Persze nem szól másról mint a kurva lehuzásrol!FÉRGEK!Nézegettem kawa zx12 est átirása 140 ezer sulyadó 60 zer egy évre!MIEZ?
Viszont a gépem most sem jelzi ki a hőfokot!Hmmm
De ez is milyen már... Ha EU-ból hozol be akármit, akkor nem kell eredetvizsga. Ha itthon veszed akkor kell.. Semmi összefüggés, csak a lehúzás. Meg a vagyonszerzési illeték.. pff Egy ilyen kaliberű motort kb. ugyanannyi honosítani mintha itthon vennéd. Vicc
Nagyon szépen köszönöm hát én 97 et számmoltam biztositással együtt!Ha ez megvan jühet a helyrepofozás hátsófékbetét+gyrták olajok teloszimering csere és csak ezután gurulok hosszabbat Rem egyszer összefutnk majd és a többi TL essel is! TL találkozó nemszokott lenni?
Gratula! Szép gép :) en is ma csinaltam eredetvizsgat + atiras. 80 papir.. de nekem hazhoz jottek eredetvizsgat csinalni felar nelkul, es az atirast is elintezik helyettem 3000 ft-ert. Vegre egy pozitiv dolog itt gyongyoson
Hasznald egeszseggel, tapasztalatot beszamolot kerek, majd ha lesz :) futo ugylatom nalad is centire kimerve
Szelesutat gumifakat!
KÖszönöm szépen!MÁR akkor mosolyt csalt az arcomra és már akkor megdobbantotta a szivem mikor beindult!De ezt nektek nem kel bemutatni nekem új az érzés
Szarok a futóra megy a motor szinéhez :) aztnemtudom miértnemjelzi ki a motorvizet? csak ennyi van hogy ---- C azt csokolom
szerintetek?MOdnjuk még nem nézegettem a kijelző gombját
Viszont a gépem most sem jelzi ki a hőfokot!Hmmm
Hasznald egeszseggel, tapasztalatot beszamolot kerek, majd ha lesz :) futo ugylatom nalad is centire kimerve
Szelesutat gumifakat!
http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...
Egyébként Karaj a géped
Mobilos kép:
szerintetek?MOdnjuk még nem nézegettem a kijelző gombját
NAGYON BOLDOG VAGYOK ÉS jobban bejött mint az RSV!
EZ AZ ÉRZÉS LEIRHATATLAN
NEm csalódtam azt kaptam amit a gazdája elmondott és kinált nekem!ÉS AZ A HANG TE JÓ ISTEN