Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó a július CSAPJUNK BELEEEEEE BASZKI
Nekem mind a két időpont megfelelne és még a Velencei tó is jó nekem. Tehát szerintem én ott leszek, lehet számolni velem. Hacsak nem köszönt be a tél erre a csodás őszre.
Nekem jó mind a kettő időpont. A helyszín is oké. Szerintem jobb lenne a július, mert akkor már mindenki fizetés után van, augusztus eleje meg még fizu előtt van pont.
Mutatóba raktam fel őket mert sztem jó áron vannak és h közülük lehetne választani.

A kiírt időpontjaid is előreláthatóan jónak tűnnek nekem.
mi van ezekkel?
szerintem ezek az árak nem drágák,nekem jó ,tettszik amit találtál,legalább 4 fő után olcsóbb,hányan lennénk?
augusztus:2,3,4-péntek,szom,vasárnap
julius 19,20,21?
Velencei tonal en a postas uduloben voltam.. az adja :D de ahhoz kell postas ismeros. Valakinek valami? Amugy szerintem is lehetne meg augusztus elott is a rendezveny :)
Jól van na :D Jó lesz az az augusztus is. hamar szalad az idő úgyis.

Teljes bőrfelszerelés nélkül a boltba se megyek le, mert a "gonosz" TL ledob a végén magáról
Tőlem a kemping is jöhet nincs bajom a sátrazással.
Találtam párat:
http://www.pakasz.hu/?id=5
http://www.sportbeach.hu/campi...

http://velenceito.info/szallas...
Gárdonyban tud valaki már kipróbált szállást,vagy campinget?
Faházban,el lehet aludni 1 éjszakát.
Jaaaa de nagy jampi vagy bazzeg de vigyazz nehogy a picsadrol leszedje az aszfalt a bort mint az egyszeri gixerbazsinak es igen messze van az ogusztus de hat na nemmindenki teheti meg egyik naprol a masikra lefirkaljon velencere ha lennenmost felesleges 60ezrem maa most indulnek toborozni
leht az egész nyár erről az esős hidegrő fog szólni?
nekem is minde1 mikor talizunk
csajok elött nekem is fel áll
Augusztus messze van, előbb is jó lenne, addig még össze is törhetem a vasat :D Fú de zabos volt ma. Nem tudom mi volt a levegőbe, de szépen kiállt egykerékre amikor a csajok előtt meghúztam finoman :D
Szia Oszi!

Na az szuper lenne mikor érnél rá?
Írj priviben...
Na Velencében én is benne vagyok.
Fasza kis hely írjunk ki sztem több időpontot és amire a legtöbben jelentkeznek az legyen. Persze a kiírás előtt szűkíthetnénk h kb kinek mikor....
Nekem is jolesz a velencei tauuu ugysevoltam meg ott ;) augusztuszba inkabb enisaztmondom addigmegkellszedni magam
Nekem az időpont mindegy, ha előtte héten már tudom.
Egy augusztusi időpontban jó lenne nekem is a velencei tó.
Oda én is átmegyek ám...
Ha Szarvas nem, akkor Velencei tó (Agárd, Gárdony)? ahogy csaplarzs is írta.
Az eléggé középen van
Hogy volt, mint volt, azt már nem tudjuk meg. Tegnap el is vitték.
Tuti van valami hajbi es atbaszas abban a motorban!ha mar annyira feltett kics lenne en tuti 3000euro alatt nem adnam! azert mondom hogy akkor az orszag kozepsoreszen kellene mert akkor az mindenkinek kb 250 km lenne en mennek az fix de inkabb juliusban ugye 23 ezer lenne a benzin plusz az otopaja matrica ezen feluk a szallas plusz pina jaj piaa
Ez tényleg jó biznisz lenne, ha tényleg olyan a gép mint leírja.
Bár ha azóta csak áll, akkor miért van GSX-R1000 K1-2 eleje és féke?
Jelen.
Van célszerszámom, és olcsón ki is cserélem.
Épp most érdeklődöm a TLR-hez mennyibe fájnak ezek a gyűrűk...
Addig a távig még vállalható nekem.