Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

V2 mindig is többet fog kajálni, mint a sor4.
köszönöm, jelentkezem.
Hali nekem van egy karbon Akrapovic-om eladó. Részletekért: gubuczzoltan@gmail.com
Sziasztok,

Suzuki TL1000R-hez keresek sportkipufogó rendszert.
Ez jó volt!
nem hazudik Lecsobácsi mesélt már erröl atl-ről
BUÉK!
Boldogot az Új Évre is!
Senki ne merje lezúzni a gépét 2013-ban!
Talán nekem is talpra fog állni valami az új évben...
Nagy igazság...A sportmotor- izomautó nem a fogyasztásról szól.
B.Ú.É.K.!
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/hasznaltmotorteszt_suzuki_tl_1000_s_
_r
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek
Igazad van ! de Óra szerint 220 km alatt fogy ki a 13 liter azaz annyit tankolok rá , és áttétel miatt számoltam 10% al kevesebb km-t!
Nekem 6,5 liter fogyaszt csomagokkal 2 személlyel (97kg+52kg), normál lánckerekek padon mérve a teljesítménye is rendben van. Tankolni meg azért kell mert nagyon kicsi a tankja, ettől én is szenvedek. TL1000R 2000 évjárat. A haverom GSX-R 750 SRAD-ja pont 1 literrel fogyaszt többet mint az enyém.
Még annyit a fogyasztásról, hogy amikor teli tankkal indulunk 3-an 4-en ( a többi motor: zx10,zx636,fzr1000) akkor a többiek még vígan mennének, mikor nekem már muszáj tankolnom! Egyébként, aki sport motort vesz az ne a fogyasztást méregesse, hanem húzza a gázt, had menjen! Spórolni, meg ráér egész télen.
A rövidebb áttétellel hogy számolod ki a fogyasztást? Amikor a kilóméterórád szerint megtettél 100km-t, az a valóságban csak 90 vagy 85! Rövidebb áttétel esetén még kevesebb, tehát minél rövidebb áttételt raksz a motorra, annál kedvezőbb lesz a fogyasztása km. óra szerint. A valóságban 7.5 8.5 között fogyaszt, és kb. 1 literrel többet, mint egy hasonló sor négyes! Tapasztalat! BUÉK!
Üdv ! Boldog karácsonyt és boldog új évet mindenkinek !
TL 1000 R Power commander II vel, Yoshimura RS3 -al(nyitott, hangos ),
16 -os első lánckerékkel (1-el kisebb mint a gyári)
Városi forgalomban , és városon kívül rengeteg gyorsulgatás 250kmh ig általában ,
így fogyaszt 6,5 -öt. Meg vagyok vele elégedve!
Sok 1000-es 4 hengeres is többet eszik ilyen használat mellett!

De itt a V2 sport érzés ami különleges, az alulról nyomaték!
Kár hogy a költségek terén közelítetted meg a dolgot..
Nekem legdurvább fogyasztás 7.5 liter / 100km autópályán 2 személlyel 240km/h sebesség mellet. Kötelező bonus 2-ben 18000ft/ év.
Hy nekem 10 körül eszik mondjuk normálisan még soha nem mentem vele:) Nem karbis injektoros hengerenként kettő az r es! biztosítás 10 alatt teljesítményadó nemtom
üdv!
Sziasztok! Fogyasztása hogy alakul egy tl1000-nek, mennyi kb az éves kötelezője? Ugye ő még karbis ?
Sziasztok van egy komplett TL 1000 R idomgarnitúra tank nélkül összes műanyag idombetét első hátsó lámpa tükrök 2gyári dob egyben:120000ft Tel:06-20-9-828-560
Van ám :)
Én is Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
De szép nagy hó van ott!
Boldogat mindenkinek Osztrákiából. Várom már a tavaszt hogy újra meghúzhassam a bajuszt :)