Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én eddig minden motorom fékjét keveselltem. Lehet ez az én hülyeségem mondjuk. Ha lehet javítani a féken akkor megteszem mihamarabb.

R-es hatdugattyús fékje biztos brutálabb, de nem kizárt ahhoz erősebb munkahenger is jár gyárilag.
Az R-nek a cuccait szokták rátenni aki kevesli az S fékerejét. Nekem is S-van gyári fékkel, fém fékcsővel elég baráti nekem, pedig nem is vagyok egy nádszál legénke. De ha kevesled, akkor szerintem ezen a vonalon érdemes elindulni.
Fém a cső, meg olaj is cserélve+légtelenítve. Valami combosabb el kellene rá én úgy érzem.
A nyereg tuti más, a hengert azt nem tudom sajna.. Egyébként fém fékcsövek vannak a tieden?
Szerinted csak a nyergek másak, vagy a munkahenger is?
Az R fékjeit
Mai szerpentinezés után meg kell állapítsam az S-es modell fékje egy nagy pinnna. Van valakinek ötleti mit lehetne helyette ráfaragni amivel meg is lehet állni?
Nekem eleinte fájt mindenem 50 km után. De mostanra már betört a motorom engem...
nem mész elég gyorsan!
Nem tudom nektek mennyire kényelmes a TL, de azért túl messze ne legyen a tali. Engem max. 200km után már úgy kell lerúgni róla :D
elöbb is lehetne mint augusztus.
Ez bejövős! Még lehet egy pecabotot is felkötnék magamra! Egyébként szerintem az ilyen lenne a legjobb. Puritán amennyire kell, de már a 21. századi igényeinket ki tudja elégíteni. Gondolom a táj is szép és az ára sem olyan vészes. Nem Balcsi ár.
Biztos lehetsz benne hogy vannak szép helyek! És a szállás sem vészes!Na majd úgy kellesz csinálni hogy mindenkinek jó legyen ! Napról napra jobban beleszeretek a V2 be
Nekem nem nagyon futná a 6órás közmunkából egy tokaji kiruccanásra, de mit szólnátok egy csongrádi kempigezéshez?

http://www.koros-torok.hu/koro...
okay, hamarost lököm a képeket
Olyan opció, hogy motoros találkozón bandába verődni, és kvázi "TL klubként" megjelenni, felénk is van. (jún. 16. Iron Horses Mc találkozó, Szalkszentmárton). De mondjuk nekem ez annyira nem tettszene, inkább valami faházas sztori, kis pénzből. Pálinkával tudok szolgálni. Nekem teljesen mindegy lenne, hogy merre megyünk, mennénk, ha 500 km az se gond, legalább nem értelmetlenül pocsékolom a benzint. . Tokaj felé még úgyse motoroztam, gondolom vannak arra is szép tájak. Bp, szerintem nem a legjobb ötlet, kevés arra az olcsó jó szállás, hacsak nincs vkinek a soroksári dunaágon vmi vííkend háza. De mint írtam, bármire vevő lennék, csak legyen aki megírja, hogy hova, mikor és mennyi kedvvel menjek.
Egyelőre fenn van a motoron, aztán ha lesz valami akkor beszélünk. Közbe én is rákérdezek, hogy egyáltalán a tükörben szükséges az e-jelölés.
Az e betűt majd megnézem, de ha esetleg nincs benne és nem érdekel a csere, engem továbbra is érdekel a tükör, és kifizetem. Szal mindenképp tedd el nekem!
jano.3 kukac t-online.hu-ra küldj képet légyszi. Na én ennél jóval kisebb vagyok :D Egyet elfelejtettem, hogy csak akkor kellene, ha van benne e-betű. Nem akarom, hogy műszakin belekössenek.
Hát a képeim között látod, hogy milyen, de még küldök róla képet, ha írsz egy mail címet. Annyi, hogy én 195cm magas vagyok, magamat tökéletesen látom benne de semmi mást.
Tokaji dolog nekem is jó, nem esik ki, és ha bebaxnék rokon is van a közelben :D
Én meg most akarom a gyári tükreimet lecserélni :D Lehet elboltolhatnánk.
De attól függetlenül természetesen én tokajban is hajlandó vagyok szétcsapni magam szépen igényessen bébaszni a bortú
Nálunk még akár lehetne is ilyen banzáj hely az bőven van. Hacsak addig nem kerül eladásra az ingatlan, a másik meg hogy akkor én egy métert sem motorozom, csak kitolom meg betolom. :)