Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

13650-51G10 ez a gyári száma. Suzuki márkaboltban meg tudják mondani.
http://alkatreszek.hu/webaruha...
Köszönöm előre is!:)
Én is jártam így az ETZ-vel Olyat satuzott 80-nál hogy majdnem leugrottam róla, a láncvédő eltűnt az éterben a küllők meg táncot jártak. Fél napig bogóztam mire ki tudtam szedni a kerékből. Pedig az nem volt egy erőgép. Vigyázzatok magatokra! Üdv.: Hajas
Akkkooooo vegyél ráááá nehogy hátbabasszon az elszakadni kivánó láncocska
Én már jártam ugy MÉG FÉNYKOROMBAN hogy leugrott a megnyult láncom és darált amit lehetett
Ha hazahozom a gépemet a szerelőtől lemérem neked és leirom
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani a tankon lévő SUZUKI és a faridomon lévő V-twin superbike matrica méreteit R-es szériánál?
a Választ előre is köszönöm!
Kiváló ötlet , de ez már nem opció sajna, ugyanis ki van húzva a végéig
Húzd meg
Sziasztok! valaki megtudná mondani nekem hogy milyen vizhöfok jeladó való a tl 1000s -be és hogy hol lehet kapni meg mennyibe kerül? az sv 1000 termosztátját egy az egybe rálehet rakni (vagy ki kell épiteni a kis vizkört) és abba benne van a höfokjeladó is? Mert a motorom 55 fokos vizet (és ekkor kapcsol be a ventilátor) mutat. a hütő forró mindenhol.a viz kering benne, a termosztat jó, a höfokjelado meg valami auto jeladoja és szerintem nem mutatja a megfelelö fokot. vagy valakinek van valami tanácsa ötlete?elöre is köszi.
Az.. most láncot kell vennem, mert úgy lóg mint k.rvában a f@sz..
Csóró motoros banda :)
Nem vagy vele egyedül !
Csak én az egész országban. Ha futja az albérletre meg a kajára, már repülök, azaz gurulok is!
Sziasztok, munkát keresek Dél-pesten és környékén , ha valaki tud valami jót kérem szóljon. Jó pénzért bármit megcsinálok. Rossz pénzért válogatok! Üdv.: Hajas
Hát itt most foltozgatják de komolyan kai nem is meri a zuatakat erre életveszély EGYSZER UGYISMEGHÓDITOM AZ ALPOKAT meg a milka csokikat
Hát nem ilyenek az utak. Na meg festői a táj. Nem utolsó szempont.
Ott rendben vannak az utak...
A szál előjött
Amigg a szál kint nincs addig frankón lehet nyomni a mocinak
ÓÓssztriba milyen az utak?

gondolom nem ilyenek mint itt
Az jó. Én ezt a hétvégét kihagyom sajna. Már csak a szarrá kopott hátsó gumi miatt se lehet menni. Na talán köv. héten meglesznek a Dunlop D212-k
Noo visszatérve a termosztátügyre,bevolt szorulva a fééreg termosztátom ezért nem melegeddettttt a máásinnnaa,de már ujvan benne,hamarosan készen álllok a csajozásraaaaaa
Akkor úgy marad. Bíztam benne, hogy van valami egyszerűbb módja az olaj lecserélésének.
Oldalanként 0,5L, de jobban jársz ha elviszed szerelőhöz, ha még nem csináltál ilyet, mert nem egyszerű mutatvány.
Első telókba mennyi olaj kell ? Van itthon már megkezdett 10W-s motulom. Az nem tiszta nekem, hogy a manual szerint írt majdnem 0,5 liter oldalanként, vagy az egészre vonatkozik? Kösz!
Szétszedhető, sztem hasonlómódon mint a TLR-é...
Okok! Köszi!