Na de kik? Van még két ember aki mondta, hogy jönne. De ők, ha jól emlékszem nem biztosra. most ahogy visszaolvastam talán a Tasi, meg bigoneoszi. nadejénnemtuom.
Akkor a kohazban eddig: csaplarzs, gixerbazsi, dallosj, tljano, meg en. Ez eddig 5 fo. plusz egy sator lukanak. ha kihagytam valakit valakit egeszitsetek ki.
Na és abba pecóba ki fog most aludni, az megvan már? Nekem oly mindegy, hogy mibe alszok, sátor vagy kőház, de ha kőház akkor legalább nem kell gumipókozni a sátrat. Ha van még ott hely, akkor oda beférkőznék, de ha nincs, akkor ha kell akkor foglalok én is egyet. Csak meglegyen a létszám. Egyébként eddig kb hányan vunk?
alul a linkre kattintva lehet foglalni,házat én foglaltam 1db 8 ágyas kőházat amiben van 4 ágy még szabad amit majd ott fizetni kell.
valaki még 1db 8ágyast foglaljon,és mindenki fiedél alatt lesz,és mondom viszelk 1 sátrat is.
Megbeszélem a főnökkel, hogy hadd léphessek le 7-8 körül a melóból. ha gyors vagyok, még leérek mielőtt sötétedne pénteken. Jobb lenne, mint csak szombatra menni, úgyis mindenki másnapos lesz akkor már.
valaki még 1db 8ágyast foglaljon,és mindenki fiedél alatt lesz,és mondom viszelk 1 sátrat is.
Én azt hittem múzeumba is megyünk