Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fotózd le a csészéket légyszi. Kiváncsi vagyok rájuk
Ma kiszedtem az összes csészét, és hézagolót a motorból. Hát a két hibás az tökig át van repedve, és nem csak a felületén, de a túloldalon is látszik. Ez a motor meg lett mentve úgy érzem még időben :D Ha nem említitek meg lehet egy komolyabb rugatás és kosárba viszem haza.

Kis poén, hogy sikerült a vezérműlánchoz beejtenem egy 10-es krovafejet. A szar is meghűlt bennem. Szerencsére az egyik veztengely fogaskereke alatt megtaláltam.
Hát az árábol egy pár sör kijönne Alig várom már hogy kész legyen
Adok érte 1 sört. Ja mégse, hisz nekem is van..
Szivi
Elképzelhető, de biztos nem számottevően. Köszi még1x
Ez az R-é az S-é lehet hogy eltér ettől.
Köszönöm! így már látom, hogy hogyan is néz ki.
Rendben akkor nem adom el és kiizzadom valahogy a púp árát :) esetleg ha kell valakinek kölcsön gyári dob jó áron kölcsönözheti müszakira
Viszont most beszéltem a suzuki szerelőjével és VACI ÚJ GYÁRI TERMOSZTÁTOT TUDNAK 6000ft ért!MONDOM EZ MIEZ?
Így néz ki a TLR üzemanyagpumpa cikkszámokkal.
Meg is van nekem kinyomtatva, még az előző tulaj adta. Borzalmas árai vannak azért a gyári alkatrészeknek.
Van olyan kötet amiben benne vannak az alkatrészek és a cikkszámok is. http://www.suzukipart.com/oemp... ide beírod és megkapod az eredi árakat dollárban a suzukitól. Amiből a kereskedők természetesen kapnak kedvezményt.
Szokásos szöveg, bekaphatják. El nem akarom hinni, hogy reális. Nézelődj e-bay-en. A csészéket én is onnan rendeltem.
Service manual innen letölthető. 250mega. Ebben minden van, persze nem magyarul :(

http://wotid.com/tls/content/v...
NE cseréld el. A púpnak nincs gyakorlati haszna,míg a kipufogónak igen. És ráadásul értéknövelő ha megvan a gyári kipufogó is szerintem.
szerintem ne cseréld el, a gyári dob jól jön műszakin. meg akármikor is, pl kölcsön tudod adni olyan emberkéknek akiknek nincs, hogy átmenjen műszakin a vas
Köszönöm, már számítottam a szaxerű segíccségedre..
Szerintetek érdemes lenne a gyári dobokat elcserélni üléspúpra?
Én segithetek kalapácsom van szakszerűen intézem vele a munkám
Na igen, olyat még nem csináltam, sőt műszerem sincs hozzá.. Abban segítséget kell kérnem
Ha szétszeded, már érdemes megnézni az üzemanyagnyomást is, mert a pumpa szokott gyengélkedni. Az 20.000 papír körül van, természetesen nem a gyári.
Ahh értem, tudsz adni egy kontaktot? És akkor a többit boltolom velük. Meg ma kicserélem a gyertyákat, és ha továbbra is fenn áll a probléma akkor rendelem meg a szűrőt.
Köszönöm mindenkinek!