Hát nem tudom, de az enyém ilyen tüneteket nem produkál. Különben meg se vettem volna. Próbaúton a városban, országúton meghajtottam, de vette a lapot. 1200-as alapjáratnak jónak kellene lennie.
A normális alapjárat olyan 1050 -1150 között mozog. nekem kb. 1000 és tökéletesen röfög. az 1700- 1800 az brutálisan sok. Alapjáraton megeszik 8 litert.
Sixstring: Én volnék az előző tulaj. Fórumozgatás közben rápillantottam a TL-re is. Igazából látom kicsit bele-bele kapsz a dolgokba. Még egyszer: Full-Gas-nál a 4 éve alatt 3-szor voltam. Ennek első oka az említett üzemanyag túlfogyasztás egyébként, akkor fulladt körforgók/lámpák előtt le. Még padon is volt, hidd el tökéletesen be lett állítva. Másodszor műszakin volt. Legutóbb generálon, amit elmondtam, sőt előtte helyi szakinál is volt. Csupán megfelelő szerszám/idő hiányában nem mi végeztük el ezeket a szervizeket. Na most gyertyát/M5100/szűrőt/új lapkákat/már említett alkatrészeket kapta meg 3000km-el ezelőtt. Szóval ne dobj ki pénzt az ablakon, egyedül a légszűrő csere, amire azt mondanám megjárja, de véletlenül se rendelgess mindent hozzá, mert JÓ! Hidd el. Egyébként a rángatásra/lefulladásra: a TL-eket meg kell ismerni, nem véletlenül kapott más befecskendezést a DL vagy az SV, ez még vadló meg kell szokni a használatát és nagyon lehet szeretni, amúgy meg a levegő csavart megnézném, kicsit feljebb kellene tekerni, ha jól emlékszem 1700-1800 körül volt most az alapjárat, ez most épp a határ, amin elpöfög, talán érdemes kis levegővel ezt feljebb tornázni úgy 2000 körül-ig. (Bal oldal első henger mellett a vázhoz van csavarozva a levegője!). Végül is azt akartam kifejteni, hogy mindent megkapott, sőt az "incidens" óta, a legjobb szervizekbe volt, amit ma Magyarországon elérni. Nem lesz vele gondod!
Ezek az egész kipufogó rendszerhez. A 2 hengerhez, a 2 cső találkozásához, a hátsó henger kiscső és nagycső találkozásához (ez a legdrágább olyan 4000Ft és mindig ez ég ki) és a két dobhoz a tűzkarika. 15.000 papír.
Tegnap történt az eset. Úgy állok vele hogy most keltem fel és sehogy. Van itt nem messze egy szervíz megkérdezem őket, ha nem akkor lehet elkel a segítség. Nem sajnálod a vasárnapodat csavarkiszedésre?
gyertya ki, generátordekli közepén a dugó 10es imbusszal ki, a tetején lévő dugó, 8as(?) imbusszal ki, 19es krova fejjel főtengely előre forgat, jelen legyen (a felső holtpnton a dugó), ezt a generátordekli felső nézőkéjén össze lehet hozni mindkét hengernek van jele a lendkerék oldalán. Csak előre tekerd a főtengelyt, visszafele csak kicsit, ha muszály. így nem kell jelölgetni a vez. tengelyt, biztos, hogy jól fogod visszarakni
!
Ezek a kipuff tömitések a dob és az összekötőhöz valok vagy máshova?Mert ugyvettem észre nekem kifuj a bal dobom az összekötőcsőnél!MENNYIÉRT SZEREZTED BE?
Óóóó bazdmeg jol beletört akkor FIGYELJÉTEK MEG HOGY 5 csavarból egy minidig szar és mindig szopni kell vele én még nem jártam igy mint te de az idomrögzitő csavart majdnme levágtam stillfűrésszel annyira felbaxott hogy levan koptatva az feje!a púpokat meg néztem angol ebayen dehát mindegy ha megveszem huszért itthon lefestetem és kb annyibol jövök ki mint hogy 100-meg 130 fontért vegyen az angoloktol
A többiek hogyállnak a motorszervizeléssel?Már mindenkinek startrakész a mocija?
Hozzá se fogj kiszedni! Én beszoptam egy betört csavarral a blokk felefüggesztésénél, meg egy berohadt anyával a két henger közötti átmenő tartócsavarral. A utóbbiról kép is van a galériámban.
A szerelőm meg jól letolt, hogy miért nem szóltam, mert 2eFt-ért eljött volna és kiszedte volna 10perc alatt. (csak azért nem kérdeztem rá, mert nem gondoltam volna, hogy házhoz jön, nekem meg nem vokt lehetőségem elvinni a blokkot hozzá)
Persze az OBB után gondoltam. Mondjuk nem leszünk ott estig.
Ejj, de sajnálom a motor új gazdáját. Lesz vele gond.
!
Az vicces. Én a vezműlánc feszítő csavarját ejtettem bele a blokkba. Mágneses pálcikával 2 óra alatt tudtam kiszedni...
MIELŐTT NEKIÁLLTOK BÁRMI ILYEN GYANÚS CSAVAR KIVÉTELÉNEK, ELŐTTE 1 NAPPAL MÁR FÉKFOLYADÉKOT, ÉS CSAVARLAZíTÓT NEKI!
Hogy állsz vele? Kiszedjem? Vasárnap megyek arra...
Ebay-en szokott lenni szarér...
filléres dolog volt és tökéletesen ellátja a feladatát
A többiek hogyállnak a motorszervizeléssel?Már mindenkinek startrakész a mocija?
A szerelőm meg jól letolt, hogy miért nem szóltam, mert 2eFt-ért eljött volna és kiszedte volna 10perc alatt. (csak azért nem kérdeztem rá, mert nem gondoltam volna, hogy házhoz jön, nekem meg nem vokt lehetőségem elvinni a blokkot hozzá)