Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KEdves Zsolt!

Ezen a hétvégén sajnos szabad szobánk nincsen már, csak sátorozási lehetőséget tudunk biztosítani.
Amennyiben ez is megfelel, szívesen megírom az árakat.

Üdvözlettel:

Bálint Cecília
Bál-Na Produkció Kft.
Sport Beach & Camping
06-22-355-044
06-22-570-092
0620-274-20-66
www.sportbeach.h
u

www.bal-na.hu
www.biotar.hu
www.mikulasszolgalat.hu
Szerintem július. Én se tudok nagyon költekezni, viszek pár üveg házipáleszt aztán mehet a buli
Nah most akkor melyik időpont lesz a nyerő? Én csak augusztusban tudok menni.
Megnéztem azon a héten pont délutános leszek. Olyankor még szabit se kérhetek. 5hetente egyszer vagyok délután, de pont arra esik, hogy rohadna meg.

Na én csak szombat dél körül érek oda
nekem a Lidl-s van az 31L bővíthető és szépen elférek tőle ha kiemelem és megtömöm teljesen akkor is.
Mire elég:elég sok minden belefér ha megtanul pakolni bele az ember.
Sima motorozáshoz 2 napi kacat belefér simán.

jah és hozzáteszem nem volt 5000 Ft és kiválóan bírja a strapát.
Hát 25 liter pálesznek csak elég. a többi meg levan fosva. :D
Amúgy szerintem elég. Fürdőgatyó, deo azt kész.
Szerintetek egy 25 literes tanktáska elég? Sosem használtam még tanktáskát, nem tudom mi az ideális méret, és hogy mi az ami még kényelmesen elfér a tankon és én is elférek tőle.Ugye vannak elég nagyok ilyen 40 literesek, de van egy 25 literes a piacon ami nekem nagyon bejönne, de fingom nincs mire elég a 25 liter. Valamibe raknom kell a talira a pálinkát!
Most számoltam össze, hát nem olcsó a dolog.
Kb 70 dollár minden cucc, mindkét telóba, plusz fele(mert én is rendelnék) postaköli, meg új szimering, esetleg új olaj...
Sziasztok!

Ledes Index párban eladó, ingyen postával, magamnak vettem, de közben a motort eladtam és nem tudom mire feltenni, ezért ilyen olcsó az ára.

http://www.kepesmotor.hu/elekt...

Érdeklődni emailben lehetséges.

üdv
Jolvan zsákos frodó tedd rá a fedőt hagggggy puhuljon
told be a zsákot is!
Na jóóvagytok már az a lényeg pajkos legyen érje a gravitációs pontot
kis pöcölő
hát a Tl-en váltókar elég rövidke
Lessssszzzzzzz ottt elég csaj nekem azért lemoshatnák ha nem is a motoromat de a váltómat szivesen
Én se.. Kanbuli szagot érzek:D
Én kihagynám! Spanom motorját mosták motoros talin a bikinis csajok. Hát piszkosabb lett mint előtte :D
Jah csajt nem viszek
Nem azé írtam, mert probléma lenne
Nem azért a 2 forintért de egy ilyet is beválalnék

http://www.youtube.com/watch?v...

Ti hoztok csajt?ÉN NEM
Jóóóóvan megbeszéljük majd nem lesz ott semmi más csak ez

http://www.youtube.com/watch?v...

szted miről kell szólnia?
Bevár dávidka, előtte megbeszéljük pálesz bor sör.. milesz ott először utána meg muhahahahahaaa
Én állom a bort!De ha meleg lesz akkor inkább a sör
Na a sok alkesz várjatok mert én jövök a leg keletebbről és dávidka megvárhatna hogy ne menjek egyedül viszek majd egy másfélliter tokaj hegyaljai faxa páleszt azt attol lehet szórakozni
Jajjjj münika alig várom már
kompal megyek át a Nagydunán ,Ráckeve-Lórév-Adony-Gárdony