Szerbusztok !
Múltkor érdeklődtem a telszkópról, azóta volt szerelőnél a motor,
a teleszkópom szarrá kopott ,szerelőm mondta, hogy:
a telószár krómja lekopott aztán az alatta lévő réz is aztán már a vas anyag is kilóg maga a teló anyaga és ezáltal tuti h a siklócsapágyak is és nem volt értelme jobban szétszedni mert egymást koptatják..
így komplett teló kell!
Tud valaki valamit ajánlani vagy van valakinek komplett leső telója normális vagy jó áron?
idén még alig mentem vele és megint valami..
köszi
Igen ez többnyire így van mindenhol, és sajnos az a tapasztalat, hogy a nagyobb cégeknél is egyre kisebb a raktárkészlet, azt tartanak amit nagyon muszáj. Beszerezni meg csak 1-2 nap múlva, addig meg áll a meló... nincs péz seholse
Általában az nekem késő, amikor kiderül, hogy kell valami az azonnal sőt tegnapra... ...az autó nem állhat mert akkor elvész a meló... ...ez is pénteken kiderült és szombaton megvettem, igaz elmentem volna a világ végére is érte ha nem kapok a közelben..
Ezt jó tudni. Hétvégén vennem kellett egy jó nagy csapágyat skf vkba 5412, jó ár volt a bruttó 55000? Kormánycsapágynak meg ha van zárt akkor az ó lehet mert a gyári porvédő nem olcsó.
Akkor jól gondoltam, én is erre tippeltem. 32006-ot nyitottat tudok sokféle árban és minőségben, illetve Koyoban olyat ami gyárilag zárt JRRS utójelölésű: http://62.201.97.198/Kepek/jrr... porvédőt külön ezekhez csak gyárilag lehet intézni, nem tudom hogy ez az alapból zárt verzió jó lehet-e.
FAG, Koyo, SKF, KBS, KG amikben tudok segíteni. De nem csak kúpgörgős hanem mindenféle csapágy. Árat emailben írok, ha érdekes lehet valakinek dobjon be egy mail címet és jelzek. Sok minden mást is tudok, pl szimering, o-gyűrű, x-gyűrű, egyedi gyártott tömítés (lapos, karmantyú, egyedi stb) EPDM, NBR, VITON, PU, PTFE/BR, POM anyagból. Mindenféle fogas, bordás, ékszíjak, gumibakok, pneumatika csatik-alkatrészek, hidraulika (pl fék, stb) karmantyúk és még sok-sok mást is
Ha valami kő kérdezzetek
yettii@freemail.hu
Alul és felül is ilyen van.
HR32006XJ NSK 30mm X 55mm X 17mm
32006JR KOYO 30mm X 55mm X 17mm
32006X FAG 30mm X 55mm X 17mm
32006X SKF 30mm X 55mm X 17mm
A porvédő neccesebb...
Múltkor érdeklődtem a telszkópról, azóta volt szerelőnél a motor,
a teleszkópom szarrá kopott ,szerelőm mondta, hogy:
a telószár krómja lekopott aztán az alatta lévő réz is aztán már a vas anyag is kilóg maga a teló anyaga és ezáltal tuti h a siklócsapágyak is és nem volt értelme jobban szétszedni mert egymást koptatják..
így komplett teló kell!
Tud valaki valamit ajánlani vagy van valakinek komplett leső telója normális vagy jó áron?
idén még alig mentem vele és megint valami..
köszi
Ekkora.
Hol? A zöldben vagy a pirosban?
Ha esetleg kéne valakinek a köreidben, nagyonjóáron elviheti tőlem.
http://62.201.97.198/Kepek/jrr... porvédőt külön ezekhez csak gyárilag lehet intézni, nem tudom hogy ez az alapból zárt verzió jó lehet-e.
FAG, Koyo, SKF, KBS, KG amikben tudok segíteni. De nem csak kúpgörgős hanem mindenféle csapágy. Árat emailben írok, ha érdekes lehet valakinek dobjon be egy mail címet és jelzek. Sok minden mást is tudok, pl szimering, o-gyűrű, x-gyűrű, egyedi gyártott tömítés (lapos, karmantyú, egyedi stb) EPDM, NBR, VITON, PU, PTFE/BR, POM anyagból. Mindenféle fogas, bordás, ékszíjak, gumibakok, pneumatika csatik-alkatrészek, hidraulika (pl fék, stb) karmantyúk és még sok-sok mást is
Ha valami kő kérdezzetek
yettii@freemail.hu
HR32006XJ NSK 30mm X 55mm X 17mm
32006JR KOYO 30mm X 55mm X 17mm
32006X FAG 30mm X 55mm X 17mm
32006X SKF 30mm X 55mm X 17mm
A porvédő neccesebb...