Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Királyság fúú bameg nekem s bekelessz állitatni a futőművet mert kanyarban mint egy darab fa,alig akar fordulni!Jo mondjuk a guminyomást sem ellenőriztem még
Ma végre megzavartam egyet a gépsárkányt. Hát ég és a föld a szervíz előtti állapothoz képest. Főleg a futóműve. Most százszor kezesebb. Hogy lehetett azt így elállítani, fel nem fogom
Jaja, lesz még alkalom drinkelni
Nem baj 1 nap is 1 nap :) inkább itassuk a motorokat akkor Jó neked janó te már élvezheted a tavaszt
Kemény 4500 Ft...
zsear
Ma végre össze lett rakva a szelepállítás után a gép. Már lehet végre csapatni :D
Hát sziXalaggal ideiglenesen odarögzítem pár helyre, megyek egy egy kört aztán ahol legszembetűnőbb, ott lesz a helye
Egy napos a sztori sajnos, úgyhogy helyben nem kivitelezhető a fogyasztás.
Értem, akkor megbírkózom vele. Köszi!
Mi az àra?
Lényeg, hogy látható helyen legyen :D

Á a kormánykifli túl alacsonyan van. Ki akar mindig oda lenézni. Ezért vagyok én is bajba.
Méretre is elég pici. Észre se venném. Valami jó nagy kell :D Amit lentebb linkeltetek igan jónak tűnik.
Hmm kicsit hamarabb szólsz rámentem volna az egyikre!De már megvettem
Valakinek olcsón TLR ÚJ légszűrő?
Benne vagyok ugysem ittam még mátrai gyümilét hogy szokott lenni ez a kunmadarasi dáridó?1-2 napos?Vagy hol akarsz inni a szádon kivűl?vagy hogyvan ez?
Ez olyan is...
Egyszer még a régi Hondámra vettem ilyet. Soha az életben nem sikerült beállítani rendesen...
A kollégának a jobb oldalon van, nekem bal oldalon a műszerfal mellett...
Annyira bonyolult mint egy vajas kenyeret megkenni...
Széthúzol egy csatit, és azközé bedugod ennek a csatijait. Aztán rákötöd + ra. Érdemes kapcsolt + ra kötni. Tehát féklámpa, első lámpa...
Nem veszélyes az ára...külföldön...
Addigra csak összepakolják a masinát jóféle tokaji borocskára is vevő vagyok, majd összevetjük egy kis mátrai nedűvel
Nyugalom először legyen kész a drágám utánna beszélhesssünk a pálinkárol és nemmellesleg a tokaji borrol ugyanis itt lakom a hegy lábánál és vannak finom borocskák is
Ha hozol Kunmadarasra minimum fél liter, valami jóféle odaverős háztáji páleszt, akkor ESETLEG elnézem a dolgot és nem lesz
de amúgy igen énis
Nálam néha még a felező is bekapcsol na rem értettétek a viccet mert annak szántam hogy ki mennyire amatör