Nagyon jó ;) Fekete vagy antracit jöhet. Úgyis megyek majd hozzád ha kikerültem ebből az országból, megígértem ;) Tudok utalni is pénzt ha szükséges majd. email címem: attiausungarn@gmail.com vagy hajasbp@citromail.hu Légyszi írd meg hogy mennyibe kerül és mik a feltételek. Köszike. Mielöbbi viszont látásra. Üdv.: Zenox
Az 1ik hengered nem ment rendesen.
Láttam már ilyet. Rossz gyertya okozta, és az, h túl sok üzemanyag jutott a hengerbe(mert túl lett szivatva), és utána ott gyulladt be ahol tudott. Szóval nem szabad túlszivatni a gépet, mert ilyen fordulhat elő vele. A sok benzint már nem tudja a gyertya begyújtani...
Sziasztok, tavasszal szeretnék fém fékcsövet rakni a a motoromra. Tudtok segíteni benne hogy holt tudok jót beszerezni? Mennyiben fog változni a motor féke? Otthoni felszerelés mennyire nehézkes? Üdv. Zenoxx
Hello. A következő problémával fordulok hozzátok. Van egy gyári állapotú TLR1000-em. orig 36 000 km. Egytlen módosítás rajta, a 2 sportdob, de katalizátorosak. Október óta a motor fedett, de fűtetlen garázsban tárolom, korrektül letakarva. 1-2 hetente beindítom és járatom alapjárattól max 3500 fordulatig kb 10 percet. Mindig 2 indítózásra beindult. Ma nem akrart sehogy sem, illetve ha beindult néhány másodperc mulva leált. Aztán a 5. inditózás után beindult, de tartani kellett a gázt 3000 fölött. 1-2 perc múlva kisimult az alapjárat és szépen járt. Kb 5 perc járatás után a víz 55 fokos volt és elkezdett a jobb kipufogó kék lángokat köpködni. Leállítottam és a két csőben jól láthatóan vörösen izzott mindkét katalizátor tekercs. Mi lehet a baja?
Semmiképp se fizessetek! Ez autós átverésekből már régóta megy.
Tuti bukta. ha valaki ráér inkább a rendőrséggel kéne beszélni, megjátszani h érdekel, látszólag utalsz western unionon stb, de őt is várja ott egy rendőrség v valami.
nálam már nem nyugdíjas katonatiszt,hanem aktív katona aki most pillanatnyilag a bermudáknál,gyakorlatozik valami hajón.éppen lehetnek ezek magyarok is,egy ügyes számítógépes akár milyen szerveren keresztül tudja küldeni az e-mailt.furcsa volt hogy amerikába akarja vinni a motort,oda ahol ezeket húgyért szarért megveheti.
De legalább elértetek a lényeghez, az 500 euro-hoz. Ő ezt szeretné Tőled semmi mást! Kicsit gugliztam, és a megérzésem nem csalt.
Idézet a facebookról: Hohóó... TÚl szép volt ez, hogy igaz legyen. Két napnyi angol levelezés után irt, hogy elutalta a pénzt, hétfőn megkapom a transzfer miatt. Aztán kértem, hogy küldjön már erről bizonylatot.. Erre a válasz 1 oldalnyi tömény félrebeszélés volt... Akit érdekel a csalás, lényegében azt akarta, hogy 1300 eurot "elutalt" az 1000 euros vételár helyett, ámde a szállitást ő nem tudja elintézni a Western Unionnal, mert "nincs bankkártyája" ... (egy nyugalmazott, amerikai katonatiszt esetében ez viccesen hangzik alapból), aztán diszkréten megkér, hogy hova utald el a 300 euro szállitási ktsget, és mindezek után majd "kapsz" 1300 at......... Angol fejlesztésnek jó volt ez a 2 nap levelezés, még meg is köszöntem neki! De aki nem akar angolozni, és megkeresné motorvásárlás ügyben: ne válaszoljatok neki!
