Mikor először megcsúszott mennyit mentél vele még? Lenne egy 700km-es túrám ami előtt nem biztos hogy ki tudom cserélni. Motul 5100 10w40 van benne. 2000km-t mentem az olajjal eddig.
De nehezebb behúzni.Meg a csere után lehet hogy nem ennek köszönhetően de nem sokra rá megszakatt a bowdenem is. Úgy hogy pont nyaraltam a géppel a világ másik végén
Attól nem lett még nehezebb a kuplung behúzása? Nekem már így is sok néha. hacsak nem erősítettek már a rugók. Az előző tulaj állítólag nemrég cserélt benne szettet. Látszik is a nyoma a tömítésnél.
Én pont most cserélek.Nekem is megcsúszott.Eleinte nem zavart mert nem használtam azon a fordulaton de már 5-nél is csúszik így hétvégén meg lesz a program.
EBC lamella szettet vettem az 22 pénz a lamella Lucas az 15 volt ebayen.
De ha nincsenek megégve a fém lamelláid akkor elég csak kopót cserélni.
Illetve erősített rugókkal még húzhatod egy darabig.(Én kb plusz 1500km tudtam a rugókkal nyerni)
A kuplungom eddig sem volt valami fényes, nagyon a végén fogott és hirtelen. A haza úton viszont nagy tempónál ráhúztam és megcsúszott, és azóta is meg-megcsúszik. Lehetséges hogy elkopott ? Mit kell ilyenkor csinálni? Idén minden megszopat. Mennyibe kerül egy ilyen művelet? Valaki járt már hasonlóan?
Jóreggelt
Sikeredett elhagynom valamilyen módon a TLS fejidom egyik tartócsavarját, ami oldalt található és közvetlen a vízhűtő oldalába kell belecsavarni. Elég érdekes csavarka volt, kaphatok én valahol olyat?
Voltam Balcsin és 150km/h-s tempóval 5,8 literes fogyasztást produkáltam. Most megyek a Szajki tavakra asszonnyal és szeretném ha nem inna többet ennél
Sárgán világitó lámpa?ÉN NEM ISMEREK OLYAT mindig tele a TANK valószinü A kiskönyve szerint ha jol emlékszem villogó sárgánál 3 liter maradt,folyamatos sárgánál 1,5 liter!
Bocs Dávid de nemtudok menni nincs még kész a paripa,hétvégére lesz kész a kurva szelepcsészék miatt
TLR
Az első villogástól kb 30-35 km-t megy, vegyes használattal,
a folyamatos világítástól 5-10- km után már le leáll 1x 1x akkor még 1-2 km-t elmegy a kútig.
Az alján akkor is lötyög pár liter amit nem tud felszívni,
Szóval 13 liternél nehezebb többet tankolni.
Az pedig normális menéssel kb 200 km. Szerintem.
Nah hát akkor többé kevésbé reális a fogyasztás. De ezt jó tudni, hogy villogástól számítva max 40-50 km van benne. Akkor így nem fogom kicentizni. Inkább ráállok arra, hogy 160 km környékén itatok, és nyerítünk tovább. Mondjuk ez inkább városi fogyasztásnak felel meg, mert a falu és annak környékén próbálgattam. Bár két három 70-80 km országút is volt benne.
Nekem egyszer Kápolnásnyéknél kezdett villogni, mikor a Fiam tankolt a kúton. Végigjöttem a 70-es úton, rá az M0-ra, valahol a nagydunahídon kezdett világítani, és még hazaértem Dunaharasztira. Előtte ba..ták el a motorradba a vezérlést, és nem indult volna be ha leállítom. Járó motorral meg nem lehet tankolni. Így kénytelen voltam továbbjönni. Rámeredt a kezem a markolatra a takarékos vezetés jegyében. Ez 45 km volt.
Az olaj jó.
http://www.youtube.com/watch?v...
Valószínű akkor kelleni fog egy lamellaszett, hacsak nem rossz olaj lett belerakva. Ez pl. egy huszas:
http://www.m0moto.hu/tourmax-k...
Nyugi, én se motoroztam még túl sokat.
EBC lamella szettet vettem az 22 pénz a lamella Lucas az 15 volt ebayen.
De ha nincsenek megégve a fém lamelláid akkor elég csak kopót cserélni.
Illetve erősített rugókkal még húzhatod egy darabig.(Én kb plusz 1500km tudtam a rugókkal nyerni)
Sikeredett elhagynom valamilyen módon a TLS fejidom egyik tartócsavarját, ami oldalt található és közvetlen a vízhűtő oldalába kell belecsavarni. Elég érdekes csavarka volt, kaphatok én valahol olyat?
MINDENKINEK BOLDOG GYORSULÁS ÜNNEPÉT
aztán, hogy összeszoktunk 7 alá nemigen ment.
Bocs Dávid de nemtudok menni nincs még kész a paripa,hétvégére lesz kész a kurva szelepcsészék miatt
Az első villogástól kb 30-35 km-t megy, vegyes használattal,
a folyamatos világítástól 5-10- km után már le leáll 1x 1x akkor még 1-2 km-t elmegy a kútig.
Az alján akkor is lötyög pár liter amit nem tud felszívni,
Szóval 13 liternél nehezebb többet tankolni.
Az pedig normális menéssel kb 200 km. Szerintem.