Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt tapasztaltam,nem tudom leírni ,
Sziasztok!

TL1000S-hez keresek fekete üléspúpot. Akinek bármi infója van kérem ossza meg velem, köszönöm előre is a segítséget!

Dávid
Suzuki TL1000R-hez keresek felső vízhűtőt.
Nagyon jó ;) Fekete vagy antracit jöhet. Úgyis megyek majd hozzád ha kikerültem ebből az országból, megígértem ;) Tudok utalni is pénzt ha szükséges majd. email címem: attiausungarn@gmail.com vagy hajasbp@citromail.hu Légyszi írd meg hogy mennyibe kerül és mik a feltételek. Köszike. Mielöbbi viszont látásra. Üdv.: Zenox
Vedd ki a gyertyát, mert még mindig tiszta benzin lehet...
hagyom 1-2 napig pihenni. Aztán újra megpróbálom beindítani. Elötte felrakom az aksit töltőre, hogy biztosan inditózzon.
Jah! Megoldás:
Tank le, hűtő leenged(nem leereszt), gyertyák ki, rongy a hengerfejre, önindítózás, gyertyák tisztítása, és mehet is össze.
Az 1ik hengered nem ment rendesen.
Láttam már ilyet. Rossz gyertya okozta, és az, h túl sok üzemanyag jutott a hengerbe(mert túl lett szivatva), és utána ott gyulladt be ahol tudott. Szóval nem szabad túlszivatni a gépet, mert ilyen fordulhat elő vele. A sok benzint már nem tudja a gyertya begyújtani...
Csakis Venhill!
Márciusban rendelünk a Nolte-val. Ha gondolod...
Részleteket mail-ben...
Fel is szerelhetem
Sziasztok, tavasszal szeretnék fém fékcsövet rakni a a motoromra. Tudtok segíteni benne hogy holt tudok jót beszerezni? Mennyiben fog változni a motor féke? Otthoni felszerelés mennyire nehézkes? Üdv. Zenoxx
Az indításra az ac pumpát mondom hogy cserés de lehet elég csak a szűrőt kitisztítani.. A többi off....
Hello. A következő problémával fordulok hozzátok. Van egy gyári állapotú TLR1000-em. orig 36 000 km. Egytlen módosítás rajta, a 2 sportdob, de katalizátorosak. Október óta a motor fedett, de fűtetlen garázsban tárolom, korrektül letakarva. 1-2 hetente beindítom és járatom alapjárattól max 3500 fordulatig kb 10 percet. Mindig 2 indítózásra beindult. Ma nem akrart sehogy sem, illetve ha beindult néhány másodperc mulva leált. Aztán a 5. inditózás után beindult, de tartani kellett a gázt 3000 fölött. 1-2 perc múlva kisimult az alapjárat és szépen járt. Kb 5 perc járatás után a víz 55 fokos volt és elkezdett a jobb kipufogó kék lángokat köpködni. Leállítottam és a két csőben jól láthatóan vörösen izzott mindkét katalizátor tekercs. Mi lehet a baja?
Sziasztok.Van egy tl 1000 s motor eladó.Ha valakit érdekel:0670/7709378.irányár:570 000 ft
nehogy fizess, még a végén eltűnik a bermuda háromszögben a lével együtt...
Semmiképp se fizessetek! Ez autós átverésekből már régóta megy.
Tuti bukta. ha valaki ráér inkább a rendőrséggel kéne beszélni, megjátszani h érdekel, látszólag utalsz western unionon stb, de őt is várja ott egy rendőrség v valami.
nálam már nem nyugdíjas katonatiszt,hanem aktív katona aki most pillanatnyilag a bermudáknál,gyakorlatozik valami hajón.éppen lehetnek ezek magyarok is,egy ügyes számítógépes akár milyen szerveren keresztül tudja küldeni az e-mailt.furcsa volt hogy amerikába akarja vinni a motort,oda ahol ezeket húgyért szarért megveheti.
De legalább elértetek a lényeghez, az 500 euro-hoz. Ő ezt szeretné Tőled semmi mást! Kicsit gugliztam, és a megérzésem nem csalt.
Idézet a facebookról: Hohóó... TÚl szép volt ez, hogy igaz legyen. Két napnyi angol levelezés után irt, hogy elutalta a pénzt, hétfőn megkapom a transzfer miatt. Aztán kértem, hogy küldjön már erről bizonylatot.. Erre a válasz 1 oldalnyi tömény félrebeszélés volt... Akit érdekel a csalás, lényegében azt akarta, hogy 1300 eurot "elutalt" az 1000 euros vételár helyett, ámde a szállitást ő nem tudja elintézni a Western Unionnal, mert "nincs bankkártyája" ... (egy nyugalmazott, amerikai katonatiszt esetében ez viccesen hangzik alapból), aztán diszkréten megkér, hogy hova utald el a 300 euro szállitási ktsget, és mindezek után majd "kapsz" 1300 at......... Angol fejlesztésnek jó volt ez a 2 nap levelezés, még meg is köszöntem neki! De aki nem akar angolozni, és megkeresné motorvásárlás ügyben: ne válaszoljatok neki!
Nem ismerem ezt az ügyet, de én ezt olvastam ki a szövegedből: Elküldöd a lóvét, többet senkit sem látsz, hallasz! Felejtsd el!
Sziasztok!Azért írok mert engem is megkeresett ez a gabbard morgan anderson,motorvásárlás címén.Levelezgetés,árban megegyeztünk,ő+500 eurót ígért.Na ez már valami.Gyors ip cím ellenőrzés:california sunnyville san jose mellet.innen jött az e-mail.számlaszám elküldve,cím elküldve.válasz:holnap első dolga hogy utalja a pénzt.ok.másnap érkezett bank of americától 3 e-mail,melyben azt állítják utaltak a számlára 3000 eurót.még +500 euró?közben láttam hogy az iban kódot fordítva írták be.e-mail andersonnak hogy hiba.eddig még pénz nem érkezett.közben új e-mail egy szállító cégtől.küldjem el a motor adatait,címet,telefonszámot,de csak egyszer próbálkoznak.ha nem vagy otthon bukta.és szerintem itt jön a buktató:500 eurót utaljak el (a saját pénzemből) malájziába,egy címre,a befizetést igazoló szelvényt jpg formátumba küldjem el a bank of americának,ha ez meg van akkor utalja az összeget a bank.küldjek malájziába lovét,a szállítmányozási cégnek hol ott az e-mailt philadelphiából küldték.majd ha hülye leszek.miért nem küldi el ő az 500 eurót a szállítónak?ezek érdekes dolgok.most egyenlőre itt tartok az ügyben,ha lesz további folytatás megírom.
Fasza! Már nagyon várom, mert a rugóstag nélkül nem tudom tovább folytatni az összerakást.
Szia Nolte,
Élek még, és látni is fogod, csak kva sokat melózok, és semmire nincs időm...
Valamikor ha eljutok a cnc-s hapsihoz(már készen van), akkor elhozom a cuccot tőle, összerakom, és küldöm is.
Szia Oszi!

Élsz még? Már kétszer írtam neked. Remélem látom még a rugóstagomat?
szétszedtem a munkahengert fekete krémes kosz volt benne és elmosva látom a munkahenger fala több helyen ki van rohadva,mélyedések vannak benne,lehet nem volna érdemes új karmantyu ide már.megkérdeztem az M0-ás csepeli leágazásnál a szervízt mennyibe fáj 25 ezret mondtak