Én sejtettem, hogy ekörül van, csak reméltem, hogy nem kell cserélni.. de hát ez van :/ mondjuk megvárom még belekrül a gyertya meg a többi, aztán hátha magához tér
Motorradban is 17100 mondtak, és ott is 5 munkanap. De nagy valószínűséggel új tanktömítés is kell, a cseréhez. Az is 12 körül volt, nem emlékszem mennyi, de itt visszafelé talán beírtam mennyiért vettem.
A TLPLANET.com-on azt írták hogy okozhatja a kipufogó tömítés rossz állapota és hogy kifúj a hátsó hengernél. Amit nem teljesen értek, de cserélem. Itt van a polcon az összes, csak neki kéne állni a bombának.
Gyertyák, Gyertyapipák, AC pumpa, szűrők, Injektortisztító nekem nem segített. Javult a helyzet , de a probléma fenn áll. Oszi szerint szenzor gondok lehetnek még azt meglessük ha jobbidő lesz. Mindenesetre vásárláskor cseréld azért ki a gyertyákat.
nézd meg te is a tankban lévő szűrőt.
a helyi suzuki is szopott az enyémmel, már padra akarták vinni---ott méregetni. aztán isteni szikra folytán meglelték a hibát.
Durrogni durroghat, de nem rángathat. Az okozza a problémát hogy 4000 -5000 fordulat között üzemanyaghiány van és attól durrog meg rángat. Csak azt nem derült ki hogy mi okozza, valami szenzor rossz infót ad az ECU-nak , vagy nem tudom.
Olvastam olyat, hogy a későbbi modellekbe pair szelep van beépítve, a kipufogó szelepnél, ami plusz oxigént nyom oda, hogy az el nem égett dolgok elégjenek... és elvileg attól is durroghat.. de hangsúlyozom ezt csak olvastam, fingom sincs, hogy ez közrejátszhat-e..
Nekem is olyan és még nem sikerült kideríteni a problémát. Nekem AC új, gyertyák újak, minden új. Valószínüleg valami szenzor rosszalkodik. Ha jobb idő lesz megyek Oszihoz és kitaláljuk mi a gond.
Igen, egy telet allt, az is cseres akkor.. nagy baj nem lehet. Kicserelek mindent aztan csak megjavul koszonom mindenkinek a tippeket. Ha van erdekes fejlemeny megosztom hatha masnak is hasznos lehet
u.e. volt nekem is , mikor megvettem. majd 1 évet állt kereskedésben, eltömődött a benzinszűrőm a tankban. mondjuk le nem állt, de 4-5-nél bedurrogott mint állat---elfogyott a nafta. ha finoman húztam elforgott de nagyobb gázra csitt-csatt durr....
kicseréltem a szűrőt, rozsdás dzsuva csorgott ki belőle és elég nehéz olt az újhoz képest.
Ez csak kezelési útmutató, itt az oldalon tette valaki elérhetővé. Ha kell dobd át mailban az elérhetőséged, és áttolom tolddacuccot-on. Enyém az adatlapomon. 42 mega.
Május 1 én kunmadarasra fog menni valaki?
a helyi suzuki is szopott az enyémmel, már padra akarták vinni---ott méregetni. aztán isteni szikra folytán meglelték a hibát.
kicseréltem a szűrőt, rozsdás dzsuva csorgott ki belőle és elég nehéz olt az újhoz képest.