Szia Nolte,
Ez egy vázvédő ami a váz jobb oldalára van felrakva. Elsőnek én is a hátsó idomnál kerestem, de nem ott van. Amit eddig láttam TLR-t azon ilyennel nem találkoztam. Sztem ez az amcsi változatokon lehet, amiben van Canister vagy PAIR rendszer.
A lényeg, h a tiédre nem kell.
Azt sejtettem, de néztem képeket, illetve most teljesen szét van szedve az enyém és nem találtam meg konkrétan a helyét. Arra sem sikerült rájönnöm, hogy milyen funkciója van.
Vajon az a szerelő hány Tl-t látott? Minden motor meghibásodhat, ez teljesen használat és karbantartás függő! Az én Tl-em például nagyon jól bírja, a láncon és gumin kívül semmit nem kellett cserélni, vagy javítani. 42 000 km van benne.
R est akartam csak mondta a szerelő hogy a tl ekel sok gond van hát nem tudom azért írtam ide mert a tulajok jobban meg tudják mondan pláne aki nagyon sok ezer kilómétert lement már vele
Kérdezni szeretnék valamit mennyire bevált gép a tl1000r mert egy szerelő ismerősöm azt mondta a tl ek problémás gépek,mint pl hengerfej meg ilyenek ez mennyire igaz?
A gyári TLR áttétel a 17/39. Evvel ahogy néztem, elég szotyi. Ezt szokták, h jobban menjen kicsit cserélni elöl 16-ra.
Lánckereket én a Pink motors-nál veszem(mert itt dolgozok mellette), de az Frpeter-nek is jó árai vannak.
Nem érdemes külföldről venni, mert a postával olyan drága lesz mint nálunk.
TLR-en nem szokott hibája lenni. TLS-nél vannak a hátsó csillapításnál problémák.
Max a rugóstagnak lehet olyan gondja mint amiről írtam pár lappal ezelött.
A PC II nem üti ki. TRE dolog sztem akkor jó, ha kombinálod egy fokozatkijelzővel(GiPro).
Nemtom, de én megcsinálom a módosítást rajta. Aztán majd lesz amilyen lesz.
Pair sztem nincs a te blokkodon, mert EU-s modellnek néztem a tiédet, nem amcsinak.
Műszerfaladat szétkaptam, kicsit látom össze volt törve.
Sziasztok!
Volna két extra akciós láncom, DID 530VX 130LE+ 102 és 104 tagú.
VTR1000F 1997-2006 15.000Ft (102)
VTR1000SP1 2000-2001 16.000Ft (104)
TL1000S 16.000Ft (104)
Lánckerék megbeszélés szerint.
Elérhetőségek az adatlapomon.
Valakinek gyári TL dobok?
20-ba gondoltam a párt...