Királyság fúú bameg nekem s bekelessz állitatni a futőművet mert kanyarban mint egy darab fa,alig akar fordulni!Jo mondjuk a guminyomást sem ellenőriztem még
Ma végre megzavartam egyet a gépsárkányt. Hát ég és a föld a szervíz előtti állapothoz képest. Főleg a futóműve. Most százszor kezesebb. Hogy lehetett azt így elállítani, fel nem fogom
Benne vagyok ugysem ittam még mátrai gyümilét hogy szokott lenni ez a kunmadarasi dáridó?1-2 napos?Vagy hol akarsz inni a szádon kivűl?vagy hogyvan ez?
Annyira bonyolult mint egy vajas kenyeret megkenni...
Széthúzol egy csatit, és azközé bedugod ennek a csatijait. Aztán rákötöd + ra. Érdemes kapcsolt + ra kötni. Tehát féklámpa, első lámpa...
Nyugalom először legyen kész a drágám utánna beszélhesssünk a pálinkárol és nemmellesleg a tokaji borrol ugyanis itt lakom a hegy lábánál és vannak finom borocskák is
Á a kormánykifli túl alacsonyan van. Ki akar mindig oda lenézni. Ezért vagyok én is bajba.
Egyszer még a régi Hondámra vettem ilyet. Soha az életben nem sikerült beállítani rendesen...
Széthúzol egy csatit, és azközé bedugod ennek a csatijait. Aztán rákötöd + ra. Érdemes kapcsolt + ra kötni. Tehát féklámpa, első lámpa...