Ma végre levettem a téli állványról a gépet. Elmentem bejelenteni vizsgára. Ott fogtak. Gyorsban megcsinálták. 12 forintért. De hogy ez mekkora egy felesleges lehúzás, ezen sohasem fogok napirendre térni!
De hogy azok ketten ott mit össze bénáztak a vassal... nem nagyon bírták el a fékpadon, azt hittem bebrunyálok a röhögéstől.
Mondjuk amikor a vizsgabiztos majdnem lerúgta a púpomat, mert nem bírt felülni, akkor nem nevettem
AC pumpa téma: Októberben téliesítettem le a vasat, most betettem az akksit, gomb megnyom, nyek-nyekk, és már járt is! Nagy megnyugvást hozott a pumpacsere!
Na most hivott a szerelőm hogy valami kipufogó szelep csészém 2db elvan repedve elég renedesen és cserélni kell!ujjonnan 18ezer ft/db nemtudna valaki ebben segiteni?Érdemes megvenni bontoból?Azt se tudom hogy néz ki egy ilyen
Szívesen! Ha az aljában lévő imbuszt hirtelen mozdulattal sikerül kivenned, akkor az egész csillapító patron egyben kihúzható a teleszkópcsőből.Lassan lazítva esélyes, hogy az egész belseje elforog, nem lazul ki.Ha szétszeded azt is, célszerszámra van szükséged, így viszont csak a szimering, ill. a csúszógyűrű beütéséhez kell.
Be! Én is így csináltam, tökéletesen működik. A csatit a hűtő bal oldaláról át kell rá dugni. Kis kör is kell hozzá, beiktatod a hűtő és a vízpumpa közötti csőbe egy T csatlakozóval. Kis kör 10es átmérő a nagy cső 25. Rézből, vagy valami rozsdamentesből ajánlom.
A rotációs lengéscsillapító körül csinált mostanában valaki szigetelést? Régebben láttam, hogy azbeszt lapokat raktak be oda, de nem visz rá az isten, hogy én azbeszttel foglalkozzak. Valakinek nincs valami ötlete más anyagra? Gondoltam mér a kerámia gyapotra.
Há bolond vagy te? Én már mentem vagy 5ször vele...
Ezeken én is röhögtem. Nem bírták 3 lépcsősre megfékezni a GSXR hátulját, mert úgy fog a fék rajta...
De hogy azok ketten ott mit össze bénáztak a vassal... nem nagyon bírták el a fékpadon, azt hittem bebrunyálok a röhögéstől.
Mondjuk amikor a vizsgabiztos majdnem lerúgta a púpomat, mert nem bírt felülni, akkor nem nevettem
AC pumpa téma: Októberben téliesítettem le a vasat, most betettem az akksit, gomb megnyom, nyek-nyekk, és már járt is! Nagy megnyugvást hozott a pumpacsere!
Csak érdeklődésképpen kérdeztem.
Nem tudom hogy az enyém milyen állapotban de ha oda kerül a sor akkor tudjam....
Amúgy hogy-hogy szerelőnél a gép? Szelephézagot állíttatsz? kicsik voltak, vagy nagyok?
http://www.ebay.de/itm/SUZUKI-...
21/3
26/1