Nem is akarom szétfűrészelni isten ments csak kikellene rá találni valami mert az a böszme nagy irányjelzőőőőőő hmmm Na és persze egy fasza üléspúp is jólenne
köszi srácok az infokat már csak arra lennék kiváncsi hogy ti elsősorban most a TLR esek hez szolok átalakitottátok a hátsó gyári lámpátkonzolt? mert nekem nem igazán teccccccik és szeretné mmajd lecserélni vlamikor
Motul 5100 10w40 . A castrollal nem volt jó a kuplungom. ÉS csipegeti , de együtt kell élni vele. Ha rendelsz egy 4literes Motult abból kell 3,3 liter az enyémbe, marad 7 deci csipegetnivaló. Minden nagy teljesítményű gép eszi az olajat gyárilag. Ezt nem azt jelenti hogy rosszak, hanem azt hogy új korában is csipegettek.
Igen én is olvastam hogy a gyárija 10w40 viszont most a minimumon áll a jelzés és 10w40 es volt benne lehet csipni fogja a 10w40est ha azt teszek bele! Te például milyet használsz ?
A gyári olaj 10w40 . Szerintem a gyár azért írja azt elő mert az a legjobb neki. A régebbi motorok bírták a különféle olajokat. Az én Katanám 20w50 es olajat imádta igazán, fele annyit evett belőle mint a másikból . De az újak válogatósak, nem hiszem hogy örülni fog neki a géped, sűrű lesz neki szerintem.
Nézd csak itt is vannak cuccok hozzá!
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Lehet megpróbálom a 20 ast beletenni régi gixeremben is az van és megvagyok vele elégedve!
Ti milyen motorolajat használtok?
ÉS PERSZE SZEBB IDŐT!