Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor meg pláne, hogy igen...
Ráadásul én a város azon végén lakom ahonnan egy rövidebb turházás is elég
Te egy hosszút turházol és már át is köptél az osztrákokhoz úgy könnyű
Az osztrák úton nekem sem nyikorog :D
Nekem is nyüszög valami a lengőkar körül, ha rossz úton megyek. De ez csak azóta van, mióta kimostam a láncot, kenés előtt... Lehet hogy valamit valahonnan sikerült kimosnom amit nem kellett volna..
Ha szar lesz, eladom Neked
Probáld csak ki nyugodtan utánna veszek én is egyet
Füleltem mozgatás közbe, és elég egyértelműen a rugóstag nyikorog. ha már szét van azért megtisztítok/zsírzok mindent.

A TLS rugóstag akárhogy is lesem nem tűnik szétszedhetőnek, max flexxel. Tervezek hozzá egy masszív belső részt aztán leadom valami jobb képességű esztergályosnak.
Annyit bőven megér. Nekem nem volt gond a kivitelezésével. Annyi, hogy egyet rápolíroztam még. Ami azt illeti nem épp kopásálló plexi, de legalább jól polírozható.
13ezer postaval a sotet bubis plexi. Az jo ar nem? Csak a minosegerol nincs infom. De lehet beprobalom.
Szia!Én nem de kollégámmal eltudom küldeni!Egy ipari zónába jár,fatelepi úton a ,rekit benkizer-be!Ő nem nagyon tud járkálni,oda kellene menned érte,1 óráig van ott,de max odaadja más,akkor mehetsz érte később is,akár este is!
De emailbe beszéljük meg vagy telefonon!
czako20@freemail.hu vagy 0670 5761477
Köszi szépen. Szerintem is egyben van, de majd kiderül. Ahogy a vak is szokta mondani.
Várom a mailt.
Nekem van egy komplett TLR hátsó rugóstagom, himbával, mindennel...
Gratula a TLR-hez! Szép nagyon!
E-mail megy még ma.
Frankó.
Jársz Tbánya fele valamikor?
Sajna a konstrukció miatt ez bekövetkezik rajta:
http://www.tlzone.net/forums/s...
Amúgy sztem nem ott nyikorog, hanem a himbáknál.
Az TLR lengéscsillapító, amit mi szedtünk szét. A TLS-é másabb. Sztem máshogyan is jön szét.
Nekem is volt egy tesztdarab, amin kitaláltam a technikáját...
Akkor még talán szerencsém van, mert meghajlás nem látszik , csakhát nyekereg a nagyobb úthibákon. Most behoztam a melóhelyre, és megpróbálok valamit kitalálni az átalakítására.
Nem szedtük még szét, de akkor is látszik a meghajlás, ha már nincs a helyén a rugós tag.
Tied!
Üdv!
Szép masina Kérdezz bátran, nekem is sokan sok mindenben segítettek itt ha valami kérdésem volt.
Sziasztok Üdv Minden TL tulajnak. Már több hónapja (közel egy éve) rendszeres olvasója vagyok a fórumnak, de írni csak most először. Szóval, gondoltam most már én is becsekkolok és megmutatom a gépet, amit a mai nap sikerült megvételezni. Úgyhogy lassan és biztosan tuti én is jövök majd az ostobábbnál ostobább kérdéseimmel.
Ez elég szűkszavú :L Akkor neki kell állnom bizony megcsinálni. Előbb utóbb arra is rájövök miképp szedjem szét
Később lehet visszaültetem próbaképp, de egyelőre a kezdeti állapothoz képest, most jobban bírok a géppel.