Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is benne voltan, de nem tudok várni augusztusig, nekem meg csak akkorra jönne össze a pénzem.
Majd megmondják, hogy kell-e nekik ház
Na de kik? Van még két ember aki mondta, hogy jönne. De ők, ha jól emlékszem nem biztosra. most ahogy visszaolvastam talán a Tasi, meg bigoneoszi. nadejénnemtuom.
Én mintha 8 emberre emlékeztem volna pont. Még kettő hiányzik.
Akkor a kohazban eddig: csaplarzs, gixerbazsi, dallosj, tljano, meg en. Ez eddig 5 fo. plusz egy sator lukanak. ha kihagytam valakit valakit egeszitsetek ki.
Mehetünk múzeumba is ha van valami jó a környéken. Részegen persze, úgy a jó
Na és abba pecóba ki fog most aludni, az megvan már? Nekem oly mindegy, hogy mibe alszok, sátor vagy kőház, de ha kőház akkor legalább nem kell gumipókozni a sátrat. Ha van még ott hely, akkor oda beférkőznék, de ha nincs, akkor ha kell akkor foglalok én is egyet. Csak meglegyen a létszám. Egyébként eddig kb hányan vunk?
reggel 6 kor kelek mentem aludni csöváz
halloma Talmácsi megint korházban van
pénteken 14.00-tól lehet átvenni a házakat,korlátlan pinpong használat is van
abból balhé lenne vissza kellene hoznom a páleszt
alul a linkre kattintva lehet foglalni,házat én foglaltam 1db 8 ágyas kőházat amiben van 4 ágy még szabad amit majd ott fizetni kell.
valaki még 1db 8ágyast foglaljon,és mindenki fiedél alatt lesz,és mondom viszelk 1 sátrat is.
Itt mindenki azt hiszi hogy ivászat lesz 2-3 napig?
Én azt hittem múzeumba is megyünk
Megbeszélem a főnökkel, hogy hadd léphessek le 7-8 körül a melóból. ha gyors vagyok, még leérek mielőtt sötétedne pénteken. Jobb lenne, mint csak szombatra menni, úgyis mindenki másnapos lesz akkor már.
Kőház nekem is, vagy ha jó idő akkor az árokpart, de sátram nincs :D
Én bérkit bepelenkázok
Hajnalban lehet, hogy kelleni fog a pelenkázó meg az etetõ szék :D
okés akkor megpróbálok addigra lefeküdni vagy inkább gyógysör tornát veszek
Sportpálya, Asztalitenisz, Gyermekkerékpár, Bili, Gyerekágynemű, Pelenkázó, Fürdetőkád, Asztali etetőszék, Lázmérő, Bébi étel melegítési lehetőség, WiFi, Internet, Saját étterem, Saját parkoló, Grillezési lehetőség
nem lesz ott hajnalig tartó mulaccság este 8kor takarodó, reggel 7kor torna rubint rékára. értem?
vagy ha csak odáig jutna el
Én is kőházat választom,de viszek sátrat is ha valakinek kellene.
Én a kőházat választanám, semmi kedvem (az egyébként még nemlétező) sátramat felkötözni a mocira.
valamelyikünk akar kőházban aludni,mert ha igen azt le kell foglalni vagy jó a sátor,de azt magatokkal kell hozni,ebben az esetben nincs foglalás,