Sziasztok!Azért írok mert engem is megkeresett ez a gabbard morgan anderson,motorvásárlás címén.Levelezgetés,árban megegyeztünk,ő+500 eurót ígért.Na ez már valami.Gyors ip cím ellenőrzés:california sunnyville san jose mellet.innen jött az e-mail.számlaszám elküldve,cím elküldve.válasz:holnap első dolga hogy utalja a pénzt.ok.másnap érkezett bank of americától 3 e-mail,melyben azt állítják utaltak a számlára 3000 eurót.még +500 euró?közben láttam hogy az iban kódot fordítva írták be.e-mail andersonnak hogy hiba.eddig még pénz nem érkezett.közben új e-mail egy szállító cégtől.küldjem el a motor adatait,címet,telefonszámot,de csak egyszer próbálkoznak.ha nem vagy otthon bukta.és szerintem itt jön a buktató:500 eurót utaljak el (a saját pénzemből) malájziába,egy címre,a befizetést igazoló szelvényt jpg formátumba küldjem el a bank of americának,ha ez meg van akkor utalja az összeget a bank.küldjek malájziába lovét,a szállítmányozási cégnek hol ott az e-mailt philadelphiából küldték.majd ha hülye leszek.miért nem küldi el ő az 500 eurót a szállítónak?ezek érdekes dolgok.most egyenlőre itt tartok az ügyben,ha lesz további folytatás megírom.
Szia Nolte,
Élek még, és látni is fogod, csak kva sokat melózok, és semmire nincs időm...
Valamikor ha eljutok a cnc-s hapsihoz(már készen van), akkor elhozom a cuccot tőle, összerakom, és küldöm is.
szétszedtem a munkahengert fekete krémes kosz volt benne és elmosva látom a munkahenger fala több helyen ki van rohadva,mélyedések vannak benne,lehet nem volna érdemes új karmantyu ide már.megkérdeztem az M0-ás csepeli leágazásnál a szervízt mennyibe fáj 25 ezret mondtak
TL1000S-hez keresek fekete üléspúpot. Akinek bármi infója van kérem ossza meg velem, köszönöm előre is a segítséget!
Dávid
Tank le, hűtő leenged(nem leereszt), gyertyák ki, rongy a hengerfejre, önindítózás, gyertyák tisztítása, és mehet is össze.
Láttam már ilyet. Rossz gyertya okozta, és az, h túl sok üzemanyag jutott a hengerbe(mert túl lett szivatva), és utána ott gyulladt be ahol tudott. Szóval nem szabad túlszivatni a gépet, mert ilyen fordulhat elő vele. A sok benzint már nem tudja a gyertya begyújtani...
Márciusban rendelünk a Nolte-val. Ha gondolod...
Részleteket mail-ben...
Fel is szerelhetem
Tuti bukta. ha valaki ráér inkább a rendőrséggel kéne beszélni, megjátszani h érdekel, látszólag utalsz western unionon stb, de őt is várja ott egy rendőrség v valami.
Idézet a facebookról: Hohóó... TÚl szép volt ez, hogy igaz legyen. Két napnyi angol levelezés után irt, hogy elutalta a pénzt, hétfőn megkapom a transzfer miatt. Aztán kértem, hogy küldjön már erről bizonylatot.. Erre a válasz 1 oldalnyi tömény félrebeszélés volt... Akit érdekel a csalás, lényegében azt akarta, hogy 1300 eurot "elutalt" az 1000 euros vételár helyett, ámde a szállitást ő nem tudja elintézni a Western Unionnal, mert "nincs bankkártyája" ... (egy nyugalmazott, amerikai katonatiszt esetében ez viccesen hangzik alapból), aztán diszkréten megkér, hogy hova utald el a 300 euro szállitási ktsget, és mindezek után majd "kapsz" 1300 at......... Angol fejlesztésnek jó volt ez a 2 nap levelezés, még meg is köszöntem neki! De aki nem akar angolozni, és megkeresné motorvásárlás ügyben: ne válaszoljatok neki!
Élek még, és látni is fogod, csak kva sokat melózok, és semmire nincs időm...
Valamikor ha eljutok a cnc-s hapsihoz(már készen van), akkor elhozom a cuccot tőle, összerakom, és küldöm is.
Élsz még? Már kétszer írtam neked. Remélem látom még a rugóstagomat?
http://www.tlplanet.com/forums...