Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ital szóra azért hogy felkaptuk a fejünket
Hopp! Italozás szagot érzek! Egy kollektív lealjasodásban én is benne lennék
Nevet változtattam HajasTL = Zenox .
Megihassunk par soroket barackokat szilvakat en bennelennek
JOlvan már jelzi csak én kapkodok itt mint egy nyomi BOCSI
Most már tényleg kéne lennie egy csapatépítő tréningnek valamikor, mert ez így nem pálya hogy még semmit nem ittunk együtt.
Nézd meg nem csúsztak-e szét a csatlakozók valahol. Nekem elég hamar elkezdi jelezni. Talán 30°-tól már jelez.
Persze nem szól másról mint a kurva lehuzásrol!FÉRGEK!Nézegettem kawa zx12 est átirása 140 ezer sulyadó 60 zer egy évre!MIEZ?
Viszont a gépem most sem jelzi ki a hőfokot!Hmmm
De ez is milyen már... Ha EU-ból hozol be akármit, akkor nem kell eredetvizsga. Ha itthon veszed akkor kell.. Semmi összefüggés, csak a lehúzás. Meg a vagyonszerzési illeték.. pff Egy ilyen kaliberű motort kb. ugyanannyi honosítani mintha itthon vennéd. Vicc
Köszönöm! Igen, még mindig 17 az eredetvizsga. Átírás még kb. 63+biztosítás. Ma megyek az okmányirodába, és végre a nevemen a gép.
Nagyon szépen köszönöm hát én 97 et számmoltam biztositással együtt!Ha ez megvan jühet a helyrepofozás hátsófékbetét+gyrták olajok teloszimering csere és csak ezután gurulok hosszabbat Rem egyszer összefutnk majd és a többi TL essel is! TL találkozó nemszokott lenni?
Gratula! Szép gép :) en is ma csinaltam eredetvizsgat + atiras. 80 papir.. de nekem hazhoz jottek eredetvizsgat csinalni felar nelkul, es az atirast is elintezik helyettem 3000 ft-ert. Vegre egy pozitiv dolog itt gyongyoson
Hasznald egeszseggel, tapasztalatot beszamolot kerek, majd ha lesz :) futo ugylatom nalad is centire kimerve
Szelesutat gumifakat!
köszi akkor megnyugodtam Valaki keresett idomot a Tljére hát itt az angol ebayen aztán van minden szem szájnak ingere

http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...
ha a vized 20 C-fok alatti akkor ezt jelzi.
Az fasza még mindig 17 ezerért csinálják? mert én hétfőn tervezem hogy megcsináltatom az eredet pénzlehúzó vizsgát

Egyébként Karaj a géped
Én ma elmentem az eredetiségvizsgára, de egy gyötrelem volt. Mindenhol havas, sós lé az úton. Utána egyből mostam, políroztam a gépet.

Mobilos kép:
Hát az voltam bazzeg mire hazaértem volna lefagyott volna a kolbászom amugy meg megsporoltam egy kis aprót kell ugyis a szervizelésre! Köszi az infot!
majd,ha melegszik kijelzi...
nem úgy értettem,hanem,hogy olyan gyík voltál,hogy futóval hoztad el
KÖszönöm szépen!MÁR akkor mosolyt csalt az arcomra és már akkor megdobbantotta a szivem mikor beindult!De ezt nektek nem kel bemutatni nekem új az érzés
Szarok a futóra megy a motor szinéhez :) aztnemtudom miértnemjelzi ki a motorvizet? csak ennyi van hogy ---- C azt csokolom
szerintetek?MOdnjuk még nem nézegettem a kijelző gombját
de az a futó,az szégyen-gyalázat
gratulálok hozzá,remélem annyi örömet lelsz majd benne,mint mi a sajátunkban
Hazaértünk megvan a kicsikém
NAGYON BOLDOG VAGYOK ÉS jobban bejött mint az RSV!
EZ AZ ÉRZÉS LEIRHATATLAN

NEm csalódtam azt kaptam amit a gazdája elmondott és kinált nekem!ÉS AZ A HANG TE JÓ ISTEN