Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az fasza!honnan rendelted?
Na úton a pierburg benzinpumpa. Mért nyomás 2.2 bar volt :(
Tömítést azt csak a suzukinál tudsz venni, mert gyári kell. Ebben a boltban csak az AC-t tudom megvenni. Odaviszed a régit megmutatod milyen és kapsz egy újat.
Rendben köszi a tanácsokat Peba zsir a helikopter meg a roller is
elfogó vadászok
igen,sajnos ilyen ez a popszakma, a zx10r-é is ennyi
Tömítés nincs, azt szerintem csak gyáriban kapsz.
de ha már pumpát és tömítést cserélsz, érdemes a fémházas szűrőt is kicserélni, tömítésből csak gyárit, új csavarokkal.. Szerintem..
Ennyi Jano teljesen igazad van!Gabb neked pedig sikeres vadászatot de a zx12 nek 150 az átirása :D X) én is nézegettem
esetleg még zx12r
még nem tudom,elég széles a spektrum:
2004-05 zx-10r
2007. tuono
2004-vfr800

ezek közül,amit a legjobb áron csípek el
Viszont ha kész lesz akkor lesz egy faxa motorunk, amilyen nem jön szembe tízpercenként
Pedig most készültem szólni, h mikor megyünk 1et...
Nembaj, majd a következő gépeddel...
Na zsir fogsz venni helyette? :)
megfizették motoroztam egy jót vele és a végén 250e pluszban szálltam ki belőle,egyszer történt idáig ilyen velem a z750-el és akkor is baromi boldog voltam
Tudom mondtad de akkor minek adtad el?
mondtam,hogy rsv-t vegyél én tegnap adtam el az enyémet
Kösssz bazzeg gondolhatod még egy méter nem mentem vele most meg minden faxság előjön ne lenne itt semmi probléma ha havonta fél milliot keresnék
Üdv a klubban :D Én még csak sejtem, hogy szar, de hamarosan megmérem
Szia, reszemrol nemgond, hogy mas szinu. yettii@freemail.hu kerlek erre irj egy emailt es a tobbit ott megbeszeljuk. Koszonom! :)
oké köszi és itt van akkor ac pumpa is és tömités is igaz? :D
AC pumpa autósboltban 20000 pénz + tömítés gyári 11000 pénz. Bontottat ne vegyél mert nincs értelme. www.ko-csi.hu
na behalófélben van a benzinszivattyúm 1.9 bár a nyomása 3 helyett és enged is ugy hogy már a faxom kivan hogy nem is motoroztam még de már a szaros gatyát is ráköltöm
Valakink nincs esetleg? bontoba mennyi?
A kép lemarade, így a fantáziádra bízom kék
Szeva !
Ha nem gáz a színe, már küldöm is.