Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alapjáraton télleg mozog alattam a motor, minth a centrifugán ülnék.. így jár a a két henger E:
Csúszógyűrű, teflongyűrű csere a telóban...

Esetleg amitől lehet még a hang, az, h a fékbetétek lötyögnek...
Ezért volna jó egy olyas valaki aki ért hozzá itt pest környékén mert most itt a motorom is és elvinném neki megmutatni.
az is de ez nem az.Ha nem jár a motor és megrángatom a motort behúzott első fékkel akkor recsegés jön a villából. Illetve ha olyan az út hogy szint különbség van akkor meg mintha koppanna. Lehet nincs is benne olaj De én arra gondolok hogy kipuhult a rugó.
be is baszna ha alattad esne szét nem a dekompresszor szelep ciripel az első hengerben?
Nem én ugyan úgy megyek vele mert mi baj lehet legfőbb szétesik alattam csak rohadttúl bassza a fülemet
Tudom már mi a baj te is a centrifugán ülsz a motor helyett mint dávid kolléga
Nyugi látni fogod ne nemcsak szájkaratézók
Am nekem jó augusztusban is csak jöjjünk össze de azért nekem meredek a balatoni téma,nemmintha nem mennék le csak na nem félmmilliot keresek havonta
Na azt látni akarom
Dögöljek meg balettozok nektek egyet ha összefutunk
ÉS PERSZE A PIROSLÁMPÁNÁL :D
megnéztük, az jó
nem a kormány csapágy ropog?
Biztos nem mert újak a tárcsák. Sztem a rugóm a szar
Amikor mozgatod a tárcsa recseg-ropog igazából, nem a teló.
Valószínűbb, hogy a féktárcsa csegecselése lazult le nem?
az a bajom hogy ha pl álló helyben behúzom a féket és megmozgatom a telót akkor valami ropogó hangot hallat.
Villa tetejénél sok minden nincs ami ciripelhetne, hacsak nem repedt, törött valami, vagy a csavarozás esett szét. Csavard ki a villa tetejét szemrevételezésre.
a villa tetejétől jön mert menet közben is hallom ha olyan az út.
A szállást én meg tudom oldani Szarvason, ráadásul vízpart mellett. Itt a környékben nagy túrázási lehetőzégek nincsenek, de Gyulára át lehet menni megnézni a várat, meg itt az arborétumban is el lehet tölteni egy kis időt.
ezt találtam szarvasról,skacok:
Szarvas is tuti hely lehet oda is mehetük találkozni.
van ott kemping faház,kiadó olcsó valami?
péntek
szombat
vasárnap?
vagy ez tul sok 3 nap?
pontosan be tudod határolni honnan jön a hang?
Még mindig nem lettek felvetve időpontok a találkozóval kapcsoltban, de én nem haragudnék meg ha csak augusztusban lenne, mert becsúszott egy váratlan kiadás, így én nem tudnék hamarabb menni. Mondjuk még a helyszín se lett kitalálva.
Valaki ért a futóművekhez?
Mert meg kéne nézni nekem az első teleszkópot mert elég fura hangot hallat.(kicsit recsegős ciripelős)
A térdét teszi le!