Nekem is nyüszög valami a lengőkar körül, ha rossz úton megyek. De ez csak azóta van, mióta kimostam a láncot, kenés előtt... Lehet hogy valamit valahonnan sikerült kimosnom amit nem kellett volna..
Füleltem mozgatás közbe, és elég egyértelműen a rugóstag nyikorog. ha már szét van azért megtisztítok/zsírzok mindent.
A TLS rugóstag akárhogy is lesem nem tűnik szétszedhetőnek, max flexxel. Tervezek hozzá egy masszív belső részt aztán leadom valami jobb képességű esztergályosnak.
Annyit bőven megér. Nekem nem volt gond a kivitelezésével. Annyi, hogy egyet rápolíroztam még. Ami azt illeti nem épp kopásálló plexi, de legalább jól polírozható.
Szia!Én nem de kollégámmal eltudom küldeni!Egy ipari zónába jár,fatelepi úton a ,rekit benkizer-be!Ő nem nagyon tud járkálni,oda kellene menned érte,1 óráig van ott,de max odaadja más,akkor mehetsz érte később is,akár este is!
De emailbe beszéljük meg vagy telefonon!
czako20@freemail.hu vagy 0670 5761477
Akkor még talán szerencsém van, mert meghajlás nem látszik , csakhát nyekereg a nagyobb úthibákon. Most behoztam a melóhelyre, és megpróbálok valamit kitalálni az átalakítására.
Sziasztok Üdv Minden TL tulajnak. Már több hónapja (közel egy éve) rendszeres olvasója vagyok a fórumnak, de írni csak most először. Szóval, gondoltam most már én is becsekkolok és megmutatom a gépet, amit a mai nap sikerült megvételezni. Úgyhogy lassan és biztosan tuti én is jövök majd az ostobábbnál ostobább kérdéseimmel.
A TLS rugóstag akárhogy is lesem nem tűnik szétszedhetőnek, max flexxel. Tervezek hozzá egy masszív belső részt aztán leadom valami jobb képességű esztergályosnak.
De emailbe beszéljük meg vagy telefonon!
czako20@freemail.hu vagy 0670 5761477
Várom a mailt.
E-mail megy még ma.
Jársz Tbánya fele valamikor?
http://www.tlzone.net/forums/s...
Amúgy sztem nem ott nyikorog, hanem a himbáknál.
Szép masina Kérdezz bátran, nekem is sokan sok mindenben segítettek itt ha valami kérdésem volt.