Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Atyaaég. Ennek nem állok idén már neki mert akkor nem motorozok többet :)
TPS az a fekete szenzor a hátsó pillangószelep körül. Néha nem árt azt is a helyes pozícióra állítani. A Másik meg nem a szívócsonkokban lévő vákuum összehangolása véletlen?
Környezetvédelmi fojtás. Elvileg visszavesz az első három fokozatban a teljesítményből, de itt régebben volt aki irta, hogy szinte érezhetetlen ha kiiktatjuk.
Ja és mi az a TRE ?
Mi az a TPS és TB szinkron?
A BMW terepjáróval elmehetsz a falusi diszkóba hétvégén, az AC-vel meg nem
TMK
igy szokott az lenni komám

vagy igy
Csókának BMW terepjáróra telett, de egy 25ezres pumpára nem.
Szépen jár Ezeket a kipuffokat szívesen látnám az enyémen is
Itt is van:

zsír, jöhet a videó, kiváncsi vagyok másnak hogy ketyeg a gép
Csak megjavult a szentem. 1-2 csati kontaktos volt, az indítórelé meg teljesen meg volt zöldülve. Akksinál és lámpánál minden csatit befújtam és megpucoltam. Hallelujah! remélem idén nem kell szétszednem többször! Mindjárt jön a videjó a működésről. Üdv.: Hajas
Üdv Kartársak!
Valaki találkozott már ilyen módosítással: http://www.chucksirois.com/tl1...
Enne mi a lényege? Gondolom, hogy alacsony fordulaton is megfelelően leadja a teljesítményt.
Jó neked én meg még várhatok vele de hétvégén már hasitani fogok mint a nyíl nekem meg az alsókulpung munkahenger volt megbarmolva birom a sok hozzánemértőt faxt
Ma beleraktam a pumpát. Végre normálisan indul a gép, és sokkal lendületesebben megy. 5bar körül levágta a benzincsövet :D A régi pumpámat, meg már valaki szétbelezte, vagy csak akarta. Szanaszét van verve.
Az már-már beteges
mint egy 46-os lakkpiros tűsarkú...
Elég perverz így fehérben
Felraktam egy nyitott dobot, és 3.-ban 6000-nél megált a gyorsulás kétszer. Nagyon nem fogallkoztam vele. Visszaraktam a gyári dobot, és jó volt. Hétvégén próbáltam beindítani hosszabb állás után, de vagy 7x kellett indítoznom. Alig akart beröfenni, és egyszer leállta a ház előtt hazaérve.
Valami olyasmi a normál érték megvan csak elengedi a nyomást egy idő után!Neked rángatott a gép vagy hogy vetted észre hogy baj lesz vele?
Szóval akkor neked felmegy a nyomás és utána meg visszaesik folyamatosan? Nekem megtartotta a 2.2-t végig.
Bementem a helyi autósboltokba, és az egyik helyen tudtak hozni olyan pumpát amit ajánlanak itt bele. 26lesz, de most 1-2 ezren nem variálok. Ideér holnapra. Amúgy létezik 14 ezerért is valami más márkájú, de azt nem mertem megrendelni, mert ki tudja milyen.
Most beszeltem a szerelovel es mondja hogy megis van nyomas a benzinszuvattyuban csak a nyomasmegtarto szelep lehet a gaz mivel elengedi egy ido utan a nyomast!azt kilehet cserelni szerintetek?lehet meguszom occcson