember elején cimborával akarunk egy Balcsi körbemotorozást, kajával egybekötve, szigorúan túra tempóba, nézelődősre véve a figurát. Szerintem az jó lenne egy közös gurulásra, meg azért az nem kis kör oda lemenni körbemotorozni és vissza haza, ez egy egész napos program lenne. No meg addigra mindenki fel tudna készülni technikailag anyagilag, lelkileg. Ha valakinek van kedve, jelezze. Az időpont még nincs meg, de az tuti hogy szeptember eleje.
Vázat kell rendberakni, 1-2 tönkrement menetet újravágni nagyobbra. Idomzörgéseket megpróbálom megszüntetni, tartók konzolokat egyengetni kell, ilyesmik. Szivatót megcsinálni. Szerencsére szerkezetileg jobb állapotban van a motor, mint vártam. Szétszedéskor nem jött elő gond.
Összerakás nem egy délután lesz sörözés közben Szeretem a kihívásokat
Tényleg elszánt vagy. Szezonban így szétborítani a gépet. Nyilván lesz vele meló az összepakolásnál, de tuti jó lesz majd. Kíváncsi vagyok milyen lesz majd, jól meglessük. Csak a vázat fested? Mit csinálsz még rajta?
Mert több állítási lehetősége van, jobb a féke, jobban néz ki, olyan áron van mint a régi teló.
Az ára attól függ, h mit mennyiért tudsz megszerezni.
40e tuti van a teló, fék meg villahid...
Küldtem e-mailt, majd nézd meg légyszi. Fontos lenne. Kösz!
Gurulással kapcsolatban köv. hétvégén (auguszt 11) tervezek nagyobb gurulást arra a balatonfele haverral, vagy esetleg ausztria. Reggeltől-estig tartó program lesz szerintem.
legutobb pisztoly kamerával mért be a rendőr ,30 euro
Van arra valami szép ?
Lett egy eladó füst Puig túraplexim TLR-re. ÚJ! Fólia rajta, papírok, szigetelés... 4cm-el magasabb a gyárinál.
http://www.motostyling.hu/webs...
Helyett 8e ft...
Jólvan, mehetünk!
Szeptemberben gurulunk.
Délbe betérünk kajálni valahova.
Összerakás nem egy délután lesz sörözés közben Szeretem a kihívásokat
Az ára attól függ, h mit mennyiért tudsz megszerezni.
40e tuti van a teló, fék meg villahid...