Valami olyan helyen kéne összehozni a dolgot, ami senkitől sincs messzebb mint max kb 200 km. Nekem jó a tokaji sztori is, sőt részemről mindegy, hogy hol, de aki nyugaton lakik annak már lehet, hogy necc az ország másik fele
Én megrendezném szivesen a nyár folyamán de akkor le kell jönnötök a világvégére bebaxni Tokajhegyaljára És ez nem kérdés hogy minden kedves TL/S/R tulajt várnánk szeretettel Mondjuk lesz augusztus 24 e körül motorostalálkozó Tokajban lehet akkor kellene összehozni a kellemest a hasznossal
Nem van valakinek elfekvőben egy pár gyári tükör? Akár elcserélném az enyémet is. De venni is vennék. Nincs baja, csak az én magasságomhoz egyszerűen nem tudom normálisan beállítani. Tenkjú
Köszönöm Hát még nemsok csajjal találkoztam de biztos lehetsz benne hogy megdörmögtetem majd a gépet a punciknak HAGYSZOKJÁK És igen megvolt nyulva sajna a vezérmüláncom és cserés lett de igy legalább üzembiztos remélem jo pár évig Valamikor jo lenne összehozni egy mocskos TL TALÁLKOZOT! Kaja,pia,csajok,fanta
Kösszccscsiiiii Nem nem cseréltük ki aztn a benzinszivattyút!Annyi hogy már nem szivárog a benzinem,mert ugye az is szivárgott és maradt a 3bár körüli nyomás de picit engedi!MÉG NEM VÉSZES!Menet közben nem venni észre szerencsére!Inkább a vezérműláncokat cseréltettem ki még pluszba mert elvolt tolódva a vezérlés de már faxa fexes minden!Hátsó fékem nem az igazi pedig uj a fékbetét azon majd én hangolok Egyébként le a kalappal!Ez a kis 40km er alatt jot mulattam és boldog vagyok hogy egy ilyen szép és ritka motor tulajdonosa lehetek 27 évesen CSAK UGY CSUSZTAM HÁTRAFELÉ AZ ULÉSEN AMIKOR TEKERTEM A SZARVÁT Nyugi lassan jo idő lesz remélem!
NA hazaértem ejjjjjj az istenit de megyeget a kicsike
Nem gonodltam volna hogy igy harap rúg csip :D de megbarátkozunk :D majd tolok pár képet hogy én is vagánykodjak már :D
Jah, onnan jön a hang, valszeg azzal van valami. Namost csak akkor hallani ha a bal lábam eltartom kicsit, mert egyébként a lábam felfogja ezt a kis hangot. Lehet, hogy eddig is volt, de nekem csak most tűnt fel..
Jó neked, én a mai eső miatt nem tudtam beadni a napi TL adagot :D Ingerült is vagyok.
Nem gonodltam volna hogy igy harap rúg csip :D de megbarátkozunk :D majd tolok pár képet hogy én is vagánykodjak már :D
ÉS NEM ESETT AZ ESŐ