Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked hol lenne jó?
velenceitó ?
Nekem is oké a találkozó, de amint lesz egy konkrét időpont, meg helyszín, akkor tudok arról nyilatkozni, hogy megyek-e. Fránya meló. De a szándék megvan bennem, és ha még az időpont is jó, akkor tuti megyek.
Nekem Szarvas sajna nem megy. Majdnem 800km oda-vissza brutál sok. Annyira nem bízok még a TL-ba. Pénzbe se lenne kevés :(
...
akkor holnap?
Én tuti megyek, részemről Szarvas is okés. Nekem 2 időpont tuti nem jó: Júli 27. és Aug. 17-18-19-20. Ezen kívül bármi jöhet.
haliho
beszélünk a tali időpontjáról?
Mikor legyen?
Kik jönnének?
Szarvason jó lenne a tali?
Én hamar elhagynám a motorról azt a nőszemélyt aki abba kapaszkodik :D
Engem a hátsó kapaszkodó ragadott magával... DÁÁSZÉÉP
Ha igaz a hirdetés, akkor ilyet nem mindennap talál az ember...

http://www.willhaben.at/iad/ge...

Röviden:

2000-es, több mint 10 évet fütött garázsban állt - dekorációként( ..cöcöcö), esö még nem érte, 1.500 km.... ( ..khmmm..)

Gumik még eredetiek! 10 évesek.
Azt nem irja, hogy néha elindította-e.

Fiatalabb lennék, vastagabb pénztárcával, eltolnám hazáig. Nálam is elálldogálhatna!
Én fogok hozzá gyártatni célszerszámot a közeljövőben. Sosem árt ha van. Úgy vagyok vele, hogy inkább megcsináltatok bármilyen célszerszámot, de kókler kezébe nem adom a gépet
van it 1 tlr-es neve IMRUFO idézd meg szellemét ,lehet sok infoval tud szolg.
rég nem adott hírt magáról,az tudom blokk ja szét ment a mocijában,de soka jó tanácsot adott már itten,neki volt 1 kipuf tlr-je,
ami engem illet mindent eddig szét és megjavítva össze tudtam rakni.
igaz autószerelő vagyok.
Hát igen így van. Szinte mindent megtudok rajta csinálni csak amihez speckó szerszám kell azt nem köztük a futómű is.
na majd keresek egy bátor precíz olcsó szelleműt és megcsinálja
ha egyáltalán létezik ilyen
bátorság kitartás,én lélekben veled leszek végig.rosszabb nem lesz
Célszerszám kell hozzá. Szerintem nagy szívás szétszerelni, de még egy olajat is lecserélni benne. Pedig két évente ajánlott lenne.
Mondjuk egy lánckerék, meg egy telo közt van némi különbség. Persze ki, hogy vezet, de én egy nem kockáztatnám az életem sz@r futóművel.
igazából én nem szeretném szétszedni mert se megfelelő szerszámok nincsenek hozzá és bevallom őszintén nem is értek hozzá annyira...
mert ha van rajz szétlehetne szedni és a kopott alkatrészeket kidobni ujakat bele .
erre gondolsz?

http://www.oemmotorparts.com/o...(E2)%201998&L=SU4_-4427&O
=FRONT%20DAMPER%20(MODEL%20W%20X%20Y%20K1)&F=SU4_-2100782&L2=SU4_-21007
82
van robbantott ábrád a telokról?
sejted ha szétszeded tuti költeni kell rá.
szerintem itt mindenki tudna mit jav ni a vason de így is megy.
ha én most belekezdenék százezer alatt nem is lenne vége.
ma néztem a láckerék fog profil fele már nincs meg,
már egy éve így használom de most már nagyon bassza a fülem
szezon végén szed szét,ne hagasd,hanem használd!
henger=dugattyú...
Tuti hogy a telóval van vmi csak nemtom h mi.

Amikre gondolsz az mennyire húzós árban?Illetve mennyire időigényes cserélni?