Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mégegyszer mondom a PIOS OLAJ JELZÉS AZ NEM VILÁGIT csak a pici
Köszönöm szépen és igen kevés mocc olaj van benne az alsó nivót épenhogy eléri tuti ezért villog!De már uton a felmentősereg 2 hét és kész Honnan tudtál magyar szervizkönyvet letölteni?Én most töltöttem le de ez csak angol!
Erre azért figyelj! Nem kellene az olajkannának villognia!
Hááá ez az te közelvagy tűzhöz bazzeg elfelejtettél valamit odairni MOTOR+PIA+PUNA
De egyébként, ha pusztán csak a kilométereket nézzük, akkor valahol pest környéke az ami számításba jöhetne... Az úgyanúgy mindenkitől kib@szottul messze van :D (csak tőlem nem... )
Nekem má mindegy is vóna, hogy hol, csak összeköthessem a két kedvenc időtöltésem: motor+pia na de persze nincsenek alkohol problémáim, de nem alkalomadtán nem vetem a jó kis háztájit
Igen félút lenne jó mindenkinek! És Six igen magad mellett beszélsz :D nem hogymár akkor nálatok ütnénk oda valami kolbászos tojást Én szivsen megrendezek egy kis Tl es gyülekezetet kis falumban Tokaj hegyalján szal csak elkellene jönnötök ide
Helyszínnek (az egyiknek) tudom javasolni a Mátrát. Most ez úgy TŰNIK MINTHA magam mellett beszélnék... Pedig nem igaz.. De ha van más ötlet is én abban is bennevagyok szívesen elgurulgatok bármerre ama kis hazánkban
Szállás, meg ilyesmit tudok nézni illetve ajánlani ha úgyvan.. Csak szóljatok
Félúton.
Jaja alkoholfogyasztást egy kis babgulyások meg pálinkák ez az amaz csak egyg ond van hogy az országban összevissza van mindenki szétszorva és nehéz lesz megoldani a hely kiválasztását
A piros olajjelzőm az el is tünik beinditásor csak lent a vizhőfokjelzőnél villog az olaj ábárja gondlom hogy vigyem szervizbe vagy hogy cseréljem az olajat nem?
Persze, mérünk majd fogyasztást meg minden..
A piálós főzős cuccost támogatom!
Ha beindítod akkor annak el kell tűnni. (mármint az olaj jelzőnek)
DEAL
Rendben de csap papósan

Nyáron jó lenne csinálni egy TL S-R es bulit főzés evészet ivászat stb nem srácok?
Helyes! ha erre kanyarodsz szóljál! Megdöntögetjük a TL-eket
Hmmmm gondoltam a fax kigyüri az összes közútkezelő meg persze aki épitette az utat!Nálunk is ilyen kula a helyzet
Na nem baj a kékesre ugyiselmegyek a nyáron meg felétek is!

Valakinek volt már olyan hogy a kijelző hibakodot irt ki?Nekem csak az olajjelző villog na nem a piros hanem az amelyik a hőfoknál van
Így van!
Hát Recsk környéke meg Verpelét... siralmas.. toldott-foldott kátyús sz@r. Pedig szép a táj, tavaly sokat motoroztam arra, mert elég közel van, de megtornáztat rendesen. Idén is biztos megyek arra, de félek, hogy jól kimosott kátyúkkal fogok csak találkozni
Nyugi én sem alszom a termosztát miatt na de mindenki gondoljon a jóra és ahogy jano irta ha tulleszünk ezek szopásán akkor végre igazán eljön a mi időnk Recsk, Verpelét felé milyenek az utviszonyok?KÁTYUK STB?
De Bazsi... a hátsó tengely az elöl van, a bendix meg különben is engem hajt..
De ha nem változik a gyertya, meg a szűrő cserétől akkor az lesz, hogy eltolom a szerelő bácsihoz, és ő megcsinákolja nekem szépen ügyessen Csak kiváncsi voltam, hátha valakinek volt hasonló tapasztalata, megnyugtat engem ezzel kapcsolatosan és nem lesznek álmatlan éjszakáim
Szerintem azért rángat mert a hátsó tengely megvan repedve és álltal nem hajt rendesen a bendix

Viccet félretéve lehet ac pumpa,lehet kikellene takaritani az injektort és beszinkronizálni!
Én példa tanoltam bele 6 liter mol evo neot elvileg van benne injektortiszitó!
Nekem sincs ellenemre a szerelgetés , de csak olyanba fogok bele amit tuti meg tudok csinálni. Ha még nem csináltam inkább szólok olyannak aki már igen, és ellesem tőle Egyébként nem olyan vészes ez a rángatás, meg a fulladás se, mert tök jót motoroztam vele ennek ellenére, de azért mégis zavar, hogy miféle kisördög bújkál a kis disznómban
Remélem ha túl leszünk az első szopáson jó gépek lesznek ezek. Amúgy én szeretek motort bütykülni, csak ne kelljen sűrűn.
A gyertya amint megérkezik, ki lesz cserélve minden egyéb mással együtt.. elvileg holnap meg is érkezik. CR8EK-t rendeltem bele. Remélem megoldja a gondot eddig ilyen probléma nem volt
Lehet gyertya, vagy valami elektromos hiba lesz az a durrogásból gondolva.