Nah kérem itthon vagyok én is, nagyon király volt, köszi a szervezőnek! Örülök h megismertem a csapatot, és részemről oksa még egy ilyen, bár jó lenne egy közös gurulás is. Azt egy picit hiányolom, de nem bánom h ma nem mentünk. Luká szidta a fejem, kb 90-100-as tempó végig. Úgy éreztem, h többre nem vok képes.
Lehet nemsoká feldobom a képeket.
Most értem haza. FASZA volt :))) Köszönjük Zsoltinak a szervezést Volt minden, dráma, szerelem, beteljesülés, elhajlás, tálca sörök, körte, alma, grill, kipufogó kormolás, strand, pénzbeszedő lányok, dizsi, meg ami kell
Bocs Zsolti, hogy nem köszöntünk el Janóval, de nem találtunk Titeket, és mivel kb 2-2,5 óra a haza utunk, inkább elindultunk.
Oszi, sajna nem jött össze a mai motorozás, mert a csapat egész nap durván agonizált az előző esti örömöktől :D
Jófejek a srácok nagyon, örülök, hogy ott lehettem
egyszóval:
Beszéltem a panzióval. Ők úgy gondolták, hogy kétszemélyes szobát adnak egy embernek. Az úgy árba elég húzós. Az úgy nem jó, ha ketten vagyunk egy szobába?
Nem leszek gép közelbe estig csörgess meg: 06706339090
Csecse. Ba...a meg a k...va német, még csak ma adta fel a kipufogóm. Szóval én mehetek a gyárival. Fene, de legalább addig meghallgatom, hogy szól a tiéden.
Lehet nemsoká feldobom a képeket.
Minden rendbenvan,köszönök mindent a résztvevőknek.
Mikor legyen a következő ,és hol,az idén?
Bocs Zsolti, hogy nem köszöntünk el Janóval, de nem találtunk Titeket, és mivel kb 2-2,5 óra a haza utunk, inkább elindultunk.
Oszi, sajna nem jött össze a mai motorozás, mert a csapat egész nap durván agonizált az előző esti örömöktől :D
Jófejek a srácok nagyon, örülök, hogy ott lehettem
egyszóval:
A legközelebbi TL talin én is ott alszok.
dél körül ot leszek hamar kiderül mit ajánlanak,értesítek akit elérek mik a tapasztalatok jó vagy nema ,panzió ,
Nem leszek gép közelbe estig csörgess meg: 06706339090
Te becsomagoltál már?
azt mondta a kedves szállásadó hölgyike hűtő van.
mele g lesz inni kell ne hogy kiszáradjunk