Én is jártam így az ETZ-vel Olyat satuzott 80-nál hogy majdnem leugrottam róla, a láncvédő eltűnt az éterben a küllők meg táncot jártak. Fél napig bogóztam mire ki tudtam szedni a kerékből. Pedig az nem volt egy erőgép. Vigyázzatok magatokra! Üdv.: Hajas
Akkkooooo vegyél ráááá nehogy hátbabasszon az elszakadni kivánó láncocska
Én már jártam ugy MÉG FÉNYKOROMBAN hogy leugrott a megnyult láncom és darált amit lehetett
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani a tankon lévő SUZUKI és a faridomon lévő V-twin superbike matrica méreteit R-es szériánál?
a Választ előre is köszönöm!
Sziasztok! valaki megtudná mondani nekem hogy milyen vizhöfok jeladó való a tl 1000s -be és hogy hol lehet kapni meg mennyibe kerül? az sv 1000 termosztátját egy az egybe rálehet rakni (vagy ki kell épiteni a kis vizkört) és abba benne van a höfokjeladó is? Mert a motorom 55 fokos vizet (és ekkor kapcsol be a ventilátor) mutat. a hütő forró mindenhol.a viz kering benne, a termosztat jó, a höfokjelado meg valami auto jeladoja és szerintem nem mutatja a megfelelö fokot. vagy valakinek van valami tanácsa ötlete?elöre is köszi.
Sziasztok, munkát keresek Dél-pesten és környékén , ha valaki tud valami jót kérem szóljon. Jó pénzért bármit megcsinálok. Rossz pénzért válogatok! Üdv.: Hajas
Noo visszatérve a termosztátügyre,bevolt szorulva a fééreg termosztátom ezért nem melegeddettttt a máásinnnaa,de már ujvan benne,hamarosan készen álllok a csajozásraaaaaa
Első telókba mennyi olaj kell ? Van itthon már megkezdett 10W-s motulom. Az nem tiszta nekem, hogy a manual szerint írt majdnem 0,5 liter oldalanként, vagy az egészre vonatkozik? Kösz!
http://alkatreszek.hu/webaruha...