Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze, minden megoldható, ezen a területen dolgozom
Hogyha szerzel nekem is, akkor tudom...
Ezekben alul-felül egyforma kúpgörgős csapágy van? S a méretüket nem tudod véletlen?
Belső x Külső x Összerakott szélesség vagy a külső gyűrű szélessége
Ez kúpgörgős Cimbi.
De az R-be nem kúpgörgős kell?
Az bizony.
Itthon igen. Még a két csapágy is, porvédőt meg nem is tudnak adni ilyet...
Jólvan. Ilyet raktam a Bazsi TLR-jébe is.
Minőségi cucc.
Berkiz Te még létezel itt a fórumon?
itthon 20.e
Hát, nemtom. Valóban nem annyit megyek mint amennyit szeretnék, de eddig pár km híja a 3000 km-nek, de a 2006-os D207-es nem akar kopni. Én meg úgy vagyok vele, hogy régi de a profil mélység jó, akkor az idei évre már elég lesz. (amilyen ütemben kopik). Hát ja, a te papucsod zsír lenne pályán. De mondjuk fogyna is rendesen.
Akkor Te nem sokat mész egy évben. Én egy de lehet két gumit még eltolok. Igaz puhát.

Hát jah, lehet nekem is több technikai probléma lesz mindig. Valami gurulás csak lesz majd. Ausztria, szlovákia, jöhet minden ahol jó az út.
Ez kormánycsapágy? Azt hittem ez sokkal vészesebb árban mozog.
A pályázás jó ötlet. De sajnos az részemről több technikai akadályba ütközik. én úgy tudom, hogy csak dupla "D" gyűrűs csatos bukóban engednek fel (valaki kijavít ha nem így van, és ugyebár nekem nem olyan), másrészről a jó fiatal gumijaimmal nem biztos,hogy nekivágnék. De egyébként jövőre mindenképp ki akarom próbálni. Addigra meg szerintem már össze is melegszem a géppel annyira, hogy élvezzem a pályát a 125-ösök között. De akár amit Dávid mondott, egy Szlovák kiruccanás is jó lenne. Ott egy sztrapacska evés oszt jöhetünk vissza. Dávid azt mondta nagyjából ismeri a jó szakaszokat, már amerre érdemes menni az útminőség miatt. Bár részemről a pályázásra is elkísérlek benneteket, de szerintem maga a pályát kihagyom idén. (gumit nem mostanság akarnék venni)
Amúgy akarok majd előbb is pályázni, tőlem nincs szerintem 50km sem a ring. Nyíltnapokat kell figyelni. amatőr csapatba beférek :D
Próbálok rugalmas lenni. Inkább a többiek döntsék el. Szeptember 6-16-ig nem jó az biztos. A többi meg azon múlik kell-e komoly összeget költeni a motorra, vagy bármi másra hirtelen.
nagyon pozitív ötlet mikor menjün?
köszi az infót.
na akkor majd beruházok ra de most olaj meg szűrő az első.
Meg ahogy nézem nem 20e ft mint itthon
Luká,
ezt mondtam neked.
http://www.ebay.com/itm/suzuki...
Amit kérték. Én tőle vettem a gumit. Legalsó képen vannak azok a 195/65-ös dunlopok. A többi nem tudom mennyire lehet jó.

http://www.kepesmotor.hu/slick...
lehet azt hitték még maradunk
elmentem skacok kilépek csáo
Egy gokartozás jó lenne, ha nem szeptemberbe, de akár egy közös pályamotorozás-bénázás is mehetne. Mondjuk pannoniringen. Olcsó szokott ott lenni.
Vasárnap kora reggelre le is lécelt mindenki:D Még a full atom KO csávó is aki letérdelt az este amikor vitték befele aludni
Gokart jöhet
Nekem azt mondták a nagyok hogy azt ki kell érdemelni
superkart 250-es -et tesznek a seggünk alá mehetünk gokartozni,