Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igaz
Gondolom a TLS üléspupszja nem jo az R-e igaz?
Nem is akarom szétfűrészelni isten ments csak kikellene rá találni valami mert az a böszme nagy irányjelzőőőőőő hmmm Na és persze egy fasza üléspúp is jólenne
Szerintem tök jó, ne fűrészeld szét
köszi srácok az infokat már csak arra lennék kiváncsi hogy ti elsősorban most a TLR esek hez szolok átalakitottátok a hátsó gyári lámpátkonzolt? mert nekem nem igazán teccccccik és szeretné mmajd lecserélni vlamikor
Köszi mindenkinek, ha jobb lesz az idő csinálok majd jobb képeket
10W50-et rakjál bele. Az jobban bírja a meleget, de a hidegoldala marad 10...
Motul 5100 10w40 . A castrollal nem volt jó a kuplungom. ÉS csipegeti , de együtt kell élni vele. Ha rendelsz egy 4literes Motult abból kell 3,3 liter az enyémbe, marad 7 deci csipegetnivaló. Minden nagy teljesítményű gép eszi az olajat gyárilag. Ezt nem azt jelenti hogy rosszak, hanem azt hogy új korában is csipegettek.
Nagyonbaba! Használd egészséggel!
Igen én is olvastam hogy a gyárija 10w40 viszont most a minimumon áll a jelzés és 10w40 es volt benne lehet csipni fogja a 10w40est ha azt teszek bele! Te például milyet használsz ?
Szép :)

Nézd csak itt is vannak cuccok hozzá!

http://www.kepesmotor.hu/idomo...
A gyári olaj 10w40 . Szerintem a gyár azért írja azt elő mert az a legjobb neki. A régebbi motorok bírták a különféle olajokat. Az én Katanám 20w50 es olajat imádta igazán, fele annyit evett belőle mint a másikból . De az újak válogatósak, nem hiszem hogy örülni fog neki a géped, sűrű lesz neki szerintem.
Itt vannak a képek :)
Rendben köszi janó lehet kipróbálom!
Motul 5100 15W50-ast raktam bele.
Hát én azt értem de 10W40 vagy 20w50?
Lehet megpróbálom a 20 ast beletenni régi gixeremben is az van és megvagyok vele elégedve!
Úgy legyen :D Az előző tulaj motult használt, és én is.
Az faxa nyugi jövőhétvégére megjavul ez a nyomorúlt időjárásunk és kilehetlesz rajzani mint a darazsak

Ti milyen motorolajat használtok?
Itt szakad a hó sajnos
Viszont! Milyen hóesésről beszélsz?Itt csak elvan borulva keményen viszont a jövőhét végétől joidő lesz VÉGRE VALAHÁRA!
Kellemes ünnepeket! Lehet karácsonyfát kellene díszíteni ebben a szép hóesésben
Találtam valamit
Szebb jövőt !
Kellemes húsvéti ünnepeket minden TL es cimbinek és persze a többieknek is! Sok locsolót meg mindennnnn
ÉS PERSZE SZEBB IDŐT!
Mail-ben ment...