Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép a motorod, ilyen van nekem is!
Következő Hétvégén lecsekkolom!
Köszi
2 megoldas letezik:

1 a lacnc allapotara utalhat ha eloszor leveszed a feszito vegerol a csavart mjd kihuzod a ruggo(ka)t. Majd leveszed a feszitot magat es megnezed mennyit jonne-e meg ki. Csak ki kell huzni a racsnis reszt.

2 a vegerol leveszed a csavart meg a ruggot es beinditod a motort. Beteszel egy vekony csavarhuzot es finoman tartod a kezeddel. Ha lokdosi a csavarhuzot a tuske akkor probald meg finoman betolni amig egy kattanast hallasz. Ekkor el kell hogy hallgasson.

Megjegyzem meg hogy a ciripelesnek millio egy oka lehet. De lassan lepesrol lepesre ki lehet zarni dolgokat. Kezdd a vezermufeszitovel.
Igen valószínű a láncfeszítő lesz az majd azt kell le csekkolni....
http://www.motorrevu.hu/termekteszt/tartosteszt_vege_suzuki_tl10
00s
Az R-es benzinpumpa tömítés jó az S-hez is nem?
A vezérmű lánc mikor cserés? Mennyi km után?
Szia! Csak a mail cimen lehet veled kapcsolatba lépni? Köszi,Dávid :-)
Köszi szépen mindenkinek, hazamegyek és hegesztek valamit :)
azok is aranyszínűek,(csakúgy,mint a hátsó sárvédő és láncvédő)az első felni kuka sajnos...
30/9380-652
a féknyergek?
az első felni is arany színű, és az mennyi?
a hátsó felni az aranyszínű,holnapra kitalálom az árat,ha dobsz egy telefonszámot felhívlak reggel!
gab200!
Már bocs, de szerintem ne a 10-est bont szét, hanem az RSV-d!
Mennyi kérsz a 10-es az első két féknyeregért, és a hátsó felniért féktárcsával együtt?
én is beütöttem,egyedül valami veterán motoros oldal jött fel,ahol elküldték a picsába,hogy ne verébkedjen
Ha van oldal táskád akkor én az enyémre csináltam tartót hogy ne érjen az idomhoz azt megnézheted h hogy néz ki....
Egy ilyet találtam Neked, ha segít:

http://www.motorcycleworldl-sp...
Sziasztok, csinált már valaki TL1000R -re csomagtartót vagy valami hasonlót? Az idei szezonban hosszabb túrákat tervezek 2 személlyel és kéne valami hatékony csomagszállítási módszer amit ajánlotok. Üdv.:
Zenox
Én beütöttem a keresőbe (google), hogy Taschner Zsolt de semmi számomra hasznosat nem adott ki Na ilyenkor mi van? Milyen keresőbe kellett volna beüssem vagy mit kellett volna találjak ?
Szia, 40e Ft-ra gondoltam a kettőért. Közben lett elérhetőségem is.
helló!Mennyi az annyi?Mivel neked nincs elérhetőséged akkor nekem van, ha nem publikus az ár
Eladó 2db jó állapotú Mastek karbon dob (csavaros). Suzuki TL1000R-en volt.
Azt nem tudom az eladótól kell megkérdezni.
Szerinted ez jó kehet R-hez is?
20.000 Ft csak a pumpa itthon kb.