Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sima 6-os D fejű imbuszcsavar
Elég sokat csak nagyon figyelni kell a gázra hogy ne csússzon többet meg mert akkor csak rosszabb lesz.
Az olaj jó.
Mikor először megcsúszott mennyit mentél vele még? Lenne egy 700km-es túrám ami előtt nem biztos hogy ki tudom cserélni. Motul 5100 10w40 van benne. 2000km-t mentem az olajjal eddig.
Amikor megvettem a motort 10perc után a városba minden bajom volt. Most már megszoktam.
De nehezebb behúzni.Meg a csere után lehet hogy nem ennek köszönhetően de nem sokra rá megszakatt a bowdenem is. Úgy hogy pont nyaraltam a géppel a világ másik végén
Attól nem lett még nehezebb a kuplung behúzása? Nekem már így is sok néha. hacsak nem erősítettek már a rugók. Az előző tulaj állítólag nemrég cserélt benne szettet. Látszik is a nyoma a tömítésnél.
Itt pont kuplungot javítanak:
http://www.youtube.com/watch?v...

Valószínű akkor kelleni fog egy lamellaszett, hacsak nem rossz olaj lett belerakva. Ez pl. egy huszas:
http://www.m0moto.hu/tourmax-k...

Nyugi, én se motoroztam még túl sokat.
jah az erősített EBC rugók 5000 papír
Én pont most cserélek.Nekem is megcsúszott.Eleinte nem zavart mert nem használtam azon a fordulaton de már 5-nél is csúszik így hétvégén meg lesz a program.
EBC lamella szettet vettem az 22 pénz a lamella Lucas az 15 volt ebayen.
De ha nincsenek megégve a fém lamelláid akkor elég csak kopót cserélni.
Illetve erősített rugókkal még húzhatod egy darabig.(Én kb plusz 1500km tudtam a rugókkal nyerni)
A kuplungom eddig sem volt valami fényes, nagyon a végén fogott és hirtelen. A haza úton viszont nagy tempónál ráhúztam és megcsúszott, és azóta is meg-megcsúszik. Lehetséges hogy elkopott ? Mit kell ilyenkor csinálni? Idén minden megszopat. Mennyibe kerül egy ilyen művelet? Valaki járt már hasonlóan?
Én bontóban vettem kb 100ft/db volt.
Én mikor megvettem a vasat, hiányzott egy pár. Motorradban rendelnem kellett, 1200 volt darabja!
Helyi motorosboltban láttam egy plexi felfogató csavarszettett 2500ft-ért. Eléggé hasonlított rá. 6db volt benne.
Jóreggelt
Sikeredett elhagynom valamilyen módon a TLS fejidom egyik tartócsavarját, ami oldalt található és közvetlen a vízhűtő oldalába kell belecsavarni. Elég érdekes csavarka volt, kaphatok én valahol olyat?
Szép kidörrentől

MINDENKINEK BOLDOG GYORSULÁS ÜNNEPÉT
na ilyen yoshimurákat elfogadnék
ilyen anno nekem is volt, 130 max sebességgel, két személlyel 5,5

aztán, hogy összeszoktunk 7 alá nemigen ment.
A fene.. na majd legközelebb
én még a közelében sem jártam ilyesmi fogyinak
Voltam Balcsin és 150km/h-s tempóval 5,8 literes fogyasztást produkáltam. Most megyek a Szajki tavakra asszonnyal és szeretném ha nem inna többet ennél
Sárgán világitó lámpa?ÉN NEM ISMEREK OLYAT mindig tele a TANK valószinü A kiskönyve szerint ha jol emlékszem villogó sárgánál 3 liter maradt,folyamatos sárgánál 1,5 liter!
Bocs Dávid de nemtudok menni nincs még kész a paripa,hétvégére lesz kész a kurva szelepcsészék miatt
TLR
Az első villogástól kb 30-35 km-t megy, vegyes használattal,
a folyamatos világítástól 5-10- km után már le leáll 1x 1x akkor még 1-2 km-t elmegy a kútig.
Az alján akkor is lötyög pár liter amit nem tud felszívni,
Szóval 13 liternél nehezebb többet tankolni.
Az pedig normális menéssel kb 200 km. Szerintem.
Nah hát akkor többé kevésbé reális a fogyasztás. De ezt jó tudni, hogy villogástól számítva max 40-50 km van benne. Akkor így nem fogom kicentizni. Inkább ráállok arra, hogy 160 km környékén itatok, és nyerítünk tovább. Mondjuk ez inkább városi fogyasztásnak felel meg, mert a falu és annak környékén próbálgattam. Bár két három 70-80 km országút is volt benne.
Nekem egyszer Kápolnásnyéknél kezdett villogni, mikor a Fiam tankolt a kúton. Végigjöttem a 70-es úton, rá az M0-ra, valahol a nagydunahídon kezdett világítani, és még hazaértem Dunaharasztira. Előtte ba..ták el a motorradba a vezérlést, és nem indult volna be ha leállítom. Járó motorral meg nem lehet tankolni. Így kénytelen voltam továbbjönni. Rámeredt a kezem a markolatra a takarékos vezetés jegyében. Ez 45 km volt.
Nekem is 200 környékén kezd el villogni és villogástól világításig kb 10-20 km.