Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na én Gyöngyösről menek és Pesten keresztül ugye, úgyhogy énis odamenek majd ahun a tali lesz :)
Én folyamatosan edzésben tartom
Sztem aki pestről vagy pest környékéről jön az találkozhatna egy helyen....pl az A jelnél : http://goo.gl/maps/4exhm
de ez még azért messze van majd megdumáljuk
Ez tényleg jól hangzik. Elő kell készítenem a májam addigra :D
Erről a Spencer&Hill fesztiválról már kurva sok jót hallottam. Van egy kollégám, aki évekig rendszeres látogatója volt. Szerintem az nagy lenne pénteken csak mi partizunk a kempingben, szombaton meg a fesztiválon. Állatul hangzik. Már izzítom is a szabimat, ha 19-20-21 a dátum.
írtam levelt,holnap lehet kapok választ a campingből,ha ott nincs hely keresünk máshol
Bud Spencer és Terence Hill rajongói fesztivál Gárdonyban lesz juli 19,20,21 amikor mi is mennénk óóóóóóriási nagy buli van ,vetélkedők,hasonmásverseny,filmvetítés,sörivó verseny,virslievő verseny.
Írok emaílt a Sport Beach campignek 8 fő menne 2 éjszakára,mik a lehetőségek.
Hívtam telefonon a campinget,azt mondta 1 élő hang lehet csak sátor hely van ,emaílben érdeklődjek.
na de most akkor július vagy augusztus?
a mocid
ki fog velem aludni én félek a sötétben 1 edül
Addig még sok víz lefolyik a Dunán...
julius 19,20,21 lesz akkor.
péntek délután hol találkozzunk,
Vagy mindenki menjen a kempingbe,és ott találkozunk.
Én is megyek, én is megyek... Ha tudok. Ha közeledünk az időponthoz akkor majd meglássuk hogy áll a költségvetés mind az idő mind a cash része.
Én is csak péntek du. tudok indulni meló miatt de ha előtte össze cuccolok és már úgy megyek melózni akkor egy 1 óra és Velencén vok.
De lehet csak szombat délelőtt érek oda, ha délután kell meóznom azon a héten.
Szerintem ez jó ötlet. Én a munkám, meg egyéb miatt is tuti úgy tudnék menni, hogy pénteken délután, estefele odaérek, és Vasárnap késő délután visszaindulok.
bidoneoszit kihagytam. bocsi. nyócmotor nyócember.
Akkor lehetne úgy is, hogy augusztusban, és akkor alapból 3 naposra csinálni. Aki akar 3 napra jön aki akar meg 2-re. És akkor mindenkinek jóóú mit szóltok?
A 2 nap az sima ügy, de nekem a 3 nap havi 37ezerből kicsit húzós, ezért is tudok csak augusztusban menni, csak akkorra tudok összespórolni annyi pénzt, hogy el tudjak menni.
hát 2 vagy 3 napra lenne a tuti
Nekem csak az augusztus jó, feltétlen 3 napra akartok menni?
Holnapra megpróbálok összeütni valami jo kis cuccot vagy még mára
jah, az alapvető dolgokat lehet rajta összegezni. na meg sexy legyen ám!
Csinálhatók majd valamiféle plakátot is azt kitenni ide spotrmotorra a képkel közé vagy inkább neee?
Tehát aki eddig résztvenne: Luká, TLJano, csaplarzs, Dallosj, gixerbazsi, Nolte meg én. Az már 7 darab ember meg ugyanannyi motor. fasza